|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 8:58 am
Ridsu co z ta praca co mialem sprawdzic.. ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 8:58 am
Aidanna Ridsu Aidanna Ridsu Aidanna co sie czaisz? xd *przytulas* dawno cie niewidzialam bywa confused co odrazu taka jakas nie mila wydaje ci sie mila jestem, tylko tak jakos... aha... whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 8:59 am
Ozzwald Ridsu co z ta praca co mialem sprawdzic.. ? jeszcze nie mam materjalow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 8:59 am
witam 3nodding Aid skad masz taki fajniusi szaliczek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:01 am
Ridsu degenerat Ridsu ... pS: masz notatki z dzis? eek ty mnie zaczynac z dnia na dzien przerazac coraz bardziej eek chcesz powiedziec ze nie notowalas? stare gdybym notowala to raczej bym cie o notatki nie pytala stare ok ok masz w dupie mnie mariana krzyska piotrka mialas wczorej byc na GB nie bylo cie olewasz nas? cos sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:01 am
Baliaur witam 3nodding Aid skad masz taki fajniusi szaliczek? Gambino u sashy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:03 am
Paradise Lost - [One Second #10] Disappear [4:29]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:04 am
degenerat ok ok masz w dupie mnie mariana krzyska piotrka mialas wczorej byc na GB nie bylo cie olewasz nas? cos sie stalo? 1) nie mialam czasu wiec nie przyszlam 2) nic sie nie stalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:05 am
Aidanna Baliaur witam 3nodding Aid skad masz taki fajniusi szaliczek? Gambino u sashy ^^ Danke. ja zaraz musze isc sie o trawieniu uczyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:06 am
Ridsu degenerat ok ok masz w dupie mnie mariana krzyska piotrka mialas wczorej byc na GB nie bylo cie olewasz nas? cos sie stalo? 1) nie mialam czasu wiec nie przyszlam 2) nic sie nie stalo ok jesienna deprecha i te sprawy chujowa pogoda ale przyjaciol sie nie olewa widze ze masz problem bo zawsze jak masz to udzielasz zdawkowych odp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:08 am
Baliaur Aidanna Baliaur witam 3nodding Aid skad masz taki fajniusi szaliczek? Gambino u sashy ^^ Danke. ja zaraz musze isc sie o trawieniu uczyc xp a ja ide sie uczyc matemtyki talk2hand papa wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:11 am
Aidanna Baliaur Aidanna Baliaur witam 3nodding Aid skad masz taki fajniusi szaliczek? Gambino u sashy ^^ Danke. ja zaraz musze isc sie o trawieniu uczyc xp a ja ide sie uczyc matemtyki talk2hand papa wszystkim u nas dzis spr z matmy pol klasy zawalilo rofl Milej nauki pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:13 am
degenerat Ridsu degenerat ok ok masz w dupie mnie mariana krzyska piotrka mialas wczorej byc na GB nie bylo cie olewasz nas? cos sie stalo? 1) nie mialam czasu wiec nie przyszlam 2) nic sie nie stalo ok jesienna deprecha i te sprawy chujowa pogoda ale przyjaciol sie nie olewa widze ze masz problem bo zawsze jak masz to udzielasz zdawkowych odp xd nie czepiaj sie ok? zmienmy temat bo sie zaraz poklucimy i na co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:14 am
Baliaur Aidanna Baliaur Aidanna Baliaur witam 3nodding Aid skad masz taki fajniusi szaliczek? Gambino u sashy ^^ Danke. ja zaraz musze isc sie o trawieniu uczyc xp a ja ide sie uczyc matemtyki talk2hand papa wszystkim u nas dzis spr z matmy pol klasy zawalilo rofl Milej nauki pirate ja po jutrze mam kolosa z matmy... a potem kolejny chyba w czwartek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:14 am
Ridsu degenerat Ridsu degenerat ok ok masz w dupie mnie mariana krzyska piotrka mialas wczorej byc na GB nie bylo cie olewasz nas? cos sie stalo? 1) nie mialam czasu wiec nie przyszlam 2) nic sie nie stalo ok jesienna deprecha i te sprawy chujowa pogoda ale przyjaciol sie nie olewa widze ze masz problem bo zawsze jak masz to udzielasz zdawkowych odp xd nie czepiaj sie ok? zmienmy temat bo sie zaraz poklucimy i na co? ok widze ze masz problem. Ale skoro nie chcesz gadac to nie. Jak cos to wiesz gdzie mieszkam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|