|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:41 pm
Omega Sun degenerat przeca swiruje jasne ze 10 mrgreen kazdy ma prawo oceniac jak chce, jakbys dal 1 to tez bym nie miala pretensji wink ladny sweterek!! taki zieloooooony i swieci sie!! *patrzy sie oblednie opsesyjnym wzrokiem* musze go miec domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:42 pm
Jako ze jestem słodki idobroduszny to na mikołajki spuźiony prezent zagłosowałerm i dałem ci "1"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:43 pm
Ozual Omega Sun degenerat przeca swiruje jasne ze 10 mrgreen kazdy ma prawo oceniac jak chce, jakbys dal 1 to tez bym nie miala pretensji wink ladny sweterek!! taki zieloooooony i swieci sie!! *patrzy sie oblednie opsesyjnym wzrokiem* musze go miec domokun xd porzycz nie oddam mi bialego kotka to moze ci zalatwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:43 pm
Mr-Syf Miss_Karina Ozual Mr-Syf Miss_Karina jak mozesz?! xd xd okej powiem ale nie padajcie z szoku ;P mam 21 lat zadowoleni? ^^" czyli 6 lat wiecej odemnie... za mlody jestem jeszcze... nawet jak ktos ma 6 lat wiecej tez da sie lubic xd wink to zalerzy od charakteru i wygladu oczywiscie no wiadomo :] większosc stawia na 1 miejscu wyglad a potem dopiero cechy charakteru... heh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:44 pm
Mr-Syf Miss_Karina Ozual Mr-Syf Miss_Karina jak mozesz?! xd xd okej powiem ale nie padajcie z szoku ;P mam 21 lat zadowoleni? ^^" czyli 6 lat wiecej odemnie... za mlody jestem jeszcze... nawet jak ktos ma 6 lat wiecej tez da sie lubic xd wink to zalerzy od charakteru i wygladu oczywiscie chcialem sie spytac miss karine o ta druga zaleznosc ale jakos se zdalem ze to chyba niewypada od tak pytac o wyglad kogos starszego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:45 pm
BeeWolf_san Jako ze jestem słodki idobroduszny to na mikołajki spuźiony prezent zagłosowałerm i dałem ci "1" Dzieki wredoto. Na Ciebie zawsze mozna liczyc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:45 pm
Miss_Karina no wiadomo :] większosc stawia na 1 miejscu wyglad a potem dopiero cechy charakteru... heh... tak szczerze to ja stawiam na charakter... i nie lubie skrajnie pieknych kobiet... wyglad raczej sie nie liczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:46 pm
Omega Sun BeeWolf_san Jako ze jestem słodki idobroduszny to na mikołajki spuźiony prezent zagłosowałerm i dałem ci "1" Dzieki wredoto. Na Ciebie zawsze mozna liczyc wink No ba ksiezniczko dla ciebie wszystko moja ty kruszynko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:47 pm
Mr-Syf Miss_Karina no wiadomo :] większosc stawia na 1 miejscu wyglad a potem dopiero cechy charakteru... heh... tak szczerze to ja stawiam na charakter... i nie lubie skrajnie pieknych kobiet... wyglad raczej sie nie liczy... no amsz racje... ale zeby niebyla skrajnie ee ze tak powiem brzydka! , a piekne kobiety zadko da sie utrzymac przy sobie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:49 pm
Ozual Mr-Syf Miss_Karina no wiadomo :] większosc stawia na 1 miejscu wyglad a potem dopiero cechy charakteru... heh... tak szczerze to ja stawiam na charakter... i nie lubie skrajnie pieknych kobiet... wyglad raczej sie nie liczy... no amsz racje... ale zeby niebyla skrajnie ee ze tak powiem brzydka! , a piekne kobiety zadko da sie utrzymac przy sobie xp ja tam nigdy nie stawiam na wyglad... i musze sie przyznac ze lubie kobiety z konkretnym uposledzeniem... taka moja tajemnica mala... nie wiem czemu ale tak jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:49 pm
Ozual chcialem sie spytac miss karine o ta druga zaleznosc ale jakos se zdalem ze to chyba niewypada od tak pytac o wyglad kogos starszego xd o wyglad ? heh xd jakos nie mam ochoty na przeszukiwanie kompa w poszukiwaniu aktualnych foteczek wiec to musi poczekac ciekawe jak dlugo? ;P xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:50 pm
Miss_Karina degenerat Mr-Syf degenerat Ozual witaj, popsujesz zabawe xd ze co ja niby robie? stare nie zwracaj na niego uwagi... on majaczy stare mam zly dzien synu wiec nie doprowadzaj mnie do stanu agresywnego ktory w skutkach rozladuje moj poped a podmiotem kateksyjnosci bedziesz ty, nie oplaca ci sie to zdecydowanie. lepiej badz mily wiec. a mozna sie spytac czemu masz kiepski dzien? :] syn na mnie nasikal crying Omi: Liczymy cytaty!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:50 pm
Mr-Syf Ozual Mr-Syf Miss_Karina no wiadomo :] większosc stawia na 1 miejscu wyglad a potem dopiero cechy charakteru... heh... tak szczerze to ja stawiam na charakter... i nie lubie skrajnie pieknych kobiet... wyglad raczej sie nie liczy... no amsz racje... ale zeby niebyla skrajnie ee ze tak powiem brzydka! , a piekne kobiety zadko da sie utrzymac przy sobie xp ja tam nigdy nie stawiam na wyglad... i musze sie przyznac ze lubie kobiety z konkretnym uposledzeniem... taka moja tajemnica mala... nie wiem czemu ale tak jest... kazdy woli co innego... masz moj komorkowy?? mam od niedawna.... ja chesz to na priva daj mi tel a ja ci styka puszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:51 pm
Miss_Karina Ozual chcialem sie spytac miss karine o ta druga zaleznosc ale jakos se zdalem ze to chyba niewypada od tak pytac o wyglad kogos starszego xd o wyglad ? heh xd jakos nie mam ochoty na przeszukiwanie kompa w poszukiwaniu aktualnych foteczek wiec to musi poczekac ciekawe jak dlugo? ;P xd jak bedziesz miala to mozesz mi prywatnie przeslac... chetnie przejze... moze odesle ci swoje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|