|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:38 am
Ibris Ta, nam od poczatku roku obiecuja cuda-wianki i co? I wafel. Na cala sale dzialaja moze 4 kompy... dwie bite godziny infy spedzam, gadajac o biustach z kolezanka. chetnie bym posiedzial tam z wami i posluchal twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:38 am
Ibris Ta, nam od poczatku roku obiecuja cuda-wianki i co? I wafel. Na cala sale dzialaja moze 4 kompy... dwie bite godziny infy spedzam, gadajac o biustach z kolezanka. a u nas kazdy wlasny komputer rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:39 am
PointZer0 Ibris Ta, nam od poczatku roku obiecuja cuda-wianki i co? I wafel. Na cala sale dzialaja moze 4 kompy... dwie bite godziny infy spedzam, gadajac o biustach z kolezanka. I co na razie wywniosowałyście ? mrgreen Ze oba biusty sa jedrne (sprawdzialysmy) i ze obie lubimy na nie patrzyc ewentualnie piescic :3
Tygrys: Ej, znow dostalam z lokcia w piers ;_; Ja: pomasowac? T: Tak... J: *masu masu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:40 am
Aidanna Ibris Ta, nam od poczatku roku obiecuja cuda-wianki i co? I wafel. Na cala sale dzialaja moze 4 kompy... dwie bite godziny infy spedzam, gadajac o biustach z kolezanka. a u nas kazdy wlasny komputer rofl no u mnie tez, prawie....ale my mamy taki stary syf ze normalnie zanim beda plaskie monitory to ja bym sam zrobilbym monitor uzywajac patyczka do uszu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:41 am
Ibris Ze oba biusty sa jedrne (sprawdzialysmy) i ze obie lubimy na nie patrzyc ewentualnie piescic :3
Phe - To to i każdy facet wie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:41 am
Ibris PointZer0 Ibris Ta, nam od poczatku roku obiecuja cuda-wianki i co? I wafel. Na cala sale dzialaja moze 4 kompy... dwie bite godziny infy spedzam, gadajac o biustach z kolezanka. I co na razie wywniosowałyście ? mrgreen Ze oba biusty sa jedrne (sprawdzialysmy) i ze obie lubimy na nie patrzyc ewentualnie piescic :3
Tygrys: Ej, znow dostalam z lokcia w piers ;_; Ja: pomasowac? T: Tak... J: *masu masu*chetnie bym sprobowal nastepnym razem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:43 am
PointZer0 Phe - To to i każdy facet wie xd A co chcialbys wiedziec wiecej o nich? XD Zreszta nie kazda kobieta naprawde kocha swoje cialo.
Plaskie monitory - podobno maja u mnie w LO byc... ciekawe kiedy -_-'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:44 am
Ibris PointZer0 Ibris I co na razie wywniosowałyście ? mrgreen Ze oba biusty sa jedrne (sprawdzialysmy) i ze obie lubimy na nie patrzyc ewentualnie piescic :3
Phe - To to i każdy facet wie xd A co chcialbys wiedziec wiecej o nich? XD Zreszta nie kazda kobieta naprawde kocha swoje cialo.
Plaskie monitory - podobno maja u mnie w LO byc... ciekawe kiedy -_-'jak wiekszosci zacznie sie emerytura xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:57 am
Nya, zmywam sie do szkoly, by kiblowac tam do 16, mra... Milego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:58 am
Ibris Nya, zmywam sie do szkoly, by kiblowac tam do 16, mra... Milego ^^ bye bye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|