Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21408 21409 21410 21411 21412 21413 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ita Lockheart

PostPosted: Mon Dec 05, 2005 9:19 am

Falcone
to znowu ja ..... cieszycie sie nie xp
XD helo , labu zaczoł do szkoły wreszcie chodzic ?

ninja twisted ninja

Twisted_Exile

BeeWolf_san

racqel
ja tez jakis taki insomniaczy zywot ostatnio prowadze - tylko wyobraz sobie ja o tej 7 do pracy zasuwam codziennie w wymietoszonym garniturze, posklejanymi wlosami i oczami cofnietymi o 5 centymetrow wglab czaszki bo i tak jest za jasno.

Ide sie leczyc dzis, do kina na GITS: Innocence. Fajnie bedzie go zobaczyc w duzym formacie. Ciekawe czy w ogole dostane jeszcze bilety?

A poza tym? Powtarzanie tych samych czynnosci w cyklu minut / dni / tygodni troche mnie ostatnio dobija, szcze golnie, ze nie ma tu z kim pogadac...

codziennie to samo te same czynnosci ci sami ludzie ta sama telewizja, to samo powietrze.
wstajesz jesz sniadanie ubierasz sie myjesz wychodzisz autobus obcy smierzdacy ludzie.
szkoła jkretynskie przedmioty kretynscy ludzie.
znowy autobus
dom to samo srodowisko te same sciany, jeszsz znowu, uczysz sie ogladasz tv idziesz spac wstajesz i tak codziennie az do piatku,

Noo bo w piatek spisz wstajesz jesz ... wegetujesz robiac co kolwiek i idziesz sie zachlac by niepamientac o reszcie tygodnia... sobota kac niedziala nauka.
i tak w kołko 365 dni w roku.

mam fantastyczny pomysł popełnijmy zbiorowe samobujstwo, bedzie wesoło.
PostPosted: Mon Dec 05, 2005 9:21 am

Troche nudno moze wam ocenic jakies prace 3nodding

Pajmps

Falcone

PostPosted: Mon Dec 05, 2005 9:22 am

BeeWolf_san
racqel
ja tez jakis taki insomniaczy zywot ostatnio prowadze - tylko wyobraz sobie ja o tej 7 do pracy zasuwam codziennie w wymietoszonym garniturze, posklejanymi wlosami i oczami cofnietymi o 5 centymetrow wglab czaszki bo i tak jest za jasno.

Ide sie leczyc dzis, do kina na GITS: Innocence. Fajnie bedzie go zobaczyc w duzym formacie. Ciekawe czy w ogole dostane jeszcze bilety?

A poza tym? Powtarzanie tych samych czynnosci w cyklu minut / dni / tygodni troche mnie ostatnio dobija, szcze golnie, ze nie ma tu z kim pogadac...

codziennie to samo te same czynnosci ci sami ludzie ta sama telewizja, to samo powietrze.
wstajesz jesz sniadanie ubierasz sie myjesz wychodzisz autobus obcy smierzdacy ludzie.
znowy autobus
dom to samo srodowisko te same sciany, jeszsz znowu, uczysz sie ogladasz tv idziesz spac wstajesz i tak codziennie az do piatku,

Noo bo w piatek spisz wstajesz jesz ... wegetujesz robiac co kolwiek i idziesz sie zachlac by niepamientac o reszcie tygodnia... sobota kac niedziala nauka.

po co sie zabijac ...... załozmy sekte .... bedzie krasc co popadnie robic wielkie orgie i modlic sie do Vodki .......

Ita >>> nie XD
PostPosted: Mon Dec 05, 2005 9:23 am

Falcone

Ita >>> nie XD
co za debi l... wroze mu przyszłość wyrafinowanego żura XD

Ita Lockheart

Pajmps

PostPosted: Mon Dec 05, 2005 9:23 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon Dec 05, 2005 9:24 am

BeeWolf_san

Falcone

PostPosted: Mon Dec 05, 2005 9:24 am

PostPosted: Mon Dec 05, 2005 9:25 am

Falcone

po co sie zabijac ...... załozmy sekte .... bedzie krasc co popadnie robic wielkie orgie i modlic sie do Vodki .......

Ita >>> nie XD
to mozna robic bez sekty xd kots sie wybiera na obchody 14 rocznicy istnienia radia maaryja*otrzepuje swoj beret* mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen rofl rofl rofl twisted xd

Twisted_Exile

Baliaur

Beeczka a po co? Skoro mozna jeszcze tyle glupot w zyciu zrobic..
Ide bo mi sie juz nie chce czekac na ta plyte.. co do konca dochodzi to znow transfer zwalania... confused
//zmiana zdania: w sumie to juz mi sie sciagnela ale siedziec sie nie chce...

BeeWolf_san

Lucjusz

BeeWolf_san
racqel

znowy autobus

zeczywiscie fantastyczny pomysl ale ja mam jeszcze leprzy pokaz nam jak to sie robi czyli zabij sie a my sie zastanowimy... rofl ninja

Twisted_Exile

Pajmps

Twisted_Exile
Falcone

Ita >>> nie XD
to mozna robic bez sekty xd kots sie wybiera na obchody 14 rocznicy istnienia radia maaryja*otrzepuje swoj beret* mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen rofl rofl rofl twisted xd

Zapytam babci ona jest w tych klimatach rofl
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21408 21409 21410 21411 21412 21413 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games