|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:19 pm
Ozual ladnie sie prezentujesz z parasolka mrgreen heart dziekuje mrgreen whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:19 pm
Miss_Karina wink coz... moze jest i przed zapomniec wink ja juz zapomniałam całą rozszerzoną matematykę, pamietam jedynie te najwazniejsze wink w pol roku za[pmnialam... heh xD matematyka to jest znienawidzony przedmiot... mam najlepsze oceny w klasie z matmy a i tak jej nienawidze... czy to cos znaczy???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:20 pm
mam kicie, ale biala whee na czarnego kotka bede musiala poczekac ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:20 pm
Ozual mmh jeszcze razem nic niezapijalismy xd trzeba bedzie to kiedys zmienic chcialbys... moze jeszcze mam stawiac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:21 pm
Mr-Syf Miss_Karina wink coz... moze jest i przed zapomniec wink ja juz zapomniałam całą rozszerzoną matematykę, pamietam jedynie te najwazniejsze wink w pol roku za[pmnialam... heh xD matematyka to jest znienawidzony przedmiot... mam najlepsze oceny w klasie z matmy a i tak jej nienawidze... czy to cos znaczy??? w sumie to znajac lud z twojej klasy to ja sie niedziwie ze ejstes najlepszy xd wodecki potrafi juz dodawac ulamki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Self [Feels Like Breakin' s**t #03] Let's Pretend We're Married [3:34] spadam......... liczcie te cytaty kurna....... dobrej..... musisz robić takie odstępy ? cya.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina mam kicie, ale biala whee na czarnego kotka bede musiala poczekac ^^" jesli masz biala kicie to mozesz mi podarowac, nie obraze sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:22 pm
Mr-Syf Miss_Karina wink coz... moze jest i przed zapomniec wink ja juz zapomniałam całą rozszerzoną matematykę, pamietam jedynie te najwazniejsze wink w pol roku za[pmnialam... heh xD matematyka to jest znienawidzony przedmiot... mam najlepsze oceny w klasie z matmy a i tak jej nienawidze... czy to cos znaczy??? ja tez mialam b. dobre oceny z majcy ale i tak jej nienawidzilam whee wiec... witam w klubie antymatematykow ;D w licku nie cierpialam tego sie uczyc xP na szczescie mialam pomoc rodzicow (mama-informatyk, tata-matematyk) _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:22 pm
Miss_Karina mam kicie, ale biala whee na czarnego kotka bede musiala poczekac ^^" ja ci mohe pozyczyc... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:23 pm
Miss_Karina Mr-Syf Miss_Karina wink coz... moze jest i przed zapomniec wink ja juz zapomniałam całą rozszerzoną matematykę, pamietam jedynie te najwazniejsze wink w pol roku za[pmnialam... heh xD matematyka to jest znienawidzony przedmiot... mam najlepsze oceny w klasie z matmy a i tak jej nienawidze... czy to cos znaczy??? ja tez mialam b. dobre oceny z majcy ale i tak jej nienawidzilam whee wiec... witam w klubie antymatematykow ;D w licku nie cierpialam tego sie uczyc xP na szczescie mialam pomoc rodzicow (mama-informatyk, tata-matematyk) _^_ a ile latek wiosenek na akrku masz? ja od rodzicow nigdy niedoznalem pomocy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:23 pm
Ozual Mr-Syf Miss_Karina wink coz... moze jest i przed zapomniec wink ja juz zapomniałam całą rozszerzoną matematykę, pamietam jedynie te najwazniejsze wink w pol roku za[pmnialam... heh xD matematyka to jest znienawidzony przedmiot... mam najlepsze oceny w klasie z matmy a i tak jej nienawidze... czy to cos znaczy??? w sumie to znajac lud z twojej klasy to ja sie niedziwie ze ejstes najlepszy xd wodecki potrafi juz dodawac ulamki? nie czepiaj sie mojej ulomnej ( w wiekszosci) klasy... zmatmy to nawet od ciebie lepszy jestem... nie umie jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:25 pm
Mr-Syf Ozual Mr-Syf Miss_Karina wink coz... moze jest i przed zapomniec wink ja juz zapomniałam całą rozszerzoną matematykę, pamietam jedynie te najwazniejsze wink w pol roku za[pmnialam... heh xD matematyka to jest znienawidzony przedmiot... mam najlepsze oceny w klasie z matmy a i tak jej nienawidze... czy to cos znaczy??? w sumie to znajac lud z twojej klasy to ja sie niedziwie ze ejstes najlepszy xd wodecki potrafi juz dodawac ulamki? nie czepiaj sie mojej ulomnej ( w wiekszosci) klasy... zmatmy to nawet od ciebie lepszy jestem... nie umie jeszcze a skad wiesz? moze jestes gorszy? albo ja jestem gorszy.... albo jestesmy na rownym poziomie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Miss_Karina mam kicie, ale biala whee na czarnego kotka bede musiala poczekac ^^" ja ci mohe pozyczyc... xd ja juz dziekuje naprawde whee naprawde chcesz wiedzies ile latek na karku mam? ^^" wiesz kobiety sie nie pyta ile lat ma ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Miss_Karina Mr-Syf Miss_Karina wink coz... moze jest i przed zapomniec wink ja juz zapomniałam całą rozszerzoną matematykę, pamietam jedynie te najwazniejsze wink w pol roku za[pmnialam... heh xD matematyka to jest znienawidzony przedmiot... mam najlepsze oceny w klasie z matmy a i tak jej nienawidze... czy to cos znaczy??? ja tez mialam b. dobre oceny z majcy ale i tak jej nienawidzilam whee wiec... witam w klubie antymatematykow ;D w licku nie cierpialam tego sie uczyc xP na szczescie mialam pomoc rodzicow (mama-informatyk, tata-matematyk) _^_ a ile latek wiosenek na akrku masz? ja od rodzicow nigdy niedoznalem pomocy sad ja tez... chociaz od taty czasem ponaglenia dostaje... czasem pomaga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:26 pm
YumiTao opcy Self [Feels Like Breakin' s**t #03] Let's Pretend We're Married [3:34] spadam......... liczcie te cytaty kurna....... dobrej..... musisz robić takie odstępy ? cya.robi odstepy zebysmy wiedzieli ze nie zartuje ;P cya opcy ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|