Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21437 21438 21439 21440 21441 21442 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:51 am

PointZer0
Mistle
wydaje mi sie ze ludzie zyjacy w dzisiajszych czasach powinni brac odpowiedzialnosc za to co przez nich i dla nich sie robi tak mi sie wydaje ...przynajmniej ja tak to czuje i sory jezeli cie urazilam takie jest moje zdanie
i nie chce mi sie klucic bo napewno nie dojdziemy do kompromisu

A mi się wydaje że nie powinno sie obrażać ludzi tylko z tego względu że ma się inne , subiektywne zdanie albo że nasłuchało sie propagandy, którą samemu tłumacząc się gubi. I owszem , chcesz się kłucić , bo nie ma innego powodu dla którego prezentujesz coś co innego człowieka obraża.
Jem mięso. I co ? czy to grzech ? przewinienie ? Zrodnia ?
Powiedz mi jak mam wziąć odpowiedzialnosć skoro nazywasz mnie nieodpowiedzialnym.
błagam skończcie z tym nagadaliscie sobie i skonccie juz ten cholerny temat... bo juz mnie i pewnie innych meczy....
PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:53 am

Mistle
Baliaur
Mistle
wydaje mi sie ze ludzie zyjacy w dzisiajszych czasach powinni brac odpowiedzialnosc za to co przez nich i dla nich sie robi tak mi sie wydaje ...przynajmniej ja tak to czuje i sory jezeli cie urazilam takie jest moje zdanie
Nie rozumiem, jak mam byc odpowiedzialna za cos na co nie makm zadnego wplywu?
Nawet jesli przestane jesc mieso to ludzie nadal beda zabijac zwierzaki, wiec o co chodzi?
]
no tak mozesz to wlasnie zzucac na innych ludzi bo pzreciez nie ty zabijasz ... ale zabijaja dla ciebie
Nie zabijaja.
Nie tknelam miesa od 3/4 lat......
Ale co to za zbrodnia zabijac by zyc? rolleyes
W takim razie musisz oskarzyc wszystkie drapiezniki
ninja

Baliaur

PointZer0

Miss_Karina
błagam skończcie z tym nagadaliscie sobie i skonccie juz ten cholerny temat... bo juz mnie i pewnie innych meczy....

Nie skończę tego bo obraża przez tego siga mnie i innych.

Twisted_Exile
Mistle
Baliaur
Mistle
Nawet jesli przestane jesc mieso to ludzie nadal beda zabijac zwierzaki, wiec o co chodzi?
]
no tak mozesz to wlasnie zzucac na innych ludzi bo pzreciez nie ty zabijasz ... ale zabijaja dla ciebie
==prosze zamilcz juz bo ciagle o tym samym mowisz a co swojemu kufa psu bedziesz dawac czy taka dobra z ciebie dziewczynka i przygarnelas jakiegos bezpanskiego psa? twisted
ale nie czepiej sie mnie !! jesne ze pies jest co innego niz czlowiek !! chcialam ci poprostu wytlumaczyc moje zdanie i wytlumaczyc jak romumiem to zdjecie !!

Mistle

Miss_Karina

Ita Lockheart
ful sprawdzianow i przegląd prac semestralnych XD
mi zblizaja sie terminy oddania prac, a jeden model mam jeszcze w kawałeczkach xDDDDD a musze go skonczyc na przyszly czwartek O_o ehhh nie ma to jak bad life in high school ;P

Witam zgromadzonych ...xD

... heart blaugh

Kiart

Miss_Karina

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:54 am

PointZer0
Miss_Karina

ale co takiego ma w sigu? xP bo ja nadal widze X
sweatdrop
PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:55 am

Miss_Karina
PointZer0
Miss_Karina

sweatdrop

Krowę z napisem " Tego , co ma oczy , ludzie z poczuciem odpowiedzialnosci nie jedzą"

PointZer0

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:56 am

Mistle
ale nie czepiej sie mnie !! jesne ze pies jest co innego niz czlowiek !! chcialam ci poprostu wytlumaczyc moje zdanie i wytlumaczyc jak romumiem to zdjecie !!
ale chodzi o to ze zwierzata byle sa i beda zabijane takie jest prawo natury i zmien siga i niezrozumialas mnie bo niejedno ubojne zwierze ma lepsze zycie niz bezpanski pies stressed twisted

Baliaur
Mistle
Baliaur
Mistle
]
Nie zabijaja.
Nie tknelam miesa od 3/4 lat......
Ale co to za zbrodnia zabijac by zyc? rolleyes
W takim razie musisz oskarzyc wszystkie drapiezniki
ninja
zabijac by zyc to nie zbrodnia ale mozna zyc bez miesa mozna wiec wychodzi na to ze zabija sie dla przyjemnosci ?! zeby schabowe smakowalo ?! bo innego powodu nie znam ...

Mistle

Gailenquen

Miss_Karina
PointZer0
Miss_Karina

sweatdrop
Wczesniej Ci napisalam..

Hej, K.

też jem mięso... kiedyś chciałam być wegetarianką ale mi przemówili do rozumu... mięso jest zdrowe blaugh

Kimagure-chan

PointZer0

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:57 am

Mistle , odpowiesz mi na pytanie czy nadal będziesz bocznikować ?
PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:59 am

hej Kiart, hej Kimagure-chan xd

Sumorukanizukai

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:59 am

Kimagure-chan
też jem mięso... kiedyś chciałam być wegetarianką ale mi przemówili do rozumu... mięso jest zdrowe blaugh
*modli sie o cierpliwosc* twisted
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21437 21438 21439 21440 21441 21442 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games