|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:00 pm
Kiart chari-san oj, cos cienko dialogi wam ida XD TO przez ta pogode ... Sypie snieg a po chwili topnieje i jest chlapa ... sweatdrop to i tak masz szczescie u mnie pada deszcz gonk a pozatym jestem calodniowych wykladach mialam lacinke 1,5 godziny 1,5godziny sredniowiecz no i kolosa z anglika jestem wypruta....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:02 pm
*poczul, ze rysowanie go kiedys wykonczy* hej.. rysowanie mnie kiedys wykonczy... ale patrzcie za to, co narazie naszkrobalem.. to tylko polowa rysunku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc wam wszystkim biggrin
Kage!! jakie fajne 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucjusz Kiart chari-san oj, cos cienko dialogi wam ida XD TO przez ta pogode ... Sypie snieg a po chwili topnieje i jest chlapa ... sweatdrop to i tak masz szczescie u mnie pada deszcz gonk a pozatym jestem calodniowych wykladach mialam lacinke 1,5 godziny 1,5godziny sredniowiecz no i kolosa z anglika jestem wypruta....... xd a u mnie mgła i zimno sad konnichiwa wszystkim heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:05 pm
opcy YumiTao głoodna jestem gonk *gryzie misia* ostatnio mam apetyt jak kobieta w ciazy -.- ... zr�wnam wszytsko z ziemią za kawałek czegos w miare jadalnego xd
#Billy Idol - Scream. *ostentacyjnie je chipsy* ninja
a pff ... *fuczy na ostentacyjnie jedzącego buca*
Chari: taa... przez internet zaszłam z becikmejkerem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:05 pm
Kagenoyami *poczul, ze rysowanie go kiedys wykonczy* hej.. rysowanie mnie kiedys wykonczy... ale patrzcie za to, co narazie naszkrobalem.. to tylko polowa rysunku...  *slini sie* Przesliczne whee heart
Yumi nie moge byc blaugh bo ktos inny jest Katarzynka ninja jak przyjedziesz po mnie to spoko ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:06 pm
Eme... czesc Kotku <3 *Przytul dla Kage*
jest tu gdzies Twisted? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:07 pm
Hey ...
Kage: ładny ,ale zbyt różowy rolleyes znowu kreujesz sie na zabójczą 13 ? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:07 pm
ok, oto jest pytanie... zadziala mi barton town czy nie zadziala? oto jest pytanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:08 pm
Ibris Eme... czesc Kotku <3 *Przytul dla Kage*
jest tu gdzies Twisted? XD chyba jej nie ma 3nodding
Ide sie pomolowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:09 pm
~~lena-undesaid~~ ok, oto jest pytanie... zadziala mi barton town czy nie zadziala? oto jest pytanie... mi niedziala bestia jedna domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:10 pm
Yumi, bomba sig mrgreen Coreczko, mi tez nie dziala _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:10 pm
Aidanna ~~lena-undesaid~~ ok, oto jest pytanie... zadziala mi barton town czy nie zadziala? oto jest pytanie... mi niedziala bestia jedna domokun Nie zadziala... *histeryczny smiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|