|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 3:25 am
Ozual Mistle Ozual Witam, patrzcie co se kupilem mrgreen a no witaj wink a co sobie kupieles?? *obraca sie jak robot* bzzz *glowy wydobyl sie dymek i elektroniczny glosik* Jednostka: Female Zapisy w pamieci: brak Stan Zagrozenia: 0.00000000001 Cel: Napastowac, Zlikwidowac *wolnym krokiem ruszym w kierunku Mistle powtarzajac w kulko* nieopieraj sie, opor jest daremny twisted crying crying co ty mi chcesz zrobic crying uwazaj bo jak cie zdziele hodakiem to ino roz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 3:25 am
cirilla-chan Ozual Mistle Ozual Witam, patrzcie co se kupilem mrgreen a no witaj wink a co sobie kupieles?? *obraca sie jak robot* bzzz *glowy wydobyl sie dymek i elektroniczny glosik* Jednostka: Female Zapisy w pamieci: brak Stan Zagrozenia: 0.00000000001 Cel: Napastowac, Zlikwidowac *wolnym krokiem ruszym w kierunku Mistle powtarzajac w kulko* nieopieraj sie, opor jest daremny twisted hmmmm ... ciekawe ^^" *wysmarkal sie w mowiaca szmatke* mmmh dawno nieczyszczony dres xd *zaglada od dolu pod szmatke* mrgreen xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 3:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 3:29 am
Mistle Ozual Mistle Ozual Witam, patrzcie co se kupilem mrgreen a no witaj wink a co sobie kupieles?? *obraca sie jak robot* bzzz *glowy wydobyl sie dymek i elektroniczny glosik* Jednostka: Female Zapisy w pamieci: brak Stan Zagrozenia: 0.00000000001 Cel: Napastowac, Zlikwidowac *wolnym krokiem ruszym w kierunku Mistle powtarzajac w kulko* nieopieraj sie, opor jest daremny twisted crying crying co ty mi chcesz zrobic crying uwazaj bo jak cie zdziele hodakiem to ino roz wink ona mi grozi *wyzucil lodowke przez okno* zdemoralizuje cie moim mega pozytronowo - neurologicznyo destruktywno grawitronowo - molekularnym KAKTUSEM mega destruktywnej mocy.... mam nadzieje ze niezrobilem gdzie byka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 3:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 3:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 3:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 3:35 am
Ozual Mistle Ozual Mistle Ozual Witam, patrzcie co se kupilem mrgreen a no witaj wink a co sobie kupieles?? *obraca sie jak robot* bzzz *glowy wydobyl sie dymek i elektroniczny glosik* Jednostka: Female Zapisy w pamieci: brak Stan Zagrozenia: 0.00000000001 Cel: Napastowac, Zlikwidowac *wolnym krokiem ruszym w kierunku Mistle powtarzajac w kulko* nieopieraj sie, opor jest daremny twisted crying crying co ty mi chcesz zrobic crying uwazaj bo jak cie zdziele hodakiem to ino roz wink ona mi grozi *wyzucil lodowke przez okno* zdemoralizuje cie moim mega pozytronowo - neurologicznyo destruktywno grawitronowo - molekularnym KAKTUSEM mega destruktywnej mocy.... mam nadzieje ze niezrobilem gdzie byka mrgreen nic mi nie zrobisz bo ja mam patyczek do uszu !! wsadze ci go z oko jak sie zblizysz moze nie brzmi tak wyniosle i strasznie jak twoja grozba ale jest zlowieszczy i bedzie GAIOWA MASAKRA PATYCZKIEM DO USZU !! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 3:36 am
Ozual ja bym go nawet nieuzyl do wytarcia butow *mowi do butow* moje ukochane buciki, nikomu niepozwole was pobrudzic whee mrgreen *ciapa mu farba bo butach* pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 3:37 am
Mistle Ozual Mistle Ozual Mistle Ozual Witam, patrzcie co se kupilem mrgreen a no witaj wink a co sobie kupieles?? *obraca sie jak robot* bzzz *glowy wydobyl sie dymek i elektroniczny glosik* Jednostka: Female Zapisy w pamieci: brak Stan Zagrozenia: 0.00000000001 Cel: Napastowac, Zlikwidowac *wolnym krokiem ruszym w kierunku Mistle powtarzajac w kulko* nieopieraj sie, opor jest daremny twisted crying crying co ty mi chcesz zrobic crying uwazaj bo jak cie zdziele hodakiem to ino roz wink ona mi grozi *wyzucil lodowke przez okno* zdemoralizuje cie moim mega pozytronowo - neurologicznyo destruktywno grawitronowo - molekularnym KAKTUSEM mega destruktywnej mocy.... mam nadzieje ze niezrobilem gdzie byka mrgreen nic mi nie zrobisz bo ja mam patyczek do uszu !! wsadze ci go z oko jak sie zblizysz moze nie brzmi tak wyniosle i strasznie jak twoja grozba ale jest zlowieszczy i bedzie GAIOWA MASAKRA PATYCZKIEM DO USZU !! scream akurat czegos takiego szukalem *zabral patyczek do uszu i wykorzystal do tego do czego zostal on stworzony* masz *oddal patyczek, troche zuzyty* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 3:37 am
Mistle nic mi nie zrobisz bo ja mam patyczek do uszu !! wsadze ci go z oko jak sie zblizysz moze nie brzmi tak wyniosle i strasznie jak twoja grozba ale jest zlowieszczy i bedzie GAIOWA MASAKRA PATYCZKIEM DO USZU !! scream *wyciaga swoj patyczek do uszu* masz racje! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 3:39 am
cirilla-chan Mistle nic mi nie zrobisz bo ja mam patyczek do uszu !! wsadze ci go z oko jak sie zblizysz moze nie brzmi tak wyniosle i strasznie jak twoja grozba ale jest zlowieszczy i bedzie GAIOWA MASAKRA PATYCZKIEM DO USZU !! scream *wyciaga swoj patyczek do uszu* masz racje! ninja ninja spoko mamy ich duzo ( byla promocja w tesco ) ninja jezeli nie wybijemy ci nimi oka to przynajmniej bedziemy miec czyste uszy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 3:40 am
cirilla-chan Ozual ja bym go nawet nieuzyl do wytarcia butow *mowi do butow* moje ukochane buciki, nikomu niepozwole was pobrudzic whee mrgreen *ciapa mu farba bo butach* pirate nieeeeee!!! *poszedl wymyc buty, mruczac cos pod nosem* ...buty...mozg...zniszczenie...flaki... *wrocil w czystych bucikach* yeah xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 3:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 3:42 am
Mistle cirilla-chan Mistle nic mi nie zrobisz bo ja mam patyczek do uszu !! wsadze ci go z oko jak sie zblizysz moze nie brzmi tak wyniosle i strasznie jak twoja grozba ale jest zlowieszczy i bedzie GAIOWA MASAKRA PATYCZKIEM DO USZU !! scream *wyciaga swoj patyczek do uszu* masz racje! ninja ninja spoko mamy ich duzo ( byla promocja w tesco ) ninja jezeli nie wybijemy ci nimi oka to przynajmniej bedziemy miec czyste uszy razz mmh patyczki?? stare *po chwili namyslenia nad glowa zaswiecila mu sie lampka* juz wiem, zaraz wracam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|