|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:41 am
chari-san och ach, jakies kwiatki nowe XD uh uh och ach .. a nuuu... cool heart ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:42 am
Lucjusz czesc widze ze przegapilam bitwe o schabowe.... xd A no no ... BYlo cos ... ...tylko chyba ktos zapomnial doprwaic ... xp Hejka Chari ...^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:44 am
YumiTao bym powiedziała ,że jak nie dobre piwo 'Okocim Palone' mrgreen
peace&love bracia i siostry
*zawija sie w dywan i czyta Drop City* 3nodding Nie pilam, ale jak postawisz to chetnie wypije cool Wole niesikowatego Pilznera whee
ale szmata jestem.... //fju: Eurythmics - [Live 1983 - 1989 (CD 1)] Love Is AStranger [4:00]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:48 am
oj, cos cienko dialogi wam ida XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:48 am
Baliaur Nie pilam, ale jak postawisz to chetnie wypije cool Wole niesikowatego Pilznera whee
ale szmata jestem.... //fju: Eurythmics - [Live 1983 - 1989 (CD 1)] Love Is AStranger [4:00] Jest obrzydliwe ... smakuje jak spalona sardynka xd
szmata ? hmm... nii awentualnie pink pig cool ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:49 am
chari-san oj, cos cienko dialogi wam ida XD to to rozruchaj jakos towarzystwo ; ) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:50 am
chari-san oj, cos cienko dialogi wam ida XD TO przez ta pogode ... Sypie snieg a po chwili topnieje i jest chlapa ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:50 am
chari-san oj, cos cienko dialogi wam ida XD ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:52 am
YumiTao Jest obrzydliwe ... smakuje jak spalona sardynka xd
szmata ? hmm... nii awentualnie pink pig cool ninja ..fu.. i tak mozesz postawic cool rofl tylko nie rozowa swinka gonk Zmijuch litosci troche..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:53 am
YumiTao chari-san oj, cos cienko dialogi wam ida XD to to rozruchaj jakos towarzystwo ; ) xp jeszcze czego XD jeszcze sie zmecze XD w ciazy? moze ejstes w ciazy,co? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:55 am
YumiTao głoodna jestem gonk *gryzie misia* ostatnio mam apetyt jak kobieta w ciazy -.- ... zr�wnam wszytsko z ziemią za kawałek czegos w miare jadalnego xd
#Billy Idol - Scream. *ostentacyjnie je chipsy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:56 am
Eh ...
Ja mykam ...
Papa All... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:00 pm
Baliaur YumiTao Jest obrzydliwe ... smakuje jak spalona sardynka xd
szmata ? hmm... nii awentualnie pink pig cool ninja ..fu.. i tak mozesz postawic cool rofl tylko nie rozowa swinka gonk Zmijuch litosci troche.. to pakuj sie bejbe i do smrodolandu wpadaj mrgreen
skoro nie chcesz być rózowa świnka to mozesz byc katarzyną mającą katar XD
#PP - Katarzyna Ma katar.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |