Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21463 21464 21465 21466 21467 21468 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gosza

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 11:42 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 11:43 am

YumiTao
Ibris
O to chodzi, Itus X3 ot Ziemniak. Tez kiedys sprobuje.. ale nie lubie opuszczac lekcji. A nawet jesli - mam swietna wymowke. Nerwobole XD

Moje lenistwo nie zna granic w tym półroczu.Juz sobie postanowiłam ze jako pokute wyznaczam sobie częstrze pojawianie sie w szkole XD.
Tak wlasnie :3 Na pewno odpokutujesz...

I tak Ci nikt nie uwierzy.

Gailenquen

YumiTao

Mr-Syf
ty tego kjójicka jeszcze zabijesz... ja ci moge zdac raport... 39,5 to minimalna temperatura i brak ruchu caly dzien... mozna jeszcze z papierosowego popiolu herbatke zrobic... ten sam efekt

Cicho Ty mi sie tu w moje doświadczenia laboratoryjne nie wpierdzielaj ... XD.Nie mamy pewności czy tak będzie 3nodding trzeba sie upewnić.

Ozual
jaka suma by cie zadowolila?
kolo 800 goldow 3nodding whee

Miss_Karina

Mr-Syf

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 11:45 am

YumiTao
Mr-Syf
ty tego kjójicka jeszcze zabijesz... ja ci moge zdac raport... 39,5 to minimalna temperatura i brak ruchu caly dzien... mozna jeszcze z papierosowego popiolu herbatke zrobic... ten sam efekt

Cicho Ty mi sie tu w moje doświadczenia laboratoryjne nie wpierdzielaj ... XD.Nie mamy pewności czy tak będzie 3nodding trzeba sie upewnić.
ta herbatka to dobry pomysl na doswiadczenie... dziala na 100% tylko jak zabije to nie moja wina
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 11:46 am

witam wszytskich ^^

Aidanna

Ita Lockheart

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 11:46 am

Aidanna
witam wszytskich ^^
OI men !!!!
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 11:47 am

opcy
Baliaur
ale przypomnijmy sobie ze inni musza wstawac wczesniej ninja mrgreen
taaa..... ale im przynajmniej za to placa...... ninja mrgreen
Pff
Tak sie meczyc dla jakis paru papierkow rolleyes
Yumi jassssne jeście czego....
no ja wlasnie sobie w andrzejki urlop zrobilam i nie mam jak usprawiedliwienia wykombinowac confused

Baliaur

YumiTao

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 11:48 am

Ibris
YumiTao
Ibris
O to chodzi, Itus X3 ot Ziemniak. Tez kiedys sprobuje.. ale nie lubie opuszczac lekcji. A nawet jesli - mam swietna wymowke. Nerwobole XD

Moje lenistwo nie zna granic w tym półroczu.Juz sobie postanowiłam ze jako pokute wyznaczam sobie częstrze pojawianie sie w szkole XD.
Tak wlasnie :3 Na pewno odpokutujesz...

I tak Ci nikt nie uwierzy.

Ej no ... może sie jeszcze po świetach zmobilizuje o ile sie bardziej nie rozleniwie XD.Ale ,ale bede silna i bede sie zmuszać specjalnie dla Ciebie ,żeby Ci udowodniż ,że jak chce to potrafie 3nodding
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 11:48 am

dziekuje dziekuje!!! 4laugh

Miss_Karina

Miss_Karina

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 11:49 am

Mr-Syf
YumiTao
Mr-Syf

ta herbatka to dobry pomysl na doswiadczenie... dziala na 100% tylko jak zabije to nie moja wina
_^_ ja nie bede probowac psuc sobie kubkow smakowych popiolowa herbatką xDD wink
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 11:51 am

Miss_Karina
Mr-Syf
YumiTao
Mr-Syf

_^_ ja nie bede probowac psuc sobie kubkow smakowych popiolowa herbatką xDD wink
ale to jest najlepszy sposob... zwala z nog po pierwszej godzinie

Mr-Syf

Gailenquen

PostPosted: Wed Dec 07, 2005 11:52 am

YumiTao

Ej no ... może sie jeszcze po świetach zmobilizuje o ile sie bardziej nie rozleniwie XD.Ale ,ale bede silna i bede sie starać specjalnie dla Ciebie 3nodding

A swistak siedzial... Kiedy macie ferie?

Mr-Syf
Miss_Karina
ale to jest najlepszy sposob... zwala z nog po pierwszej godzinie
eh ;D dzieki ja nie potrzebuje kilku dni wolnych od zajec ;P

Miss_Karina

Aidanna

glupi komputer sie zawiesza ciagle domokun
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21463 21464 21465 21466 21467 21468 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games