|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:21 am
Mistle Baliaur Mistle ja uwazam ze jest lepszy bo DLA MNIE zabijanie zamierzone pod kazda postacia jest zle a co do dzieci nie powiedzialamz e musza jesc mieso To wyslij wszystkie koty domowe swiata na kszesla elektryczne bo zabijaja myszy.....
branoc Zeruś
nie szukaj na sile argumentow i zlosliwosci bo caly czas mowilam o CZLOWIEKU a nie o kotach , psach i innych ZWIERZETACH ( widzisz roznice?? ) Nie?! Skoro jej nie widze to teraz mzoesz mi ja uprzejmie wskazac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:22 am
Twisted_Exile Mistle Twisted_Exile Mistle Baliaur Mistle ja uwazam ze jest lepszy bo DLA MNIE zabijanie zamierzone pod kazda postacia jest zle a co do dzieci nie powiedzialamz e musza jesc mieso To wyslij wszystkie koty domowe swiata na kszesla elektryczne bo zabijaja myszy.....
branoc Zeruś
nie szukaj na sile argumentow i zlosliwosci bo caly czas mowilam o CZLOWIEKU a nie o kotach , psach i innych ZWIERZETACH ( widzisz roznice?? ) cool a czy czlowiek nie jest zwierzeciem? mrgreen twisted ale jakbys nie zauwazyla troche bedziej wyewoluowanym .... cool ale jakby niepatrzec tez zwierzeciem i sadze ze niektore zwierzeta sa bardziej "ludzkie" niz ludzie ale to kwestia podejscia mrgreen twisted mozesz szukac na sile argumentow nie chce mi sie juz gadac powiedzialam co chcialam opcy: niech panna (?) liczy cytaty.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:22 am
dupa......
*powiedzial z blyskiem intelektu w oczach opcy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:24 am
Mistle cytaty BTW mialas sie juz nie klocic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:25 am
opcy dupa...... *powiedzial z blyskiem intelektu w oczach opcy* ... sUper ... pirate ...^_~ :wacha jego bukiecik kwiatkow:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 11:26 am
opcy dupa...... *powiedzial z blyskiem intelektu w oczach opcy* gdzie? *patrzy na jego tylek*
Mistle po prostu masz za slabe argumenty kochana razz *taniec zwyciestwa wredoty* uh.. ale ja nieustepliwa jestem cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|