|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:56 pm
Miss_Karina okay ludki... ja musze zmykac jutro mam ciezki dzien ^^" milej nocki i dobracnoc . see ya!!! moze cisie cos paskudnego przysni i padniesz na zawał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:57 pm
BeeWolf_san Miss_Karina okay ludki... ja musze zmykac jutro mam ciezki dzien ^^" milej nocki i dobracnoc . see ya!!! moze cisie cos paskudnego przysni i padniesz na zawał. hahaha rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:58 pm
degenerat Miss_Karina degenerat syn na mnie nasikal crying wspolczucia ;] ty sobie nawet nie wyorazasz jaki to cios moj Piotrus tak zbeszczescil tatusia ciesz sie, ze na ciebie pawia nie puscil witam wszystkich (o, Karina juz sobie poszla crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:02 pm
Mirabell degenerat Miss_Karina degenerat syn na mnie nasikal crying wspolczucia ;] ty sobie nawet nie wyorazasz jaki to cios moj Piotrus tak zbeszczescil tatusia ciesz sie, ze na ciebie pawia nie puscil witam wszystkich (o, Karina juz sobie poszla crying ) czesc mirabelko ... niema po czym plakac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:03 pm
Foo: Vanessa Mae - [The Violin Player #02] Contradanza [3:52]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:05 pm
Ozzwald degenerat Ozzwald degenerat i czego te jape cieszysz? rofl bo pol materialu na kolosa mam opanowane mrgreen a ja mam caly i sie nie ciesze bo i tak wiem ze od ridsu bede sciagal i dostane 5 mrgreen ja sie modle o 4... bo sciagac nie umiem... nigdy nie sciagalem... eeeee to kepawo... mi ridsunia napewno da sciagnac dobra dziewucha z niej, nauczy sie za ciebie napisze, szkoda tylko ze ustnych egzaminow nie zaliczy za mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:06 pm
degenerat Ozzwald degenerat Ozzwald degenerat i czego te jape cieszysz? rofl bo pol materialu na kolosa mam opanowane mrgreen a ja mam caly i sie nie ciesze bo i tak wiem ze od ridsu bede sciagal i dostane 5 mrgreen ja sie modle o 4... bo sciagac nie umiem... nigdy nie sciagalem... eeeee to kepawo... mi ridsunia napewno da sciagnac dobra dziewucha z niej, nauczy sie za ciebie napisze, szkoda tylko ze ustnych egzaminow nie zaliczy za mnie crying Wiesz oralne egzaminy moze i zda za ciebie nigdy nic niewiadomo, spojz na to w ten sposob.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:08 pm
degenerat Ozzwald degenerat Ozzwald degenerat i czego te jape cieszysz? rofl bo pol materialu na kolosa mam opanowane mrgreen a ja mam caly i sie nie ciesze bo i tak wiem ze od ridsu bede sciagal i dostane 5 mrgreen ja sie modle o 4... bo sciagac nie umiem... nigdy nie sciagalem... eeeee to kepawo... mi ridsunia napewno da sciagnac dobra dziewucha z niej, nauczy sie za ciebie napisze, szkoda tylko ze ustnych egzaminow nie zaliczy za mnie crying ja ustny tylko cale szczescie z angola bede miec... reszta to testy... na kompach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee, powinienes zmienic nicka na FlyWolf_san xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Wiesz oralne egzaminy moze i zda za ciebie nigdy nic niewiadomo, spujz na to w ten sposob. zloszcza mnie takie gadki pod adrestem kobiet, a w szczegulnosci tych ktore bardzo lubie i za cos podziwiam. Wiec daroj sobie tego typu malo wyszukane dowcipy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:10 pm
Ozzwald ja ustny tylko cale szczescie z angola bede miec... reszta to testy... na kompach a my mamy przerabane bo az 4 ustne sweatdrop a to oznacza jednak nuke crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:12 pm
Mirabell Bee, powinienes zmienic nicka na FlyWolf_san xd nie moze pozostane jednak przy swoim, bee mi sie słodziej kojarzy wink . Uła degenerat jakis wrazliwy chyba sie w sobie zamkne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:14 pm
chuj w bombki strzelil.... kolacja mi wystygla confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 1:16 pm
Ozzwald chuj w bombki strzelil.... kolacja mi wystygla confused oi! to niewybaczalne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|