|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:05 pm
Ridsu degenerat Piotrus - po Kukusie 3nodding tak patrze tak widze i tak mysle i chce powiedziec: Przeca kukus jeszcze zyje to nie uzadzaj mu juz stypy rofl znow zle dobieram slowa sweatdrop wybacz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:06 pm
degenerat ja jako 25latek z 2kierunkami skonczonymi i 2 napoczetymi swierdzam ze im czlek bardziej zajety tym bardziej zorganizowany W takich warunkach na toim miejscu i ja bym pewnie pomyślał o potomku xd Powiem Tyle - życzę twojej żonie i tobie spełnienia marzeń xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:07 pm
PointZer0 degenerat ja jako 25latek z 2kierunkami skonczonymi i 2 napoczetymi swierdzam ze im czlek bardziej zajety tym bardziej zorganizowany W takich warunkach na toim miejscu i ja bym pewnie pomyślał o potomku xd Powiem Tyle - życzę twojej żonie i tobie spełnienia marzeń xd to jez sie wybieram wlasnie do lozka spelniac owe marzenia redface twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:17 pm
degenerat to jez sie wybieram wlasnie do lozka spelniac owe marzenia redface twisted Miłej zabawy xd Ja lecę - dobranoc wszystkim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:25 pm
iha ? Foo: Vanessa Mae - [The Best Of Vanessa Mae #11] Contradanza [3:19]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:27 pm
BeeWolf_san iha ? Foo: Vanessa Mae - [The Best Of Vanessa Mae #11] Contradanza [3:19] ...Prrr...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:29 pm
RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san iha ? Foo: Vanessa Mae - [The Best Of Vanessa Mae #11] Contradanza [3:19] ...Prrr... Dosc bo sie miło robi ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:31 pm
BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san iha ? Foo: Vanessa Mae - [The Best Of Vanessa Mae #11] Contradanza [3:19] ...Prrr... Dosc bo sie miło robi ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:37 pm
RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san iha ? Foo: Vanessa Mae - [The Best Of Vanessa Mae #11] Contradanza [3:19] ...Prrr... Dosc bo sie miło robi ... ... chcesz koste cukry parzystno kopytny ?? Kusza rozlałem pioro na prace :0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:40 pm
BeeWolf_san chcesz koste cukry parzystno kopytny ?? Kusza rozlałem pioro na prace :0 ...Prr...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:47 pm
RUFUS.ABBYSINIAN BeeWolf_san chcesz koste cukry parzystno kopytny ?? Kusza rozlałem pioro na prace :0 ...Prr... podaje koste cukry klep w zad i znika, przyjemnej albo nie przyjemnej nocy jak tam chcecie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:48 am
*puff* Avsko Traby Jerychonskie! Ktos tu juz egzystuje o tak chorej godzinie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|