|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:40 pm
Ozzwald degenerat kto co woli, Chaz jest dla mnie malo fajny a poza konwencja nie podoba mi sie jego sposob widzenia swiata i ludzi calkowicie odmienny swiatopoglad aczkowlwiek zdenerwowac mnie jeszcze nie zdenerwowal wiec nic na jego temat nie mowie a mnie zdarzyl... Jak dla mnie jest trochę dziwny... taki trochę infantylny. I nie za bardzo rozumiem po co organizować coś co ma zrzeszać ludzi kochających dezorganizację... No , ale obgadywać nie chcę. Witam Wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:42 pm
Ozzwald degenerat kto co woli, Chaz jest dla mnie malo fajny a poza konwencja nie podoba mi sie jego sposob widzenia swiata i ludzi calkowicie odmienny swiatopoglad aczkowlwiek zdenerwowac mnie jeszcze nie zdenerwowal wiec nic na jego temat nie mowie a mnie zdarzyl... to i pewno mnie z czasem wnerwi, narazie dostrzegam jedynie inny swiatopoglad dziecka z problemami w dorastaniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:43 pm
PointZer0 Ozzwald degenerat kto co woli, Chaz jest dla mnie malo fajny a poza konwencja nie podoba mi sie jego sposob widzenia swiata i ludzi calkowicie odmienny swiatopoglad aczkowlwiek zdenerwowac mnie jeszcze nie zdenerwowal wiec nic na jego temat nie mowie a mnie zdarzyl... Jak dla mnie jest trochę dziwny... taki trochę infantylny. I nie za bardzo rozumiem po co organizować coś co ma zrzeszać ludzi kochających dezorganizację... No , ale obgadywać nie chcę. Witam Wszystkich. dziendobry a raczej wieczor panu ktorego slabo znam aczkolwiek wywoluje we mnie pozytywne emocje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:44 pm
ema zią [;
zawsze jak tu przychodze to jest albo pusto albo prawie pusto, musze miec definitywnie bardzo wkurwiajacy charakter [;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:46 pm
degenerat Ozzwald degenerat kto co woli, Chaz jest dla mnie malo fajny a poza konwencja nie podoba mi sie jego sposob widzenia swiata i ludzi calkowicie odmienny swiatopoglad aczkowlwiek zdenerwowac mnie jeszcze nie zdenerwowal wiec nic na jego temat nie mowie a mnie zdarzyl... to i pewno mnie z czasem wnerwi, narazie dostrzegam jedynie inny swiatopoglad dziecka z problemami w dorastaniu mnie poprostu latwo zniechecic do siebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:46 pm
degenerat dziendobry a raczej wieczor panu ktorego slabo znam aczkolwiek wywoluje we mnie pozytywne emocje. Ano witam witam. A do poznania potrzeba a) czasu b) alkoholu w możliwościach samo a) , samo b) albo a) + b). A tego do tego jeszcze nie mieliśmy przyjemnosci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:48 pm
Ozzwald degenerat Ozzwald degenerat kto co woli, Chaz jest dla mnie malo fajny a poza konwencja nie podoba mi sie jego sposob widzenia swiata i ludzi calkowicie odmienny swiatopoglad aczkowlwiek zdenerwowac mnie jeszcze nie zdenerwowal wiec nic na jego temat nie mowie a mnie zdarzyl... to i pewno mnie z czasem wnerwi, narazie dostrzegam jedynie inny swiatopoglad dziecka z problemami w dorastaniu mnie poprostu latwo zniechecic do siebie... bywa... czasem jest i tak, poprosu leniuszek z ciebie pewno straszny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:48 pm
PointZer0 degenerat dziendobry a raczej wieczor panu ktorego slabo znam aczkolwiek wywoluje we mnie pozytywne emocje. Ano witam witam. A do poznania potrzeba a) czasu b) alkoholu w możliwościach samo a) , samo b) albo a) + b). A tego do tego jeszcze nie mieliśmy przyjemnosci xd Sa tez inne mozliwosci, ale wam raczej nie robiace ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:49 pm
novelin PointZer0 degenerat dziendobry a raczej wieczor panu ktorego slabo znam aczkolwiek wywoluje we mnie pozytywne emocje. Ano witam witam. A do poznania potrzeba a) czasu b) alkoholu w możliwościach samo a) , samo b) albo a) + b). A tego do tego jeszcze nie mieliśmy przyjemnosci xd Sa tez inne mozliwosci, ale wam raczej nie robiace ;]Już wziąłem pod uwagę poprawkę na płeć cwaniaro xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:49 pm
PointZer0 degenerat dziendobry a raczej wieczor panu ktorego slabo znam aczkolwiek wywoluje we mnie pozytywne emocje. Ano witam witam. A do poznania potrzeba a) czasu b) alkoholu w możliwościach samo a) , samo b) albo a) + b). A tego do tego jeszcze nie mieliśmy przyjemnosci xd i pewno miec nie bedziemy zostalem ojcem wiec czas spowazniec 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:50 pm
degenerat i pewno miec nie bedziemy zostalem ojcem wiec czas spowazniec 3nodding *krztuś kaszl kaszl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:51 pm
PointZer0 novelin PointZer0 degenerat dziendobry a raczej wieczor panu ktorego slabo znam aczkolwiek wywoluje we mnie pozytywne emocje. Ano witam witam. A do poznania potrzeba a) czasu b) alkoholu w możliwościach samo a) , samo b) albo a) + b). A tego do tego jeszcze nie mieliśmy przyjemnosci xd Sa tez inne mozliwosci, ale wam raczej nie robiace ;]Już wziąłem pod uwagę poprawkę na płeć cwaniaro xd Taa... ktora to czesc ? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:51 pm
degenerat bywa... czasem jest i tak, poprosu leniuszek z ciebie pewno straszny? a jaki to ma zwiazek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|