|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:21 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Opcy nawet nie wiesz jak wielki zlo stressed twisted jestem za zlem 183 cm cool heart [chyba...] O.o ze ke? twisted tez nie wiem o co chodzi ale przywyklem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:21 pm
Omega Sun PointZer0 ~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ jak nie twoj jak twoj? przciez pisze czarno na bialym: POINT.ZER0 ale tu jest "o" zamiast "0" blaugh wydaje ci sie xd eee.... no to nie dość ze zły podpis to jeszcze niepoprawny gramatycznie... żaden sąd nie uzna tego sweatdrop ja to mialam na prawie cywilnym, wybronie Cie wink ej ej!! co, teraz wszyscy przeciwko mnie?! crying mam zostac samotna matka i spac pd mostem?! nie lubie was jzu.. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:22 pm
dobra ja spadam spac.......
naranara........ i w ogole (jak to pewna osoba mawia) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:22 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Opcy nawet nie wiesz jak wielki zlo stressed twisted jestem za zlem 183 cm cool heart [chyba...] O.o ze ke? twisted takie luzne skojarzenie...... powinnas sie domyslic rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:23 pm
opcy dobra ja spadam spac....... naranara........ i w ogole (jak to pewna osoba mawia) mrgreen branoc bucku mrgreen 4laugh twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:26 pm
opcy dobra ja spadam spac....... naranara........ i w ogole (jak to pewna osoba mawia) mrgreen branoc.... złooooooooo domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:27 pm
~~lena-undesaid~~ ej ej!! co, teraz wszyscy przeciwko mnie?! crying mam zostac samotna matka i spac pd mostem?! nie lubie was jzu.. crying No a kto mnie oskarża o jakieś ojcostwo w wieku 19 lat ? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:29 pm
~~lena-undesaid~~ ej ej!! co, teraz wszyscy przeciwko mnie?! crying mam zostac samotna matka i spac pd mostem?! nie lubie was jzu.. crying z bezdusznymi prawnikami nie wygrasz wink Trza bylo uwazac blaugh Dostaniesz becikowe, nie narzekaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:43 pm
I nastała głucha cisza...
Szli szeregiem..cicho... słychać było jedynie ich oddechy i piski motion trackera... Ciężkie kaabiny maszynowe rozświetlał tylko blask cygara Switch'a...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:44 pm
*puff* Avsko! *zaczytuje sie w komiks Sin City*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:48 pm
Delein *puff* Avsko! *zaczytuje sie w komiks Sin City* Witalność *cmok w policzek* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:53 pm
PointZer0 Delein *puff* Avsko! *zaczytuje sie w komiks Sin City* Witalność *cmok w policzek* xd *^^* *rozglad* Co zrobiles z restza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:54 pm
Delein PointZer0 Delein *puff* Avsko! *zaczytuje sie w komiks Sin City* Witalność *cmok w policzek* xd *^^* *rozglad* Co zrobiles z restza? *bueeeeeeerk* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:56 pm
PointZer0 Delein PointZer0 Delein *puff* Avsko! *zaczytuje sie w komiks Sin City* Witalność *cmok w policzek* xd *^^* *rozglad* Co zrobiles z restza? *bueeeeeeerk* mrgreen *skoook* *rozdziawia mu paszcze* Uhm...ee...Omi?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|