|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:54 am
... Witam wszytkich ninja ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:56 am
Falcone ... Witam wszytkich ninja .... OI men !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:57 am
Miss_Karina Mr-Syf Miss_Karina _^_ ja nie bede probowac psuc sobie kubkow smakowych popiolowa herbatką xDD wink ale to jest najlepszy sposob... zwala z nog po pierwszej godzinie eh ;D dzieki ja nie potrzebuje kilku dni wolnych od zajec ;P ja tez nie mam czsu na choroby i ucieczki... srednia musze caly czas budowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mmh niewidze u ciebie siersci.... *rozglada sie uwaznie* moze masz na mysli nie siersc a .... xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Baliaur no ja wlasnie sobie w andrzejki urlop zrobilam i nie mam jak usprawiedliwienia wykombinowac confused okno + długopis + czysta kartka + kartka z usprawiedliwieniem wykonanym przez kt�regoś z rodziciel�w i bedzie gyt.Problem w tym ze ja takowej nie mam, musialabym poszukac, ale nie jest pewne czy bym cos znalazla.... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:58 am
Mr-Syf Miss_Karina Mr-Syf Miss_Karina _^_ ja nie bede probowac psuc sobie kubkow smakowych popiolowa herbatką xDD wink ale to jest najlepszy sposob... zwala z nog po pierwszej godzinie eh ;D dzieki ja nie potrzebuje kilku dni wolnych od zajec ;P ja tez nie mam czsu na choroby i ucieczki... srednia musze caly czas budowac budowac????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual mmh niewidze u ciebie siersci.... *rozglada sie uwaznie* moze masz na mysli nie siersc a .... xd xp stare ty tylko o jednym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris A swistak siedzial... Kiedy macie ferie? Swiąteczna Przerwe mamy od powiedzmy 23 ... a Ferie to gdzies w styczniu albo lutym nie wiem jeszcze dokładnie kiedy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:59 am
Ozual Mr-Syf Miss_Karina Mr-Syf Miss_Karina _^_ ja nie bede probowac psuc sobie kubkow smakowych popiolowa herbatką xDD wink ale to jest najlepszy sposob... zwala z nog po pierwszej godzinie eh ;D dzieki ja nie potrzebuje kilku dni wolnych od zajec ;P ja tez nie mam czsu na choroby i ucieczki... srednia musze caly czas budowac budowac???? stare ciezko kapujace dziecko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:59 am
Mr-Syf Miss_Karina Mr-Syf Miss_Karina _^_ ja nie bede probowac psuc sobie kubkow smakowych popiolowa herbatką xDD wink ale to jest najlepszy sposob... zwala z nog po pierwszej godzinie eh ;D dzieki ja nie potrzebuje kilku dni wolnych od zajec ;P ja tez nie mam czsu na choroby i ucieczki... srednia musze caly czas budowac a po co komu srednia? Jakbym sie dla sredniej uczyla to bym w zyciu zadnego zeszytu nie otworzyla ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:01 pm
Baliaur YumiTao Baliaur no ja wlasnie sobie w andrzejki urlop zrobilam i nie mam jak usprawiedliwienia wykombinowac confused okno + długopis + czysta kartka + kartka z usprawiedliwieniem wykonanym przez kt�regoś z rodziciel�w i bedzie gyt.Problem w tym ze ja takowej nie mam, musialabym poszukac, ale nie jest pewne czy bym cos znalazla.... neutral ja sobie musze 3 dni usprawiedliwic i jeszcze jakies pojedyńcze rolleyes
ninja *lurk mode = on* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:02 pm
Baliaur Mr-Syf Miss_Karina Mr-Syf Miss_Karina _^_ ja nie bede probowac psuc sobie kubkow smakowych popiolowa herbatką xDD wink ale to jest najlepszy sposob... zwala z nog po pierwszej godzinie eh ;D dzieki ja nie potrzebuje kilku dni wolnych od zajec ;P ja tez nie mam czsu na choroby i ucieczki... srednia musze caly czas budowac a po co komu srednia? Jakbym sie dla sredniej uczyla to bym w zyciu zadnego zeszytu nie otworzyla ninja dla mnie sie srednia liczy... a dlaczego sie uczysz... dla siebie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|