|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:51 am
PointZer0 Mistle wydaje mi sie ze ludzie zyjacy w dzisiajszych czasach powinni brac odpowiedzialnosc za to co przez nich i dla nich sie robi tak mi sie wydaje ...przynajmniej ja tak to czuje i sory jezeli cie urazilam takie jest moje zdanie i nie chce mi sie klucic bo napewno nie dojdziemy do kompromisu A mi się wydaje że nie powinno sie obrażać ludzi tylko z tego względu że ma się inne , subiektywne zdanie albo że nasłuchało sie propagandy, którą samemu tłumacząc się gubi. I owszem , chcesz się kłucić , bo nie ma innego powodu dla którego prezentujesz coś co innego człowieka obraża. Jem mięso. I co ? czy to grzech ? przewinienie ? Zrodnia ? Powiedz mi jak mam wziąć odpowiedzialnosć skoro nazywasz mnie nieodpowiedzialnym. błagam skończcie z tym nagadaliscie sobie i skonccie juz ten cholerny temat... bo juz mnie i pewnie innych meczy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:53 am
Mistle Baliaur Mistle wydaje mi sie ze ludzie zyjacy w dzisiajszych czasach powinni brac odpowiedzialnosc za to co przez nich i dla nich sie robi tak mi sie wydaje ...przynajmniej ja tak to czuje i sory jezeli cie urazilam takie jest moje zdanie i nie chce mi sie klucic bo napewno nie dojdziemy do kompromisu Nie rozumiem, jak mam byc odpowiedzialna za cos na co nie makm zadnego wplywu? Nawet jesli przestane jesc mieso to ludzie nadal beda zabijac zwierzaki, wiec o co chodzi? ] no tak mozesz to wlasnie zzucac na innych ludzi bo pzreciez nie ty zabijasz ... ale zabijaja dla ciebie Nie zabijaja. Nie tknelam miesa od 3/4 lat...... Ale co to za zbrodnia zabijac by zyc? rolleyes W takim razie musisz oskarzyc wszystkie drapiezniki ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina błagam skończcie z tym nagadaliscie sobie i skonccie juz ten cholerny temat... bo juz mnie i pewnie innych meczy.... Nie skończę tego bo obraża przez tego siga mnie i innych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile Mistle Baliaur Mistle wydaje mi sie ze ludzie zyjacy w dzisiajszych czasach powinni brac odpowiedzialnosc za to co przez nich i dla nich sie robi tak mi sie wydaje ...przynajmniej ja tak to czuje i sory jezeli cie urazilam takie jest moje zdanie i nie chce mi sie klucic bo napewno nie dojdziemy do kompromisu Nie rozumiem, jak mam byc odpowiedzialna za cos na co nie makm zadnego wplywu? Nawet jesli przestane jesc mieso to ludzie nadal beda zabijac zwierzaki, wiec o co chodzi? ] no tak mozesz to wlasnie zzucac na innych ludzi bo pzreciez nie ty zabijasz ... ale zabijaja dla ciebie ==prosze zamilcz juz bo ciagle o tym samym mowisz a co swojemu kufa psu bedziesz dawac czy taka dobra z ciebie dziewczynka i przygarnelas jakiegos bezpanskiego psa? twisted ale nie czepiej sie mnie !! jesne ze pies jest co innego niz czlowiek !! chcialam ci poprostu wytlumaczyc moje zdanie i wytlumaczyc jak romumiem to zdjecie !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart ful sprawdzianow i przegląd prac semestralnych XD mi zblizaja sie terminy oddania prac, a jeden model mam jeszcze w kawałeczkach xDDDDD a musze go skonczyc na przyszly czwartek O_o ehhh nie ma to jak bad life in high school ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam zgromadzonych ...xD
... heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:54 am
PointZer0 Miss_Karina błagam skończcie z tym nagadaliscie sobie i skonccie juz ten cholerny temat... bo juz mnie i pewnie innych meczy.... Nie skończę tego bo obraża przez tego siga mnie i innych.ale co takiego ma w sigu? xP bo ja nadal widze X sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:55 am
Miss_Karina PointZer0 Miss_Karina błagam skończcie z tym nagadaliscie sobie i skonccie juz ten cholerny temat... bo juz mnie i pewnie innych meczy.... Nie skończę tego bo obraża przez tego siga mnie i innych.ale co takiego ma w sigu? xP bo ja nadal widze X sweatdrop Krowę z napisem " Tego , co ma oczy , ludzie z poczuciem odpowiedzialnosci nie jedzą"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:56 am
Mistle ale nie czepiej sie mnie !! jesne ze pies jest co innego niz czlowiek !! chcialam ci poprostu wytlumaczyc moje zdanie i wytlumaczyc jak romumiem to zdjecie !! ale chodzi o to ze zwierzata byle sa i beda zabijane takie jest prawo natury i zmien siga i niezrozumialas mnie bo niejedno ubojne zwierze ma lepsze zycie niz bezpanski pies stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Mistle Baliaur Mistle wydaje mi sie ze ludzie zyjacy w dzisiajszych czasach powinni brac odpowiedzialnosc za to co przez nich i dla nich sie robi tak mi sie wydaje ...przynajmniej ja tak to czuje i sory jezeli cie urazilam takie jest moje zdanie i nie chce mi sie klucic bo napewno nie dojdziemy do kompromisu Nie rozumiem, jak mam byc odpowiedzialna za cos na co nie makm zadnego wplywu? Nawet jesli przestane jesc mieso to ludzie nadal beda zabijac zwierzaki, wiec o co chodzi? ] no tak mozesz to wlasnie zzucac na innych ludzi bo pzreciez nie ty zabijasz ... ale zabijaja dla ciebie Nie zabijaja. Nie tknelam miesa od 3/4 lat...... Ale co to za zbrodnia zabijac by zyc? rolleyes W takim razie musisz oskarzyc wszystkie drapiezniki ninja zabijac by zyc to nie zbrodnia ale mozna zyc bez miesa mozna wiec wychodzi na to ze zabija sie dla przyjemnosci ?! zeby schabowe smakowalo ?! bo innego powodu nie znam ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina PointZer0 Miss_Karina błagam skończcie z tym nagadaliscie sobie i skonccie juz ten cholerny temat... bo juz mnie i pewnie innych meczy.... Nie skończę tego bo obraża przez tego siga mnie i innych.ale co takiego ma w sigu? xP bo ja nadal widze X sweatdrop Wczesniej Ci napisalam..
Hej, K.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
też jem mięso... kiedyś chciałam być wegetarianką ale mi przemówili do rozumu... mięso jest zdrowe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:57 am
Mistle , odpowiesz mi na pytanie czy nadal będziesz bocznikować ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:59 am
hej Kiart, hej Kimagure-chan xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:59 am
Kimagure-chan też jem mięso... kiedyś chciałam być wegetarianką ale mi przemówili do rozumu... mięso jest zdrowe blaugh *modli sie o cierpliwosc* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|