|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:51 am
Baliaur nono to dorysuj do mojego headshota takiego malego Opciusia ktorego trzymam powieszonego na szaliku i wszyscy beda zadowoleni rofl
Wyplata dobra rzecz... a mi sie zaczyna koniec polrocza *zgon* //obiad Juz mam pomysl na Opcego :3 Koncze Twoj szkic, potem sie za szalikowego wezme. Aczkolwiek siga od Kage to nie przebije XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:52 am
Self [Feels Like Breakin' s**t #12] Fat Man And Dancing Girl [2:16]
chyba ten self mi namiesza w statystykach na last.fm.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:55 am
Ibris Juz mam pomysl na Opcego :3 Koncze Twoj szkic, potem sie za szalikowego wezme. Aczkolwiek siga od Kage to nie przebije XD Ibris bawi sie w swieta mikolajke ninja heart Wiesz co ja bym sie nie zastanawiala czy przebijesz czy nie, inne style macie i ciezko porownywac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:58 am
Baliaur Ibris Juz mam pomysl na Opcego :3 Koncze Twoj szkic, potem sie za szalikowego wezme. Aczkolwiek siga od Kage to nie przebije XD Ibris bawi sie w swieta mikolajke ninja heart Wiesz co ja bym sie nie zastanawiala czy przebijesz czy nie, inne style macie i ciezko porownywac 3nodding XD Wiesz.. to taki podliz wink xd
Porownywac moze ciezko, ale na pewno w kolorowaniu Kage przebija mnie potwornie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 10:00 am
opcy Self [Feels Like Breakin' s**t #12] Fat Man And Dancing Girl [2:16] chyba ten self mi namiesza w statystykach na last.fm....... Przejmujesz sie? Pff U mnie statystyki w sumie sa troche przeklamane, bo niektorych zespolow nie slucham na kompie. [KomercyjaSzmataMode=On] //fju: R. Przemyk - K. Nosowska - Kochana [4:27]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 10:00 am
cholera bedzie mi brakowalo tej listy osob ktore odwiedzaly moj profil na last.fm'ie jak sie ta promocja skonczy.......... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 10:03 am
Ibris Baliaur Ibris Juz mam pomysl na Opcego :3 Koncze Twoj szkic, potem sie za szalikowego wezme. Aczkolwiek siga od Kage to nie przebije XD Ibris bawi sie w swieta mikolajke ninja heart Wiesz co ja bym sie nie zastanawiala czy przebijesz czy nie, inne style macie i ciezko porownywac 3nodding XD Wiesz.. to taki podliz wink xd
Porownywac moze ciezko, ale na pewno w kolorowaniu Kage przebija mnie potwornie.M a r u d z i s z 3nodding
Opcy mi tez bedzie brakowalo.... patrzenie na nikogo jest takie fascynujace....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 10:03 am
Baliaur opcy Self [Feels Like Breakin' s**t #12] Fat Man And Dancing Girl [2:16] chyba ten self mi namiesza w statystykach na last.fm....... Przejmujesz sie? Pff U mnie statystyki w sumie sa troche przeklamane, bo niektorych zespolow nie slucham na kompie. [KomercyjaSzmataMode=On] //fju: R. Przemyk - K. Nosowska - Kochana [4:27] mnie ten blur na pierwszym miejscu u mnie martwi (734 odsluchan......) ale tak naprawde to te moje statystyki dopiero teraz nabieraja wiarygodnosci (13k trackow)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 10:05 am
Baliaur Opcy mi tez bedzie brakowalo.... patrzenie na nikogo jest takie fascynujace.... neutral popisz troche na forum...... bo tak znikad to zadko ktos zaglada..... (ja tak to tylko do sasiadow zagladam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 10:06 am
opcy mnie ten blur na pierwszym miejscu u mnie martwi (734 odsluchan......) ale tak naprawde to te moje statystyki dopiero teraz nabieraja wiarygodnosci (13k trackow) U mnie brakuje jakis 600 odsluchan Crimsona ninja heart Jak dostane nowe glosniki to pewno nabiora wiarygodnosci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 10:08 am
opcy Baliaur Opcy mi tez bedzie brakowalo.... patrzenie na nikogo jest takie fascynujace.... neutral popisz troche na forum...... bo tak znikad to zadko ktos zaglada..... (ja tak to tylko do sasiadow zagladam) ja nie lubie pisac in englisz, poniewaz w obcym jezyku mi jest ciezko ujac dokladnie to co mysle Dostane Fru! na gwiazdke cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 10:11 am
Baliaur Dostane Fru! na gwiazdke cool
ja se sam musialem kupic.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 10:16 am
opcy Baliaur Dostane Fru! na gwiazdke cool
ja se sam musialem kupic......... *diabelski smiech* pasozytnictwo jest lepsze cool //fju: Radiohead - [OK Computer #09] Climbing Up The Walls [4:45] Milego wieczoru, ide sie nad biologia pokatowac.. moze jeszcze wroce,,, bojta sie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 10:19 am
#White Stripes - Denial Twist. ninja
hheeyy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 10:19 am
Baliaur Milego wieczoru, ide sie nad biologia pokatowac.. moze jeszcze wroce,,, bojta sie ninja boi sie....... *popada w letarg*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|