Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21433 21434 21435 21436 21437 21438 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

PointZer0

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:14 am

Miss_Karina
*zieeeeeeeeeeeeeeew* *gasp* co tam u was szkraby? ^^ cos nowego? ;3

Long Time No see - jak tam na ASP ? xd
PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:15 am

Miss_Karina
brywiczor mrgreen twisted

Twisted_Exile

Miss_Karina

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:16 am

PointZer0
Miss_Karina

Long Time No see - jak tam na ASP ? xd
O.o Zeruuuuuuuś!!! xDDD a w porzadku xD wiecej pracy niz w zeszlym roku, jutro ostateczne oddanie tematu z projektowania

a co tam u ciebie? =^w^=
PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:16 am

[ Message temporarily off-line ]

PointZer0

Miss_Karina

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:17 am

Twisted_Exile
Miss_Karina
brywiczor mrgreen twisted
bry xD

gadacie o trawieniu miesa, o miesozarciu? _^_ rany... a ja jeszcze kolacyjki nie jadłam xD
PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:18 am

PointZer0

Miss_Karina

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:20 am

Twisted_Exile

Mistle

PointZer0
Mistle , mam rozumieć że ja nie mam poczucia odpowiedzialeności, bo jem mieso co jest w ludzkiej naturze ? Albo może powiesz mi że kotlet schabowy ma oczy ?
no mial oczy ze tak powiem .... twoja sprawa czy jesz mieso czy nie i czy czujesz sie odpowiedzialny za cierpienie ktore zadawane jest zwierzeciu aby ten kotlet stworzyc jezeli nie czujesz sie odpowiedzialny to nie widzisz problemu zjadajac mieso
jezeli kotlet uwazasz po prostu za kotlet za cos co sie konsumoje nie biorac pod uwage skad sie wziol
PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:22 am

Mistle
PointZer0
Mistle , mam rozumieć że ja nie mam poczucia odpowiedzialeności, bo jem mieso co jest w ludzkiej naturze ? Albo może powiesz mi że kotlet schabowy ma oczy ?
no mial oczy ze tak powiem .... twoja sprawa czy jesz mieso czy nie i czy czujesz sie odpowiedzialny za cierpienie ktore zadawane jest zwierzeciu aby ten kotlet stworzyc jezeli nie czujesz sie odpowiedzialny to nie widzisz problemu zjadajac mieso
jezeli kotlet uwazasz po prostu za kotlet za cos co sie konsumoje nie biorac pod uwage skad sie wziol
>.< rany kiedy przestanicie ;P

Miss_Karina

Mistle

PointZer0

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 10:24 am

Mistle
PointZer0
a ile ludzi musi sie naahrowac by wyhodowac tzw zdrowa zywnosc...Mistle zadne rosliny nie sa w stanie zapewni bodajze jakiegos tam bialka czlowiekowi kotre to mozna dostac albo z miesa zwierzat alboz tabletk mrgreen twisted

PointZer0
Miss_Karina
PointZer0

U mnie ? Prawo na łazarskim , tak w skr󣩥 xd
łazarski? a to przeciez dwa kroki od mojego starego mieszkania do ktorego na 95% wprowadze sie po wakacjach wink
podoba ci sie tam? ^^ mam kumpele-blizniaczki na prawie, sa na 5 roku wink i jakos im idzie wink

Nawet , nawet... Dostałem normalnych ludzi do grupy raczej.
Nie zadnych lanser󷮍
Ale szpaner󷠴o ta szkoła jest pełna. Tylko czekam aż sie kt󲹦#347; rozpieprzy owiutkim bmw abym m󧦣322; się z niego gromko śmiać.
ehhh.... u mnie to sami normalni (czyt. dla artystow normalni, a dla reszty szaleńcy) ludki z mojego roku sa wyborowe ;D i sie ciesze bardzo z studiow i ludkow ;3

Miss_Karina

PointZer0

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21433 21434 21435 21436 21437 21438 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games