|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:43 am
YumiTao Ibris O to chodzi, Itus X3 ot Ziemniak. Tez kiedys sprobuje.. ale nie lubie opuszczac lekcji. A nawet jesli - mam swietna wymowke. Nerwobole XD Moje lenistwo nie zna granic w tym półroczu.Juz sobie postanowiłam ze jako pokute wyznaczam sobie częstrze pojawianie sie w szkole XD. Tak wlasnie :3 Na pewno odpokutujesz...
I tak Ci nikt nie uwierzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf ty tego kjójicka jeszcze zabijesz... ja ci moge zdac raport... 39,5 to minimalna temperatura i brak ruchu caly dzien... mozna jeszcze z papierosowego popiolu herbatke zrobic... ten sam efekt Cicho Ty mi sie tu w moje doświadczenia laboratoryjne nie wpierdzielaj ... XD.Nie mamy pewności czy tak będzie 3nodding trzeba sie upewnić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual jaka suma by cie zadowolila? kolo 800 goldow 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:45 am
YumiTao Mr-Syf ty tego kjójicka jeszcze zabijesz... ja ci moge zdac raport... 39,5 to minimalna temperatura i brak ruchu caly dzien... mozna jeszcze z papierosowego popiolu herbatke zrobic... ten sam efekt Cicho Ty mi sie tu w moje doświadczenia laboratoryjne nie wpierdzielaj ... XD.Nie mamy pewności czy tak będzie 3nodding trzeba sie upewnić. ta herbatka to dobry pomysl na doswiadczenie... dziala na 100% tylko jak zabije to nie moja wina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:47 am
opcy Baliaur ale przypomnijmy sobie ze inni musza wstawac wczesniej ninja mrgreen taaa..... ale im przynajmniej za to placa...... ninja mrgreen Pff Tak sie meczyc dla jakis paru papierkow rolleyes Yumi jassssne jeście czego.... no ja wlasnie sobie w andrzejki urlop zrobilam i nie mam jak usprawiedliwienia wykombinowac confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:48 am
Ibris YumiTao Ibris O to chodzi, Itus X3 ot Ziemniak. Tez kiedys sprobuje.. ale nie lubie opuszczac lekcji. A nawet jesli - mam swietna wymowke. Nerwobole XD Moje lenistwo nie zna granic w tym półroczu.Juz sobie postanowiłam ze jako pokute wyznaczam sobie częstrze pojawianie sie w szkole XD. Tak wlasnie :3 Na pewno odpokutujesz...
I tak Ci nikt nie uwierzy. Ej no ... może sie jeszcze po świetach zmobilizuje o ile sie bardziej nie rozleniwie XD.Ale ,ale bede silna i bede sie zmuszać specjalnie dla Ciebie ,żeby Ci udowodniż ,że jak chce to potrafie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:48 am
dziekuje dziekuje!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:49 am
Mr-Syf YumiTao Mr-Syf ty tego kjójicka jeszcze zabijesz... ja ci moge zdac raport... 39,5 to minimalna temperatura i brak ruchu caly dzien... mozna jeszcze z papierosowego popiolu herbatke zrobic... ten sam efekt Cicho Ty mi sie tu w moje doświadczenia laboratoryjne nie wpierdzielaj ... XD.Nie mamy pewności czy tak będzie 3nodding trzeba sie upewnić. ta herbatka to dobry pomysl na doswiadczenie... dziala na 100% tylko jak zabije to nie moja wina _^_ ja nie bede probowac psuc sobie kubkow smakowych popiolowa herbatką xDD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:51 am
Miss_Karina Mr-Syf YumiTao Mr-Syf ty tego kjójicka jeszcze zabijesz... ja ci moge zdac raport... 39,5 to minimalna temperatura i brak ruchu caly dzien... mozna jeszcze z papierosowego popiolu herbatke zrobic... ten sam efekt Cicho Ty mi sie tu w moje doświadczenia laboratoryjne nie wpierdzielaj ... XD.Nie mamy pewności czy tak będzie 3nodding trzeba sie upewnić. ta herbatka to dobry pomysl na doswiadczenie... dziala na 100% tylko jak zabije to nie moja wina _^_ ja nie bede probowac psuc sobie kubkow smakowych popiolowa herbatką xDD wink ale to jest najlepszy sposob... zwala z nog po pierwszej godzinie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:52 am
YumiTao Ej no ... może sie jeszcze po świetach zmobilizuje o ile sie bardziej nie rozleniwie XD.Ale ,ale bede silna i bede sie starać specjalnie dla Ciebie 3nodding A swistak siedzial... Kiedy macie ferie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:52 am
Mr-Syf Miss_Karina _^_ ja nie bede probowac psuc sobie kubkow smakowych popiolowa herbatką xDD wink ale to jest najlepszy sposob... zwala z nog po pierwszej godzinie eh ;D dzieki ja nie potrzebuje kilku dni wolnych od zajec ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|