|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:07 am
degenerat Autark A ja dodam, że nie ważne są słowa a czyny. dzieks za wypowiedz bardzo wiele do niej wniosles, mama bedzie z ciebie dumna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 9:34 am
Autark degenerat Autark A ja dodam, że nie ważne są słowa a czyny. dzieks za wypowiedz bardzo wiele do niej wniosles, mama bedzie z ciebie dumna mrgreen chyba zauwazylam slady pruchnicy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:29 am
Ridsu Autark degenerat Autark A ja dodam, że nie ważne są słowa a czyny. dzieks za wypowiedz bardzo wiele do niej wniosles, mama bedzie z ciebie dumna mrgreen chyba zauwazylam slady pruchnicy xp a ja powiem, że za to ja czegoś nie zauważyłem... śladu zrozumienia tematu przez kolegę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 10:57 am
MarianKanapowiec Ridsu Autark degenerat Autark A ja dodam, że nie ważne są słowa a czyny. dzieks za wypowiedz bardzo wiele do niej wniosles, mama bedzie z ciebie dumna mrgreen chyba zauwazylam slady pruchnicy xp a ja powiem, że za to ja czegoś nie zauważyłem... śladu zrozumienia tematu przez kolegę zacytuje tu goscia ktorego szanuje i lubie "zdarza sie... nie mi ale sie zdarza"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 11:05 am
degenerat MarianKanapowiec Ridsu Autark degenerat Autark A ja dodam, że nie ważne są słowa a czyny. dzieks za wypowiedz bardzo wiele do niej wniosles, mama bedzie z ciebie dumna mrgreen chyba zauwazylam slady pruchnicy xp a ja powiem, że za to ja czegoś nie zauważyłem... śladu zrozumienia tematu przez kolegę zacytuje tu goscia ktorego szanuje i lubie "zdarza sie... nie mi ale sie zdarza" miło to czytać w twojej chmurce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 11:28 am
MarianKanapowiec miło to czytać w twojej chmurce milo to mowic w mojej chmurce... oz kurwa jaki ja dzis mily, no sam siebie nie poznaje mrgreen i tu zacytuje znow osobe szanowana przezemnie pania Ridsu: "w chuja wafla"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 12:30 pm
degenerat MarianKanapowiec miło to czytać w twojej chmurce milo to mowic w mojej chmurce... oz kurwa jaki ja dzis mily, no sam siebie nie poznaje mrgreen i tu zacytuje znow osobe szanowana przezemnie pania Ridsu: "w chuja wafla" ale tak ci powiem w tajemnicy, że prawdziwą matką tekstu "zdarza się... nie mi ale się zdarza" jest nasz nadworny ciot, Isobelle, bo to właśnie od niego usłyszałem ten tekst, a potem zaszczepił się on u Bee i Ozzwalda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 1:18 pm
MarianKanapowiec degenerat MarianKanapowiec miło to czytać w twojej chmurce milo to mowic w mojej chmurce... oz kurwa jaki ja dzis mily, no sam siebie nie poznaje mrgreen i tu zacytuje znow osobe szanowana przezemnie pania Ridsu: "w chuja wafla" ale tak ci powiem w tajemnicy, że prawdziwą matką tekstu "zdarza się... nie mi ale się zdarza" jest nasz nadworny ciot, Isobelle, bo to właśnie od niego usłyszałem ten tekst, a potem zaszczepił się on u Bee i Ozzwalda czemu nadworny ciot ze tak zapytam mrgreen nie wiem co to za typ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 1:42 pm
degenerat czemu nadworny ciot ze tak zapytam mrgreen nie wiem co to za typ bo Isobelle jest naszym oficjalnym gejem... z resztą najlepszym dowodem na to, że geje się od nas nie różnią... a to co my uważamy za gejów to są zwykłe pedały, i w rzeczywistości nienawidzimy ich, a nie gejów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 1:56 pm
MarianKanapowiec degenerat czemu nadworny ciot ze tak zapytam mrgreen nie wiem co to za typ bo Isobelle jest naszym oficjalnym gejem... z resztą najlepszym dowodem na to, że geje się od nas nie różnią... a to co my uważamy za gejów to są zwykłe pedały, i w rzeczywistości nienawidzimy ich, a nie gejów ja tam nietolerancyjny jestem i razi mnie jak 2 chlopow sie lize... nie moge na to patrzec sweatdrop Ale na 2 kobitki to juz milo oko zawiesic mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 2:04 pm
degenerat MarianKanapowiec degenerat czemu nadworny ciot ze tak zapytam mrgreen nie wiem co to za typ bo Isobelle jest naszym oficjalnym gejem... z resztą najlepszym dowodem na to, że geje się od nas nie różnią... a to co my uważamy za gejów to są zwykłe pedały, i w rzeczywistości nienawidzimy ich, a nie gejów ja tam nietolerancyjny jestem i razi mnie jak 2 chlopow sie lize... nie moge na to patrzec sweatdrop Ale na 2 kobitki to juz milo oko zawiesic mrgreen ja też nie lubię patrzeć na to... ale jak zapewne mogłeś słyszeć wychowałem się w środowisku, więc nie robi to na mnie większego wrażenia, odwracam oczy i tyle każdy kto udowodni mi że wierzy w to co mówi wzbudza moje zainteresowanie, nieistotne czy jest gejem czy homofobem... ważne by nie był fanatykiem, bo fanatyzm w każdej postaci jest destruktywny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 2:07 pm
MarianKanapowiec degenerat MarianKanapowiec degenerat czemu nadworny ciot ze tak zapytam mrgreen nie wiem co to za typ bo Isobelle jest naszym oficjalnym gejem... z resztą najlepszym dowodem na to, że geje się od nas nie różnią... a to co my uważamy za gejów to są zwykłe pedały, i w rzeczywistości nienawidzimy ich, a nie gejów ja tam nietolerancyjny jestem i razi mnie jak 2 chlopow sie lize... nie moge na to patrzec sweatdrop Ale na 2 kobitki to juz milo oko zawiesic mrgreen ja też nie lubię patrzeć na to... ale jak zapewne mogłeś słyszeć wychowałem się w środowisku, więc nie robi to na mnie większego wrażenia, odwracam oczy i tyle każdy kto udowodni mi że wierzy w to co mówi wzbudza moje zainteresowanie, nieistotne czy jest gejem czy homofobem... ważne by nie był fanatykiem, bo fanatyzm w każdej postaci jest destruktywny taaaa... powiedz to mojej malzonce ktora co niedziela daje na tace 20 zl a mnie szlak trafia bo czuje ze na ksiedza zarabiam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 2:16 pm
degenerat taaaa... powiedz to mojej malzonce ktora co niedziela daje na tace 20 zl a mnie szlak trafia bo czuje ze na ksiedza zarabiam stare nie zazdroszczę... kościół to najlepiej działająca korporacja na świecie... zwolniona z podatków nawet... ale chyba najbardziej wkurwiające jest, że żeruje na naiwności ludzi, którzy w swej wierze [a należy zaznaczyć, że nie mam nic przeciw wierze] zapominają, że bóg przemawia do każdego po równo i jest wszędzie... ale co dziwnego skoro dba o to by wierni wiedzieli jak najmniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 11:30 pm
MarianKanapowiec degenerat taaaa... powiedz to mojej malzonce ktora co niedziela daje na tace 20 zl a mnie szlak trafia bo czuje ze na ksiedza zarabiam stare nie zazdroszczę... kościół to najlepiej działająca korporacja na świecie... zwolniona z podatków nawet... ale chyba najbardziej wkurwiające jest, że żeruje na naiwności ludzi, którzy w swej wierze [a należy zaznaczyć, że nie mam nic przeciw wierze] zapominają, że bóg przemawia do każdego po równo i jest wszędzie... ale co dziwnego skoro dba o to by wierni wiedzieli jak najmniej jezusie pokazalem twoja wypowiedz mej kobiecie na dowod ze nie tylko ja tak mysle i kurwa dalej ma zamiar wydawac moja kase na ksiedza sweatdrop chyba bede musial jej obciac dotacje na kosmetyczke i fryzjera to moze ten bodziec wplynie na zmiane zdania mrgreen twisted ale ze mnie skurwiel rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 11:48 pm
degenerat MarianKanapowiec degenerat taaaa... powiedz to mojej malzonce ktora co niedziela daje na tace 20 zl a mnie szlak trafia bo czuje ze na ksiedza zarabiam stare nie zazdroszczę... kościół to najlepiej działająca korporacja na świecie... zwolniona z podatków nawet... ale chyba najbardziej wkurwiające jest, że żeruje na naiwności ludzi, którzy w swej wierze [a należy zaznaczyć, że nie mam nic przeciw wierze] zapominają, że bóg przemawia do każdego po równo i jest wszędzie... ale co dziwnego skoro dba o to by wierni wiedzieli jak najmniej jezusie pokazalem twoja wypowiedz mej kobiecie na dowod ze nie tylko ja tak mysle i kurwa dalej ma zamiar wydawac moja kase na ksiedza sweatdrop chyba bede musial jej obciac dotacje na kosmetyczke i fryzjera to moze ten bodziec wplynie na zmiane zdania mrgreen twisted ale ze mnie skurwiel rofl ulci to ty chyba nic nie przetlumaczysz jak sie uprze to koniec stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|