Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 212 213 214 215 216 217 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Autark

PostPosted: Sun Nov 20, 2005 9:07 am

degenerat
Autark
A ja dodam, że nie ważne są słowa a czyny.

dzieks za wypowiedz bardzo wiele do niej wniosles, mama bedzie z ciebie dumna
mrgreen
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 9:34 am

Autark
degenerat
Autark

mrgreen

chyba zauwazylam slady pruchnicy xp

Owiec

MarianKanapowiec

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 10:29 am

Ridsu
Autark
degenerat
Autark

mrgreen

a ja powiem, że za to ja czegoś nie zauważyłem... śladu zrozumienia tematu przez kolegę
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 10:57 am

MarianKanapowiec
Ridsu
Autark
degenerat
Autark

mrgreen

a ja powiem, że za to ja czegoś nie zauważyłem... śladu zrozumienia tematu przez kolegę

zacytuje tu goscia ktorego szanuje i lubie
"zdarza sie... nie mi ale sie zdarza"

degenerat

MarianKanapowiec

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 11:05 am

degenerat
MarianKanapowiec
Ridsu
Autark
degenerat
Autark

mrgreen

zacytuje tu goscia ktorego szanuje i lubie
"zdarza sie... nie mi ale sie zdarza"
miło to czytać w twojej chmurce
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 11:28 am

MarianKanapowiec

milo to mowic w mojej chmurce...
oz kurwa jaki ja dzis mily, no sam siebie nie poznaje mrgreen
i tu zacytuje znow osobe szanowana przezemnie pania Ridsu: "w chuja wafla"

degenerat

MarianKanapowiec

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 12:30 pm

degenerat
MarianKanapowiec

ale tak ci powiem w tajemnicy, że prawdziwą matką tekstu "zdarza się... nie mi ale się zdarza" jest nasz nadworny ciot, Isobelle, bo to właśnie od niego usłyszałem ten tekst, a potem zaszczepił się on u Bee i Ozzwalda
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 1:18 pm

MarianKanapowiec
degenerat
MarianKanapowiec

ale tak ci powiem w tajemnicy, że prawdziwą matką tekstu "zdarza się... nie mi ale się zdarza" jest nasz nadworny ciot, Isobelle, bo to właśnie od niego usłyszałem ten tekst, a potem zaszczepił się on u Bee i Ozzwalda

czemu nadworny ciot ze tak zapytam mrgreen
nie wiem co to za typ

degenerat

MarianKanapowiec

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 1:42 pm

degenerat
nie wiem co to za typ
bo Isobelle jest naszym oficjalnym gejem... z resztą najlepszym dowodem na to, że geje się od nas nie różnią... a to co my uważamy za gejów to są zwykłe pedały, i w rzeczywistości nienawidzimy ich, a nie gejów
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 1:56 pm

MarianKanapowiec
degenerat
nie wiem co to za typ
bo Isobelle jest naszym oficjalnym gejem... z resztą najlepszym dowodem na to, że geje się od nas nie różnią... a to co my uważamy za gejów to są zwykłe pedały, i w rzeczywistości nienawidzimy ich, a nie gejów

ja tam nietolerancyjny jestem i razi mnie jak 2 chlopow sie lize...
nie moge na to patrzec sweatdrop
Ale na 2 kobitki to juz milo oko zawiesic mrgreen

degenerat

MarianKanapowiec

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 2:04 pm

degenerat
MarianKanapowiec
degenerat
nie wiem co to za typ
ja też nie lubię patrzeć na to... ale jak zapewne mogłeś słyszeć wychowałem się w środowisku, więc nie robi to na mnie większego wrażenia, odwracam oczy i tyle
każdy kto udowodni mi że wierzy w to co mówi wzbudza moje zainteresowanie, nieistotne czy jest gejem czy homofobem... ważne by nie był fanatykiem, bo fanatyzm w każdej postaci jest destruktywny
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 2:07 pm

MarianKanapowiec
degenerat
MarianKanapowiec
degenerat
nie wiem co to za typ
ja też nie lubię patrzeć na to... ale jak zapewne mogłeś słyszeć wychowałem się w środowisku, więc nie robi to na mnie większego wrażenia, odwracam oczy i tyle
każdy kto udowodni mi że wierzy w to co mówi wzbudza moje zainteresowanie, nieistotne czy jest gejem czy homofobem... ważne by nie był fanatykiem, bo fanatyzm w każdej postaci jest destruktywny

taaaa... powiedz to mojej malzonce ktora co niedziela daje na tace 20 zl a mnie szlak trafia bo czuje ze na ksiedza zarabiam stare

degenerat

MarianKanapowiec

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 2:16 pm

degenerat
taaaa... powiedz to mojej malzonce ktora co niedziela daje na tace 20 zl a mnie szlak trafia bo czuje ze na ksiedza zarabiam stare
nie zazdroszczę... kościół to najlepiej działająca korporacja na świecie... zwolniona z podatków nawet... ale chyba najbardziej wkurwiające jest, że żeruje na naiwności ludzi, którzy w swej wierze [a należy zaznaczyć, że nie mam nic przeciw wierze] zapominają, że bóg przemawia do każdego po równo i jest wszędzie... ale co dziwnego skoro dba o to by wierni wiedzieli jak najmniej
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 11:30 pm

MarianKanapowiec
degenerat
nie zazdroszczę... kościół to najlepiej działająca korporacja na świecie... zwolniona z podatków nawet... ale chyba najbardziej wkurwiające jest, że żeruje na naiwności ludzi, którzy w swej wierze [a należy zaznaczyć, że nie mam nic przeciw wierze] zapominają, że bóg przemawia do każdego po równo i jest wszędzie... ale co dziwnego skoro dba o to by wierni wiedzieli jak najmniej

jezusie pokazalem twoja wypowiedz mej kobiecie na dowod ze nie tylko ja tak mysle i kurwa dalej ma zamiar wydawac moja kase na ksiedza sweatdrop
chyba bede musial jej obciac dotacje na kosmetyczke i fryzjera to moze ten bodziec wplynie na zmiane zdania mrgreen twisted
ale ze mnie skurwiel rofl

degenerat

Owiec

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 11:48 pm

degenerat
MarianKanapowiec
degenerat

jezusie pokazalem twoja wypowiedz mej kobiecie na dowod ze nie tylko ja tak mysle i kurwa dalej ma zamiar wydawac moja kase na ksiedza sweatdrop
chyba bede musial jej obciac dotacje na kosmetyczke i fryzjera to moze ten bodziec wplynie na zmiane zdania mrgreen twisted
ale ze mnie skurwiel rofl

ulci to ty chyba nic nie przetlumaczysz jak sie uprze to koniec stare
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 212 213 214 215 216 217 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games