Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21469 21470 21471 21472 21473 21474 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gosza

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:41 pm

Omega Sun
degenerat
Omega Sun
degenerat

dalem 2

i tak dzieki wink

przeca swiruje jasne ze 10 mrgreen

kazdy ma prawo oceniac jak chce, jakbys dal 1 to tez bym nie miala pretensji wink
ladny sweterek!! taki zieloooooony i swieci sie!! *patrzy sie oblednie opsesyjnym wzrokiem* musze go miec domokun xd
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:42 pm

Omega Sun
moze zechcecie zaglosowac?

http://www.gaiaonline.com/avatararena/index.php?mode=vote&postid=115

oczywiscie wg wlasnego uznania, nie wymuszam ocen smile

Jako ze jestem słodki idobroduszny to na mikołajki spuźiony prezent zagłosowałerm i dałem ci "1"

BeeWolf_san

Mr-Syf

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:43 pm

Ozual
Omega Sun
degenerat
Omega Sun
degenerat

dalem 2

i tak dzieki wink

przeca swiruje jasne ze 10 mrgreen

kazdy ma prawo oceniac jak chce, jakbys dal 1 to tez bym nie miala pretensji wink
ladny sweterek!! taki zieloooooony i swieci sie!! *patrzy sie oblednie opsesyjnym wzrokiem* musze go miec domokun xd
porzycz nie oddam mi bialego kotka to moze ci zalatwie
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:43 pm

Mr-Syf
Miss_Karina
Ozual
Mr-Syf
Miss_Karina
jak mozesz?! xd xd okej powiem ale nie padajcie z szoku ;P mam 21 lat zadowoleni? ^^"
czyli 6 lat wiecej odemnie... za mlody jestem jeszcze...
nawet jak ktos ma 6 lat wiecej tez da sie lubic xd
wink
to zalerzy od charakteru i wygladu oczywiscie
no wiadomo :] większosc stawia na 1 miejscu wyglad a potem dopiero cechy charakteru... heh...

Miss_Karina

Gosza

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:44 pm

Mr-Syf
Miss_Karina
Ozual
Mr-Syf
Miss_Karina
jak mozesz?! xd xd okej powiem ale nie padajcie z szoku ;P mam 21 lat zadowoleni? ^^"
czyli 6 lat wiecej odemnie... za mlody jestem jeszcze...
nawet jak ktos ma 6 lat wiecej tez da sie lubic xd
wink
to zalerzy od charakteru i wygladu oczywiscie
chcialem sie spytac miss karine o ta druga zaleznosc ale jakos se zdalem ze to chyba niewypada od tak pytac o wyglad kogos starszego xd
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:45 pm

BeeWolf_san
Omega Sun

Jako ze jestem słodki idobroduszny to na mikołajki spuźiony prezent zagłosowałerm i dałem ci "1"

Dzieki wredoto. Na Ciebie zawsze mozna liczyc wink

Omega Sun
Captain

Mr-Syf

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:45 pm

Miss_Karina
no wiadomo :] większosc stawia na 1 miejscu wyglad a potem dopiero cechy charakteru... heh...
tak szczerze to ja stawiam na charakter... i nie lubie skrajnie pieknych kobiet... wyglad raczej sie nie liczy...
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:46 pm

Omega Sun
BeeWolf_san
Omega Sun

Dzieki wredoto. Na Ciebie zawsze mozna liczyc wink

No ba ksiezniczko dla ciebie wszystko moja ty kruszynko.

BeeWolf_san

Gosza

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:47 pm

Mr-Syf
Miss_Karina
tak szczerze to ja stawiam na charakter... i nie lubie skrajnie pieknych kobiet... wyglad raczej sie nie liczy...
no amsz racje... ale zeby niebyla skrajnie ee ze tak powiem brzydka! , a piekne kobiety zadko da sie utrzymac przy sobie xp
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:49 pm

Ozual
Mr-Syf
Miss_Karina
no amsz racje... ale zeby niebyla skrajnie ee ze tak powiem brzydka! , a piekne kobiety zadko da sie utrzymac przy sobie xp
ja tam nigdy nie stawiam na wyglad... i musze sie przyznac ze lubie kobiety z konkretnym uposledzeniem... taka moja tajemnica mala... nie wiem czemu ale tak jest...

Mr-Syf

Miss_Karina

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:49 pm

Ozual
chcialem sie spytac miss karine o ta druga zaleznosc ale jakos se zdalem ze to chyba niewypada od tak pytac o wyglad kogos starszego xd
o wyglad ? heh xd jakos nie mam ochoty na przeszukiwanie kompa w poszukiwaniu aktualnych foteczek wiec to musi poczekac ciekawe jak dlugo? ;P xd
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:50 pm

Miss_Karina
degenerat
Mr-Syf
degenerat
Ozual
degenerat
wrym
witaj, popsujesz zabawe xd

ze co ja niby robie? stare
nie zwracaj na niego uwagi... on majaczy stare

mam zly dzien synu wiec nie doprowadzaj mnie do stanu agresywnego ktory w skutkach rozladuje moj poped a podmiotem kateksyjnosci bedziesz ty, nie oplaca ci sie to zdecydowanie.
lepiej badz mily wiec.
a mozna sie spytac czemu masz kiepski dzien? :]

syn na mnie nasikal crying

Omi: Liczymy cytaty!!!

degenerat

Gosza

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:50 pm

Mr-Syf
Ozual
Mr-Syf
Miss_Karina
ja tam nigdy nie stawiam na wyglad... i musze sie przyznac ze lubie kobiety z konkretnym uposledzeniem... taka moja tajemnica mala... nie wiem czemu ale tak jest...
kazdy woli co innego... masz moj komorkowy?? mam od niedawna.... ja chesz to na priva daj mi tel a ja ci styka puszcze
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:51 pm

Miss_Karina
Ozual
o wyglad ? heh xd jakos nie mam ochoty na przeszukiwanie kompa w poszukiwaniu aktualnych foteczek wiec to musi poczekac ciekawe jak dlugo? ;P xd
jak bedziesz miala to mozesz mi prywatnie przeslac... chetnie przejze... moze odesle ci swoje

Mr-Syf

Ozzwald

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:51 pm

muhahahaha pirate
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21469 21470 21471 21472 21473 21474 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games