|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:14 am
Miss_Karina *zieeeeeeeeeeeeeeew* *gasp* co tam u was szkraby? ^^ cos nowego? ;3 Long Time No see - jak tam na ASP ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:15 am
Miss_Karina *zieeeeeeeeeeeeeeew* *gasp* co tam u was szkraby? ^^ cos nowego? ;3 brywiczor mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:16 am
PointZer0 Miss_Karina *zieeeeeeeeeeeeeeew* *gasp* co tam u was szkraby? ^^ cos nowego? ;3 Long Time No see - jak tam na ASP ? xd O.o Zeruuuuuuuś!!! xDDD a w porzadku xD wiecej pracy niz w zeszlym roku, jutro ostateczne oddanie tematu z projektowania
a co tam u ciebie? =^w^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:17 am
Twisted_Exile Miss_Karina *zieeeeeeeeeeeeeeew* *gasp* co tam u was szkraby? ^^ cos nowego? ;3 brywiczor mrgreen twisted bry xD gadacie o trawieniu miesa, o miesozarciu? _^_ rany... a ja jeszcze kolacyjki nie jadłam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Mistle , mam rozumieć że ja nie mam poczucia odpowiedzialeności, bo jem mieso co jest w ludzkiej naturze ? Albo może powiesz mi że kotlet schabowy ma oczy ? no mial oczy ze tak powiem .... twoja sprawa czy jesz mieso czy nie i czy czujesz sie odpowiedzialny za cierpienie ktore zadawane jest zwierzeciu aby ten kotlet stworzyc jezeli nie czujesz sie odpowiedzialny to nie widzisz problemu zjadajac mieso jezeli kotlet uwazasz po prostu za kotlet za cos co sie konsumoje nie biorac pod uwage skad sie wziol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:22 am
Mistle PointZer0 Mistle , mam rozumieć że ja nie mam poczucia odpowiedzialeności, bo jem mieso co jest w ludzkiej naturze ? Albo może powiesz mi że kotlet schabowy ma oczy ? no mial oczy ze tak powiem .... twoja sprawa czy jesz mieso czy nie i czy czujesz sie odpowiedzialny za cierpienie ktore zadawane jest zwierzeciu aby ten kotlet stworzyc jezeli nie czujesz sie odpowiedzialny to nie widzisz problemu zjadajac mieso jezeli kotlet uwazasz po prostu za kotlet za cos co sie konsumoje nie biorac pod uwage skad sie wziol >.< rany kiedy przestanicie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:24 am
Mistle PointZer0 Mistle , mam rozumieć że ja nie mam poczucia odpowiedzialeności, bo jem mieso co jest w ludzkiej naturze ? Albo może powiesz mi że kotlet schabowy ma oczy ? no mial oczy ze tak powiem .... twoja sprawa czy jesz mieso czy nie i czy czujesz sie odpowiedzialny za cierpienie ktore zadawane jest zwierzeciu aby ten kotlet stworzyc jezeli nie czujesz sie odpowiedzialny to nie widzisz problemu zjadajac mieso jezeli kotlet uwazasz po prostu za kotlet za cos co sie konsumoje nie biorac pod uwage skad sie wziol a ile ludzi musi sie naahrowac by wyhodowac tzw zdrowa zywnosc...Mistle zadne rosliny nie sa w stanie zapewni bodajze jakiegos tam bialka czlowiekowi kotre to mozna dostac albo z miesa zwierzat alboz tabletk mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 10:24 am
PointZer0 Miss_Karina PointZer0 U mnie ? Prawo na łazarskim , tak w skr xd łazarski? a to przeciez dwa kroki od mojego starego mieszkania do ktorego na 95% wprowadze sie po wakacjach wink podoba ci sie tam? ^^ mam kumpele-blizniaczki na prawie, sa na 5 roku wink i jakos im idzie wink Nawet , nawet... Dostałem normalnych ludzi do grupy raczej. Nie zadnych lanser Ale szpanero ta szkoła jest pełna. Tylko czekam aż sie kt#347; rozpieprzy owiutkim bmw abym m322; się z niego gromko śmiać. ehhh.... u mnie to sami normalni (czyt. dla artystow normalni, a dla reszty szaleńcy) ludki z mojego roku sa wyborowe ;D i sie ciesze bardzo z studiow i ludkow ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|