|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:33 am
Ygh... To jest normalna kolej rzeczy, ze ludzie jedza zwierzeta. Lancuch pokarmowy i koniec =='
Twisted :3 Obecnego Avka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:35 am
Miss_Karina Ibris Dobry ^^Komu arcika zrobic? Hey Ibri co tam u ciebie? biggrin dla mnie jak chcesz, ale platnie czy za darmo? bo jak platnie to sory T^T nie mam za bardzo goldzikow A dobrze, dobrze, dziekuje ^___^ W niedziele do Krk spotkac sie z Kage <3Twisted byla szybsza.. Ty juz i tak masz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Ygh... To jest normalna kolej rzeczy, ze ludzie jedza zwierzeta. Lancuch pokarmowy i koniec =='
Twisted :3 Obecnego Avka? ale mnie nie stac crying Mistle skoncz temat bo to jest bezsensowne nikog na sile nie przekonasz do swoich przekonan i zmien siga bo serio to obraza zdecydowana wiekszosc talk2hand twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:37 am
Mistle chodzi o to ze jezeli czujesz sie odpowiedzialny za to cierpienie i zabijanie zwirzecia to chyba traktujesz to innaczej niz jak myslisz ze " to pzreciez nie ja pracuje w rzezni " bo wtedy nie czujesz sie odpowiedzialny rozumiesz??? Owszem , czuję się odpowiedzialny za to że dla mnie jako organizmu zabija sie inny by go zjeść. Ale co z tego ? Gdybym żył jakieś kilkadziesiat tysięcy lat temu sam bym zabijał i zjadał mięso. Czemu to jest złe ? czemu zatem nazywasz mnie nieodpowiedzialnym.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:38 am
dzindybry mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:39 am
Twisted_Exile Ibris Ygh... To jest normalna kolej rzeczy, ze ludzie jedza zwierzeta. Lancuch pokarmowy i koniec =='
Twisted :3 Obecnego Avka? ale mnie nie stac crying Mistle skoncz temat bo to jest bezsensowne nikog na sile nie przekonasz do swoich przekonan i zmien siga bo serio to obraza zdecydowana wiekszosc talk2hand twisted Ale to za darmo, spokojnie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:40 am
Ibris Twisted_Exile Ibris Ygh... To jest normalna kolej rzeczy, ze ludzie jedza zwierzeta. Lancuch pokarmowy i koniec =='
Twisted :3 Obecnego Avka? ale mnie nie stac crying Mistle skoncz temat bo to jest bezsensowne nikog na sile nie przekonasz do swoich przekonan i zmien siga bo serio to obraza zdecydowana wiekszosc talk2hand twisted Ale to za darmo, spokojnie ^^ eek eek eek serio crying crying crying <==lzy wzruszenia moze byc w tym co mam tak zeby wygladalo po partyzancku mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|