|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:45 am
crazy chaz Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ no ale to byl kaguar crying nieee.... to bylo tak... ale... puchatku... to jest Kuguaaaar domokun nie!! niee!!!! tam byl K A G U A R !!!!! domokun KUGUARo kutfa... zaczyna sie mrgreen *rozsiada sie* ogladal ktos pile 2? ninja jeszzce nie ale bede miec 3nodding ide ogladac escaflona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:46 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ no ale to byl kaguar crying nieee.... to bylo tak... ale... puchatku... to jest Kuguaaaar domokun nie!! niee!!!! tam byl K A G U A R !!!!! domokun KUGUAR K A G U A R scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:47 am
~~lena-undesaid~~ crazy chaz Aidanna *lapie sie za glowe* z kim ja sie zadaje... z jakims debilem to malo powiedziane*cel osiagniety* debile tyz bywaja fajni mrgreen nie Lena? cool powiedzmy blaugh no! spisalas sie *klep* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:48 am
crazy chaz ~~lena-undesaid~~ crazy chaz Aidanna *lapie sie za glowe* z kim ja sie zadaje... z jakims debilem to malo powiedziane*cel osiagniety* debile tyz bywaja fajni mrgreen nie Lena? cool powiedzmy blaugh no! spisalas sie *klep* domokun scream * JEBUT*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:50 am
tak tak, ja ciebie tez 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:56 am
crazy chaz tak tak, ja ciebie tez 4laugh -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:57 am
~~lena-undesaid~~ crazy chaz tak tak, ja ciebie tez 4laugh -.- a co juz nie?! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 11:04 am
crazy chaz ~~lena-undesaid~~ crazy chaz tak tak, ja ciebie tez 4laugh -.- a co juz nie?! gonk crying powiedzmy ze tak blaugh ale jak wiecej to ci juz dzisiaj mowilam ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 11:06 am
~~lena-undesaid~~ crazy chaz ~~lena-undesaid~~ crazy chaz tak tak, ja ciebie tez 4laugh -.- a co juz nie?! gonk crying powiedzmy ze tak blaugh ale jak wiecej to ci juz dzisiaj mowilam ;P wiem wiem, ale chcialem to po raz kolejny uslyszec (przeczytac) cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 11:07 am
mraaaaau *kładzie sie pdd sltołem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 11:09 am
Ita Lockheart mraaaaau *kładzie sie pdd sltołem* mraf *lize ja po brzuszku* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 11:10 am
Mraaa.... ja chce jeszcze jeden odcinek... 4laugh ale to juz musze poczekac domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 11:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 11:13 am
crazy chaz Ita Lockheart mraaaaau *kładzie sie pdd sltołem* mraf *lize ja po brzuszku* redface mraaaaaaaa ....... a kąd to przywitanie :3 jestem martwy kotek zombie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|