|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:02 pm
Miss_Karina Kiray *glup* eek mam mam...*pokazuje okulary*, one sa takie cieniutkie zeby wrog ich nie widzial *skacze za kanape* *wyciaga kalacha* zywcem mnie nie dostaniecie... na mnie bron palna nie dziala twisted wiec masz pecha czlowieczku a! Del! Masz ochote na winko? *mruczy cos pod nosem* wait! gdzies tu mialem specjalne srebne poswiecone naboje na wampiry i inne potwory...moze zadzialaja... *zmienia magazynek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:04 pm
... witam ponownie ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:05 pm
Kiray Miss_Karina Kiray *glup* eek mam mam...*pokazuje okulary*, one sa takie cieniutkie zeby wrog ich nie widzial *skacze za kanape* *wyciaga kalacha* zywcem mnie nie dostaniecie... na mnie bron palna nie dziala twisted wiec masz pecha czlowieczku a! Del! Masz ochote na winko? *mruczy cos pod nosem* wait! gdzies tu mialem specjalne srebne poswiecone naboje na wampiry i inne potwory...moze zadzialaja... *zmienia magazynek* A Druidke czym pokonasz? twisted *upija winko* AVsk Falc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:10 pm
Dobra, ja tez ide spac...o 6:15 pobudka V.v... Dobranoc! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:22 pm
i mi uciekly crying nie mam sie z kim bawic... buu buu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:27 pm
Kiray i mi uciekly crying nie mam sie z kim bawic... buu buu crying takie są kobitki ..... zjawiają sie nagle ... i nagle znikają cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:28 pm
Kiray i mi uciekly crying nie mam sie z kim bawic... buu buu crying cool biedactwo mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:31 pm
Falcone Kiray i mi uciekly crying nie mam sie z kim bawic... buu buu crying takie są kobitki ..... zjawiają sie nagle ... i nagle znikają cool buu buu crying i z kim ja sie bede teraz bawil *patrzy na Twist* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:32 pm
Kiray Falcone Kiray i mi uciekly crying nie mam sie z kim bawic... buu buu crying takie są kobitki ..... zjawiają sie nagle ... i nagle znikają cool buu buu crying i z kim ja sie bede teraz bawil *patrzy na Twist* mrgreen cool to zalezy jak chcesz sie bawic mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:32 pm
Kiray Falcone Kiray i mi uciekly crying nie mam sie z kim bawic... buu buu crying takie są kobitki ..... zjawiają sie nagle ... i nagle znikają cool buu buu crying i z kim ja sie bede teraz bawil *patrzy na Twist* mrgreen juz masz jedna delikwentke ........ jeszcze do ciebie w samym kocyku i z kwiata przychodzi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:36 pm
Falcone juz masz jedna delikwentke ........ jeszcze do ciebie w samym kocyku i z kwiata przychodzi rofl czyli tak jak lubie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:36 pm
Falcone Kiray Falcone Kiray i mi uciekly crying nie mam sie z kim bawic... buu buu crying takie są kobitki ..... zjawiają sie nagle ... i nagle znikają cool buu buu crying i z kim ja sie bede teraz bawil *patrzy na Twist* mrgreen juz masz jedna delikwentke ........ jeszcze do ciebie w samym kocyku i z kwiata przychodzi rofl ale ja juz idu spac bo rano wyklady i cwiczenia*zwija sie w kacie i powoli zasypai okyrwajcs sie kocykiem mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:40 pm
Twisted_Exile cool to zalezy jak chcesz sie bawic mrgreen twisted wink pokazal bym ci jak...ale i tak wiem ze mi uciekniesz wiec ide spac dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|