|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:50 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:52 pm
Delein Sayokun Delein Sayokun ja ci powiem tyle ze beda mieli frajde jak im z winky zrobia wazna postac w 7 czesci xd XD Racja Moe na szybciora wypuszcza film-bonus ze wszystkimi zgubionymi watkami, tzw. wersja rezyserska XD to bedzie dluzsze od samego filmu rofl ciekawe jak 5 czesc obetna xd Jezeli pomina moj ukochany part, w ktorym Bliznacy robia sajgon, to sie do nich przejde... i jak umbrige poznala centaury i gwampa rofl reszte moga ciac... no prawie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:53 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:53 pm
Sayokun i jak umbrige poznala centaury i gwampa rofl reszte moga ciac... no prawie pirate Graupa nie gwampa XD A widzieles babke, ktora ma grac Umbridge? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:55 pm
Delein Sayokun i jak umbrige poznala centaury i gwampa rofl reszte moga ciac... no prawie pirate Graupa nie gwampa XD A widzieles babke, ktora ma grac Umbridge? mrgreen niii juz szperam... ninja gwamp jest w english wersion ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:56 pm
ide poczytać dalej Dropa ... cya ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Delein Sayokun i jak umbrige poznala centaury i gwampa rofl reszte moga ciac... no prawie pirate Graupa nie gwampa XD A widzieles babke, ktora ma grac Umbridge? mrgreen niii juz szperam... ninja gwamp jest w english wersion ninja Ah so, po oryginalnemu nie czytalam jeszcze :] Zobacz zobacz, babka w pytke 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 1:02 pm
Delein Sayokun Delein Sayokun i jak umbrige poznala centaury i gwampa rofl reszte moga ciac... no prawie pirate Graupa nie gwampa XD A widzieles babke, ktora ma grac Umbridge? mrgreen niii juz szperam... ninja gwamp jest w english wersion ninja Ah so, po oryginalnemu nie czytalam jeszcze :] Zobacz zobacz, babka w pytke 4laugh za wysoka i za szczupla jak na umbrige rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 1:04 pm
ide pograc w smaky'ego prosta gra a wciaga xd bede lurkal i pisal wciaz ale wolniej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 1:04 pm
Sayokun za wysoka i za szczupla jak na umbrige rofl Przeciez ja ucharakteryzuja. I bedzie wypas ^^ Zeby sie tylko usmiechala jak zaba mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 1:08 pm
Delein Sayokun za wysoka i za szczupla jak na umbrige rofl Przeciez ja ucharakteryzuja. I bedzie wypas ^^ Zeby sie tylko usmiechala jak zaba mrgreen ja se tego nie wyobrazam... gruba stara baba ubrana jak mala dziewczynka ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 1:18 pm
Sayokun Delein Sayokun za wysoka i za szczupla jak na umbrige rofl Przeciez ja ucharakteryzuja. I bedzie wypas ^^ Zeby sie tylko usmiechala jak zaba mrgreen ja se tego nie wyobrazam... gruba stara baba ubrana jak mala dziewczynka ^^" Aj tam... Lepiej sie zastanow, jak testrale zrobia, zeby jak szczury nie wygladaly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 1:21 pm
Delein Sayokun Delein Sayokun za wysoka i za szczupla jak na umbrige rofl Przeciez ja ucharakteryzuja. I bedzie wypas ^^ Zeby sie tylko usmiechala jak zaba mrgreen ja se tego nie wyobrazam... gruba stara baba ubrana jak mala dziewczynka ^^" Aj tam... Lepiej sie zastanow, jak testrale zrobia, zeby jak szczury nie wygladaly... taa i plywajace gryzace mozgi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 1:24 pm
Sayokun taa i plywajace gryzace mozgi xd Ble...jestem tez Tonks ciekawa...bo ona jest charakterystyczna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|