|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:09 pm
cirilla-chan Aidanna ~~lena-undesaid~~ oczy mi sie kurna lkleja confused witam nowoprzybylych Aid, wylaz juz z tego komina! *wola do komina* a ja chcialam tu do swiat zostac... i mikolaja udawac crying *wwylazi z komina i otrzepuje sie z sadzy* ~~Cirilla: wszystko po stararemu whee tzn? razz no nie wiem... co chcesz wiedziec... dlugo sie niewidzialysmy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:09 pm
pojde se pozbierac kwiatki na bukiecik jaki ma Delein
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:11 pm
Aidanna no nie wiem... co chcesz wiedziec... dlugo sie niewidzialysmy whee bardzo zmieniłaś swoj wygląd, wogole wiekszosc z was ma kupe kasy tylko ja jestem biedna xD razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Ozual opcy Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl witaaaaaaaaam rofl rofl rofl mrgreen twisted i tobie tez narysowala.......... crying njedobra ibris! crying crying crying ona wszystkich rysuje tylko nie tym co trzeba crying crying crying crying crying crying crying crying Ib jest chciwa i chce kasiorke xp scream nawet tak kufa nie mow bo odemnie nawet 1 golda nie wziela scream scream scream twisted friko? eek Cirilla, Lena jestem, milo mi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Ozual opcy Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl witaaaaaaaaam rofl rofl rofl mrgreen twisted i tobie tez narysowala.......... crying njedobra ibris! crying crying crying ona wszystkich rysuje tylko nie tym co trzeba crying crying crying crying crying crying crying crying Ib jest chciwa i chce kasiorke xp scream nawet tak kufa nie mow bo odemnie nawet 1 golda nie wziela scream scream scream twisted to milo z jej strony ^^ bo rysunek naprawde fajny... tez bym chciala crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual opcy Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl witaaaaaaaaam rofl rofl rofl mrgreen twisted i tobie tez narysowala.......... crying njedobra ibris! crying crying crying ona wszystkich rysuje tylko nie tym co trzeba crying crying crying crying crying crying crying crying Ib jest chciwa i chce kasiorke xp *pstryka go w ucho*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:12 pm
~~lena-undesaid~~ friko? eek Cirilla, Lena jestem, milo mi 3nodding mi tez *podaje raczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:12 pm
Aidanna Twisted_Exile Ozual opcy Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl witaaaaaaaaam rofl rofl rofl mrgreen twisted i tobie tez narysowala.......... crying njedobra ibris! crying crying crying ona wszystkich rysuje tylko nie tym co trzeba crying crying crying crying crying crying crying crying Ib jest chciwa i chce kasiorke xp scream nawet tak kufa nie mow bo odemnie nawet 1 golda nie wziela scream scream scream twisted to milo z jej strony ^^ bo rysunek naprawde fajny... tez bym chciala crying ja jak zwykle bede musial kase wylozyc na stol confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:13 pm
opcy Ozual opcy Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl witaaaaaaaaam rofl rofl rofl mrgreen twisted i tobie tez narysowala.......... crying njedobra ibris! crying crying crying ona wszystkich rysuje tylko nie tym co trzeba crying crying crying crying crying crying crying crying Ib jest chciwa i chce kasiorke xp *pstryka go w ucho* *pstryka nim o sciane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:15 pm
*pstryka Ozualem przez okno* jak ładnie lata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan ~~lena-undesaid~~ friko? eek Cirilla, Lena jestem, milo mi 3nodding mi tez *podaje raczke* *potrzasa nia energicznie* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan Aidanna no nie wiem... co chcesz wiedziec... dlugo sie niewidzialysmy whee bardzo zmieniłaś swoj wygląd, wogole wiekszosc z was ma kupe kasy tylko ja jestem biedna xD razz tak jakos wyszlo... staralam sie zeby wygladala jak moja postac z RPG ^^ a biedny to kazdy tutaj jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan *pstryka Ozualem przez okno* jak ładnie lata *wpstryknol sie spowrotem* 1. Self - [Brunch #01] Flip-Top Box [3:46] mrgreen calkiem calkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opcy- sciagnelam sobie ta mp3...zajebisty kawalek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|