|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:02 pm
opcy ostentacyjnie szura butami....... witaj ^^ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ostentacyjnie szura butami....... Szur szur szur Szur szur szur To ida umarli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oczy mi sie kurna lkleja confused witam nowoprzybylych Aid, wylaz juz z tego komina! *wola do komina*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:03 pm
rofl rofl rofl rofl witaaaaaaaaam rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:03 pm
~~lena-undesaid~~ oczy mi sie kurna lkleja confused witam nowoprzybylych Aid, wylaz juz z tego komina! *wola do komina* ummm czesc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:04 pm
Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl witaaaaaaaaam rofl rofl rofl mrgreen twisted i tobie tez narysowala.......... crying njedobra ibris! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl witaaaaaaaaam rofl rofl rofl mrgreen twisted witam pania witam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ oczy mi sie kurna lkleja confused witam nowoprzybylych Aid, wylaz juz z tego komina! *wola do komina* a ja chcialam tu do swiat zostac... i mikolaja udawac crying *wwylazi z komina i otrzepuje sie z sadzy* ~~Cirilla: wszystko po stararemu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:05 pm
Aidanna ~~lena-undesaid~~ oczy mi sie kurna lkleja confused witam nowoprzybylych Aid, wylaz juz z tego komina! *wola do komina* a ja chcialam tu do swiat zostac... i mikolaja udawac crying *wwylazi z komina i otrzepuje sie z sadzy* ~~Cirilla: wszystko po stararemu whee tzn? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:05 pm
opcy Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl witaaaaaaaaam rofl rofl rofl mrgreen twisted i tobie tez narysowala.......... crying njedobra ibris! crying crying crying ona wszystkich rysuje tylko nie tym co trzeba crying crying crying crying crying crying crying crying Ib jest chciwa i chce kasiorke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:06 pm
Self [Brunch #01] Flip-Top Box [3:46]
jestem oficjalnie pierdolniety na punkcie tej piosenki......... gonk
jakby ktos chcial to jest tu: http://www.selfies.com/media/audio/brunch/01 - Flip-Top Box.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:06 pm
Ozual opcy Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl witaaaaaaaaam rofl rofl rofl mrgreen twisted i tobie tez narysowala.......... crying njedobra ibris! crying crying crying ona wszystkich rysuje tylko nie tym co trzeba crying crying crying crying crying crying crying crying Ib jest chciwa i chce kasiorke xp scream nawet tak kufa nie mow bo odemnie nawet 1 golda nie wziela scream scream scream twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:07 pm
cirilla-chan ~~lena-undesaid~~ oczy mi sie kurna lkleja confused witam nowoprzybylych Aid, wylaz juz z tego komina! *wola do komina* ummm czesc? hej wink O.o nie pamietam cie znamy sie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:07 pm
Ozual Delein Ozual przybyl kolejny obiekt do napastowania *napastowuje brazowa pasta do butow* *zabiera mu paste i wsadza w ucho* *podfajczyl Delein* Z ogniem?! Na mnie?! *maniakalny smiech* *gasi sie jednym skinieniem palca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:08 pm
~~lena-undesaid~~ cirilla-chan ~~lena-undesaid~~ oczy mi sie kurna lkleja confused witam nowoprzybylych Aid, wylaz juz z tego komina! *wola do komina* ummm czesc? hej wink O.o nie pamietam cie znamy sie?? raczej nie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|