|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:30 am
Aidanna chaz ty stara dupo... witaj xd stara dupa to eMka hej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:31 am
~~lena-undesaid~~ no ale to byl kaguar crying nieee.... to bylo tak... ale... puchatku... to jest Kuguaaaar domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:32 am
~~lena-undesaid~~ no ale to byl kaguar crying la'czupakabra ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:32 am
crazy chaz Aidanna chaz ty stara dupo... witaj xd stara dupa to eMka hej wink ja sie tam nie znam wiesz... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:36 am
Aidanna crazy chaz Aidanna chaz ty stara dupo... witaj xd stara dupa to eMka hej wink ja sie tam nie znam wiesz... rolleyes wiem wiem cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:36 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ no ale to byl kaguar crying nieee.... to bylo tak... ale... puchatku... to jest Kuguaaaar domokun nie!! niee!!!! tam byl K A G U A R !!!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:38 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ no ale to byl kaguar crying nieee.... to bylo tak... ale... puchatku... to jest Kuguaaaar domokun nie!! niee!!!! tam byl K A G U A R !!!!! domokun matka, ale go juz nie ma... nie panikuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:39 am
crazy chaz Aidanna crazy chaz Aidanna chaz ty stara dupo... witaj xd stara dupa to eMka hej wink ja sie tam nie znam wiesz... rolleyes wiem wiem cool *lapie sie za glowe* z kim ja sie zadaje... z jakims debilem to malo powiedziane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:39 am
SR-71 - [Tomorrow] Goodbye [3:40]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:41 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ no ale to byl kaguar crying nieee.... to bylo tak... ale... puchatku... to jest Kuguaaaar domokun nie!! niee!!!! tam byl K A G U A R !!!!! domokun matka, ale go juz nie ma... nie panikuj... nie matkuj mi tu gowniarzu! scream xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:41 am
Aidanna *lapie sie za glowe* z kim ja sie zadaje... z jakims debilem to malo powiedziane*cel osiagniety* debile tyz bywaja fajni mrgreen nie Lena? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:42 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ no ale to byl kaguar crying nieee.... to bylo tak... ale... puchatku... to jest Kuguaaaar domokun nie!! niee!!!! tam byl K A G U A R !!!!! domokun KUGUAR
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:42 am
ide sie kompac... bede pozniej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:44 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Aidanna ~~lena-undesaid~~ no ale to byl kaguar crying nieee.... to bylo tak... ale... puchatku... to jest Kuguaaaar domokun nie!! niee!!!! tam byl K A G U A R !!!!! domokun KUGUARo kutfa... zaczyna sie mrgreen *rozsiada sie* ogladal ktos pile 2? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 10:44 am
crazy chaz Aidanna *lapie sie za glowe* z kim ja sie zadaje... z jakims debilem to malo powiedziane*cel osiagniety* debile tyz bywaja fajni mrgreen nie Lena? cool powiedzmy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|