|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 7:17 am
SERAFIN-WAMPIRE Pisarz wired_00 a tak wogle to co porabiacie? hejka^^ ja strzelam z łuku do ludzi..ee..znaczy sie jabłek sweatdrop blaugh chcesz sprubować jeszcze raz biggrin pewno biggrin wired_00 do ludzi tak?? ładnie to tak? amm no wiesz, to przypadkowo, nie miałem innego stojaczka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 7:18 am
*Otwiera nstępną szafkę*Nyu eek Nic się nie dzieje?!*Zagląda do środka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny *cały czas siedzi na dnie basenu...* hmm ciekawe jaki impet mają strzały pod woda, trzeba bedzie sprawdzic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz SERAFIN-WAMPIRE Pisarz wired_00 a tak wogle to co porabiacie? hejka^^ ja strzelam z łuku do ludzi..ee..znaczy sie jabłek sweatdrop blaugh chcesz sprubować jeszcze raz biggrin pewno biggrin wired_00 do ludzi tak?? ładnie to tak? amm no wiesz, to przypadkowo, nie miałem innego stojaczka XD a zabiłes juz kogos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 7:19 am
Pisarz pewno biggrin *zkladam jabuszko na głowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 7:19 am
Czarny *cały czas siedzi na dnie basenu...* xd .... poplywala bym z toba lae tam za broodno xp .. fee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 7:20 am
wired_00 Pisarz SERAFIN-WAMPIRE Pisarz wired_00 a tak wogle to co porabiacie? hejka^^ ja strzelam z łuku do ludzi..ee..znaczy sie jabłek sweatdrop blaugh chcesz sprubować jeszcze raz biggrin pewno biggrin wired_00 do ludzi tak?? ładnie to tak? amm no wiesz, to przypadkowo, nie miałem innego stojaczka XD a zabiłes juz kogos? nie sad eee znaczy sie na szczescie sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 7:21 am
Czarny *cały czas siedzi na dnie basenu...* wyłaź z tamtond bo sie utopisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 7:21 am
SERAFIN-WAMPIRE *zkladam jabuszko na głowe* wow, ale trendy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 7:23 am
Pisarz SERAFIN-WAMPIRE *zkladam jabuszko na głowe* wow, ale trendy XD*Wychyla się z szafki*Fajny fryz Serafin xd *Wychodzi z szafki i otwiera nastepną*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 7:24 am
Pisarz SERAFIN-WAMPIRE *zkladam jabuszko na głowe* wow, ale trendy XDnaszczeńście jestem wampirem * głaszcze sie po głowie i widać jak w miejscu wygolonej ścieżki wyrastają nowe włosy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 7:25 am
*robi się zielony* mrgreen *wypływa na powierzchnię i łapczywie chwyta powietrze* Ha, ha, ha! I tak mnie nie złapiecdie *ucieka daleeeeko i tyle go widzieli* A tak na serio: Muszę lecieć wink Narka!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 7:25 am
SERAFIN-WAMPIRE Pisarz SERAFIN-WAMPIRE *zkladam jabuszko na głowe* wow, ale trendy XDnaszczeńście jestem wampirem * głaszcze sie po głowie i widać jak w miejscu wygolonej ścieżki wyrastają nowe włosy* uu sprytne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 7:26 am
Czarny *robi się zielony* mrgreen *wypływa na powierzchnię i łapczywie chwyta powietrze* Ha, ha, ha! I tak mnie nie złapiecdie *ucieka daleeeeko i tyle go widzieli* A tak na serio: Muszę lecieć wink Narka!!! pła-- jeszcze cie przemielimy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 7:28 am
*Otwiera dzwiczki szafki* eek *Szybko się odsuwa przed wypadającymi nożami*Kto tego tam tyle włożył??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|