|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:33 pm
Omega Sun Miss_Karina Omi czemu tak cichutko siedzisz? whee bo wczesniej zajeli mi kompa i dopiero wrocilam sweatdrop LICZYMY CYTATY!aha whee wiec witaj z powrotem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:34 pm
degenerat Ozual witaj, popsujesz zabawe xd ze co ja niby robie? stare nie zwracaj na niego uwagi... on majaczy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:35 pm
dziekuje 4laugh jestem na... 379 miejscu xd ale zawsze to pierwsza 500-setka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:35 pm
Mr-Syf Miss_Karina jak mozesz?! xd xd okej powiem ale nie padajcie z szoku ;P mam 21 lat zadowoleni? ^^" czyli 6 lat wiecej odemnie... za mlody jestem jeszcze... nawet jak ktos ma 6 lat wiecej tez da sie lubic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:37 pm
Mr-Syf degenerat Ozual witaj, popsujesz zabawe xd ze co ja niby robie? stare nie zwracaj na niego uwagi... on majaczy stare sam majaczysz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:37 pm
Mr-Syf degenerat Ozual witaj, popsujesz zabawe xd ze co ja niby robie? stare nie zwracaj na niego uwagi... on majaczy stare mam zly dzien synu wiec nie doprowadzaj mnie do stanu agresywnego ktory w skutkach rozladuje moj poped a podmiotem kateksyjnosci bedziesz ty, nie oplaca ci sie to zdecydowanie. lepiej badz mily wiec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:38 pm
przeca swiruje jasne ze 10 mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Mr-Syf degenerat Ozual witaj, popsujesz zabawe xd ze co ja niby robie? stare nie zwracaj na niego uwagi... on majaczy stare mam zly dzien synu wiec nie doprowadzaj mnie do stanu agresywnego ktory w skutkach rozladuje moj poped a podmiotem kateksyjnosci bedziesz ty, nie oplaca ci sie to zdecydowanie. lepiej badz mily wiec. heh nic ujac nic dodac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Mr-Syf Miss_Karina jak mozesz?! xd xd okej powiem ale nie padajcie z szoku ;P mam 21 lat zadowoleni? ^^" czyli 6 lat wiecej odemnie... za mlody jestem jeszcze... nawet jak ktos ma 6 lat wiecej tez da sie lubic xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Mr-Syf degenerat Ozual witaj, popsujesz zabawe xd ze co ja niby robie? stare nie zwracaj na niego uwagi... on majaczy stare mam zly dzien synu wiec nie doprowadzaj mnie do stanu agresywnego ktory w skutkach rozladuje moj poped a podmiotem kateksyjnosci bedziesz ty, nie oplaca ci sie to zdecydowanie. lepiej badz mily wiec. dobrze tato...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:39 pm
degenerat Mr-Syf degenerat Ozual witaj, popsujesz zabawe xd ze co ja niby robie? stare nie zwracaj na niego uwagi... on majaczy stare mam zly dzien synu wiec nie doprowadzaj mnie do stanu agresywnego ktory w skutkach rozladuje moj poped a podmiotem kateksyjnosci bedziesz ty, nie oplaca ci sie to zdecydowanie. lepiej badz mily wiec. a mozna sie spytac czemu masz kiepski dzien? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:40 pm
degenerat przeca swiruje jasne ze 10 mrgreen kazdy ma prawo oceniac jak chce, jakbys dal 1 to tez bym nie miala pretensji wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:40 pm
Miss_Karina Ozual Mr-Syf Miss_Karina jak mozesz?! xd xd okej powiem ale nie padajcie z szoku ;P mam 21 lat zadowoleni? ^^" czyli 6 lat wiecej odemnie... za mlody jestem jeszcze... nawet jak ktos ma 6 lat wiecej tez da sie lubic xd wink to zalerzy od charakteru i wygladu oczywiscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|