|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 6:42 am
Twisted_Exile mrgreen witam w ten deszczowy dzien mrgreen twisted Oho... nastpępna w ręczniczku. A mówią że nie lubią jak się na nich faceci gapią xd [głowa="wytarta"][/głowa] [ciało="zakładanie koszuli"]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 6:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 6:44 am
a u mnie nia pada... jest sucho... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 6:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 6:47 am
Twisted_Exile zalezy jeszcze jacy faceci wink ja tam cale szczesice tylko glowe mam mokra a tkto wsio suchutkie..u was tez sie szykuje naprawde dluga przerwa swiateczna? mrgreen twisted Hmmm..... nie ogarnialem jeszcze sprawy przerwy świątecznej w sumie. A ja mam mokrą koszulę ( no teraz już nie, jużem sie przebrał ) bo stwierdziłem że nie chce mi się bluzy suszyć i wyszedłem w płaszczu i T-shircie xd Aidanna - ciesz się puki możesz , bo pogoda taka że...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 6:48 am
PointZer0 Twisted_Exile zalezy jeszcze jacy faceci wink ja tam cale szczesice tylko glowe mam mokra a tkto wsio suchutkie..u was tez sie szykuje naprawde dluga przerwa swiateczna? mrgreen twisted Hmmm..... nie ogarnialem jeszcze sprawy przerwy świątecznej w sumie. A ja mam mokrą koszulę ( no teraz już nie, jużem sie przebrał ) bo stwierdziłem że nie chce mi się bluzy suszyć i wyszedłem w płaszczu i T-shircie xd Aidanna - ciesz się puki możesz , bo pogoda taka że... leniu tylko uwazaj by sie nie przeziebic mrgreen Aid ja mam wolne od 23 albo 22 do 9 stycznia heart heart heart heart 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 6:50 am
Twisted_Exile leniu tylko uwazaj by sie nie przeziebic mrgreen Aid ja mam wolne od 23 albo 22 do 9 stycznia heart heart heart heart 4laugh mrgreen twisted Oj Twisted , nie znasz Ty mnie wink Taka pogoda to naprawdę za mało zebym JA sie przeziębil xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 6:50 am
Twisted_Exile PointZer0 Twisted_Exile zalezy jeszcze jacy faceci wink ja tam cale szczesice tylko glowe mam mokra a tkto wsio suchutkie..u was tez sie szykuje naprawde dluga przerwa swiateczna? mrgreen twisted Hmmm..... nie ogarnialem jeszcze sprawy przerwy świątecznej w sumie. A ja mam mokrą koszulę ( no teraz już nie, jużem sie przebrał ) bo stwierdziłem że nie chce mi się bluzy suszyć i wyszedłem w płaszczu i T-shircie xd Aidanna - ciesz się puki możesz , bo pogoda taka że... leniu tylko uwazaj by sie nie przeziebic mrgreen Aid ja mam wolne od 23 albo 22 do 9 stycznia heart heart heart heart 4laugh mrgreen twisted dlaczego masz tak dlugo... eek zazdroszcze crying a ferie zimowe to jak dlugo masz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 6:52 am
PointZer0 Aidanna - ciesz się puki możesz , bo pogoda taka że... w sumie to padalo u mnie rano... i czekalam az przestanie i poszlam do szkoly xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 6:52 am
PointZer0 Twisted_Exile leniu tylko uwazaj by sie nie przeziebic mrgreen Aid ja mam wolne od 23 albo 22 do 9 stycznia heart heart heart heart 4laugh mrgreen twisted Oj Twisted , nie znasz Ty mnie wink Taka pogoda to naprawdę za mało zebym JA sie przeziębil xd nigdy nie twierdzilam ze znam mrgreen a czego trzeba bys sie przeziebil mrgreen Aid nie mam pojecia ale wiem ze w ferie musze jechac na szkolny oboz xp twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 6:53 am
Twisted_Exile PointZer0 Twisted_Exile leniu tylko uwazaj by sie nie przeziebic mrgreen Aid ja mam wolne od 23 albo 22 do 9 stycznia heart heart heart heart 4laugh mrgreen twisted Oj Twisted , nie znasz Ty mnie wink Taka pogoda to naprawdę za mało zebym JA sie przeziębil xd nigdy nie twierdzilam ze znam mrgreen a czego trzeba bys sie przeziebil mrgreen Aid nie mam pojecia ale wiem ze w ferie musze jechac na szkolny oboz xp twisted a mnie tata chce wyslac do wloch na narty talk2hand gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 6:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 6:55 am
Aidanna Twisted_Exile PointZer0 Twisted_Exile leniu tylko uwazaj by sie nie przeziebic mrgreen Aid ja mam wolne od 23 albo 22 do 9 stycznia heart heart heart heart 4laugh mrgreen twisted Oj Twisted , nie znasz Ty mnie wink Taka pogoda to naprawdę za mało zebym JA sie przeziębil xd nigdy nie twierdzilam ze znam mrgreen a czego trzeba bys sie przeziebil mrgreen Aid nie mam pojecia ale wiem ze w ferie musze jechac na szkolny oboz xp twisted a mnie tata chce wyslac do wloch na narty talk2hand gonk stare chcialabym tak stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 6:57 am
Twisted_Exile Aidanna Twisted_Exile PointZer0 Twisted_Exile leniu tylko uwazaj by sie nie przeziebic mrgreen Aid ja mam wolne od 23 albo 22 do 9 stycznia heart heart heart heart 4laugh mrgreen twisted Oj Twisted , nie znasz Ty mnie wink Taka pogoda to naprawdę za mało zebym JA sie przeziębil xd nigdy nie twierdzilam ze znam mrgreen a czego trzeba bys sie przeziebil mrgreen Aid nie mam pojecia ale wiem ze w ferie musze jechac na szkolny oboz xp twisted a mnie tata chce wyslac do wloch na narty talk2hand gonk stare chcialabym tak stare twisted a mnie sie nie chce.... na jakis lodowiec na narty... samej ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|