|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:26 am
#Chuck Berry - No Money Down ...
Oi Kirayuch cool heart *podbrykuje i zawiesza sie na szyji* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:27 am
Witam wszystkich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:28 am
Kagenoyami Witam wszystkich 3nodding dzinbrywieczor mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:29 am
Kagenoyami Witam wszystkich 3nodding Hey ...
dobrze sie juz dzisiaj czujesz ? rolleyes *podejzliwie patrzy* juz nie chcesz byc 'zbuntowaną 13' ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:29 am
Baliaur opcy Gaabs opcy nudze sie......... niech mnie ktos zabawi.......... rolleyes *zabawia go... albo lepiej... sie z nim smile * oi! to mi sie podoba! 3nodding mrgreen ugabuga partyzanci! *wyciaga zza plecow walek* to ze tu polowicznie jestem, nie znaczy ze mnie nie ma evil *zerka to na walek to na Opcego* hey Kiray no co ty zonka...... to tylko niewinne zabawy....... poza tym Gaabs mnie koach 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:31 am
... witam znowu ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:33 am
opcy no co ty zonka...... to tylko niewinne zabawy....... poza tym Gaabs mnie koach 3nodding to ze ja Cie nie koach to nie znaczy ze nie moge miec monopolu na wykorzystywanie buca mad rofl no wlasnie od dwoch dni nie ma juz piwa w lodowce, wszystko wychlales crying i jak ja mam z takim egista zyc? co ja mam kuna pic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:33 am
Falcone ... witam znowu ninja ... Oi ! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:35 am
YumiTao Falcone ... witam znowu ninja ... Oi ! ninja oi oi a jutro Mikołajki okazja zeby sie s**c mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:35 am
Baliaur opcy no co ty zonka...... to tylko niewinne zabawy....... poza tym Gaabs mnie koach 3nodding to ze ja Cie nie koach to nie znaczy ze nie moge miec monopolu na wykorzystywanie buca mad rofl no wlasnie od dwoch dni nie ma juz piwa w lodowce, wszystko wychlales crying i jak ja mam z takim egista zyc? co ja mam kuna pic? pij mleko! bedziesz wielka! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:39 am
opcy Baliaur opcy no co ty zonka...... to tylko niewinne zabawy....... poza tym Gaabs mnie koach 3nodding to ze ja Cie nie koach to nie znaczy ze nie moge miec monopolu na wykorzystywanie buca mad rofl no wlasnie od dwoch dni nie ma juz piwa w lodowce, wszystko wychlales crying i jak ja mam z takim egista zyc? co ja mam kuna pic? pij mleko! bedziesz wielka! rofl stare masz cuś do karypli? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:39 am
Baliaur opcy Baliaur opcy no co ty zonka...... to tylko niewinne zabawy....... poza tym Gaabs mnie koach 3nodding to ze ja Cie nie koach to nie znaczy ze nie moge miec monopolu na wykorzystywanie buca mad rofl no wlasnie od dwoch dni nie ma juz piwa w lodowce, wszystko wychlales crying i jak ja mam z takim egista zyc? co ja mam kuna pic? pij mleko! bedziesz wielka! rofl stare masz cuś do karypli? rolleyes
wlasnie stare scream gonk twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|