|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:18 pm
Ozzwald chuj w bombki strzelil.... kolacja mi wystygla confused to nie trzeba sie bylo tak dlugo nim bawic! wdedy ani by w bombki nie strzelil i kolacje mialbys ciepla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:19 pm
BeeWolf_san Mirabell Bee, powinienes zmienic nicka na FlyWolf_san xd nie moze pozostane jednak przy swoim, bee mi sie słodziej kojarzy wink . Uła degenerat jakis wrazliwy chyba sie w sobie zamkne. wrazliwy nie wrazliwy nieuzasadnionego chamstwa nie znosze - szczegulnie pod adresem plci pieknej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:19 pm
Mirabell Ozzwald chuj w bombki strzelil.... kolacja mi wystygla confused to nie trzeba sie bylo tak dlugo nim bawic! wdedy ani by w bombki nie strzelil i kolacje mialbys ciepla *dlubie w nosie.. z tego o wydlubal robi kulke i strzela nia w Mirabell*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:21 pm
Ozzwald Mirabell Ozzwald chuj w bombki strzelil.... kolacja mi wystygla confused to nie trzeba sie bylo tak dlugo nim bawic! wdedy ani by w bombki nie strzelil i kolacje mialbys ciepla *dlubie w nosie.. z tego o wydlubal robi kulke i strzela nia w Mirabell* *unik* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:22 pm
Ozzwald Cannibal Corpse - [Gallery of Suicide #02] Disposal of the Body [1:54] Foo: Vanessa Mae - [The Best Of Vanessa Mae #01] Art of War [4:03] Degenerat ja chamski jeszcze nie byłem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:23 pm
Ozzwald Mirabell Ozzwald chuj w bombki strzelil.... kolacja mi wystygla confused to nie trzeba sie bylo tak dlugo nim bawic! wdedy ani by w bombki nie strzelil i kolacje mialbys ciepla *dlubie w nosie.. z tego o wydlubal robi kulke i strzela nia w Mirabell* A moze bys sie podzielił ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:23 pm
BeeWolf_san Ozzwald Cannibal Corpse - [Gallery of Suicide #02] Disposal of the Body [1:54] Foo: Vanessa Mae - [The Best Of Vanessa Mae #01] Art of War [4:03] Degenerat ja chamski jeszcze nie byłem. jestem Ciekawy jak sie sytuacja rozwinie... Cannibal Corpse - [Gallery of Suicide #04] Blood Drenched Execution [2:40]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:24 pm
BeeWolf_san Ozzwald Mirabell Ozzwald chuj w bombki strzelil.... kolacja mi wystygla confused to nie trzeba sie bylo tak dlugo nim bawic! wdedy ani by w bombki nie strzelil i kolacje mialbys ciepla *dlubie w nosie.. z tego o wydlubal robi kulke i strzela nia w Mirabell* A moze bys sie podzielił ? mrgreen jest twoja, gdzies tam na podlodze lezy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:27 pm
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald Mirabell Ozzwald chuj w bombki strzelil.... kolacja mi wystygla confused to nie trzeba sie bylo tak dlugo nim bawic! wdedy ani by w bombki nie strzelil i kolacje mialbys ciepla *dlubie w nosie.. z tego o wydlubal robi kulke i strzela nia w Mirabell* A moze bys sie podzielił ? mrgreen jest twoja, gdzies tam na podlodze lezy... To sobie poszukam,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:28 pm
BeeWolf_san Degenerat ja chamski jeszcze nie byłem. jak to sie mawia nie pomoga doktoraty kiedy czlowiek chamowaty wink nio coz kazdy ma inny sposob bycia, dlatego pragne poznac tez Twoj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:35 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:37 pm
degenerat kto co woli, Chaz jest dla mnie malo fajny a poza konwencja nie podoba mi sie jego sposob widzenia swiata i ludzi calkowicie odmienny swiatopoglad aczkowlwiek zdenerwowac mnie jeszcze nie zdenerwowal wiec nic na jego temat nie mowie a mnie zdarzyl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|