|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:22 am
Ozzwald chyba wiem z kim, ale to nie moj interes... najprawdopodobniej mi przejdzie i se zapomne...... i tak w porownaniu z tym co mialem kolo poludnia to jestem totalnie wyluzowany....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:25 am
opcy Ozzwald chyba wiem z kim, ale to nie moj interes... najprawdopodobniej mi przejdzie i se zapomne...... i tak w porownaniu z tym co mialem kolo poludnia to jestem totalnie wyluzowany.... a czy ja cos mowie... rob dym jak masz potrzebe... Falc ja z Kirayem w szkole alkohol nazywalismy Artykulem integracyjnym lub artykulem ulatwiajacym zaliczenie panienki.. ale ja tego wam nie powiedzialem... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:29 am
Ozzwald Falc ja z Kirayem w szkole alkohol nazywalismy Artykulem integracyjnym lub artykulem ulatwiajacym zaliczenie panienki.. ale ja tego wam nie powiedzialem... ninja oż ty ....... upic niewinne dziewcze i sie z zabawic ....... hmm dobry pomysł whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:29 am
kufa ale "elyta" ma radoche ze Kukus zrezygnowal.......
ja pierdole jakie parapety.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:31 am
opcy kufa ale "elyta" ma radoche ze Kukus zrezygnowal....... ja pierdole jakie parapety......... a ja mam radoche, bo zrobiłem sobie porzadek, ale ubaw.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:32 am
opcy kufa ale "elyta" ma radoche ze Kukus zrezygnowal....... ja pierdole jakie parapety......... teraz tam beda zamieszki co chwila... hehe... a ja bede co jakis czas ogniskiem zapalnym.... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:33 am
opcy kufa ale "elyta" ma radoche ze Kukus zrezygnowal....... ja pierdole jakie parapety......... no stare ....... juz mnie wczesniej wkurzyli bo sie czaja i szukaja jakis chakow zeby zBANowac niektore osoby .......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ide do banku i na poczte... bede jak bede.. nie czekajcie z kolacja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy kufa ale "elyta" ma radoche ze Kukus zrezygnowal....... ja pierdole jakie parapety......... teraz tam beda zamieszki co chwila... hehe... a ja bede co jakis czas ogniskiem zapalnym.... lol tam gdzie jest chaos latwiej lupic i grabic ..... i gwalcic mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:38 am
opcy Ozzwald opcy kufa ale "elyta" ma radoche ze Kukus zrezygnowal....... ja pierdole jakie parapety......... teraz tam beda zamieszki co chwila... hehe... a ja bede co jakis czas ogniskiem zapalnym.... lol tam gdzie jest chaos latwiej lupic i grabic ..... i gwalcic mrgreen [/quote chaos jest dobry ........... w koncu wszytko sie zaczeło od "chaosu"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:41 am
Falcone chaos jest dobry ........... w koncu wszytko sie zaczeło od "chaosu" na poczatku byl chaos.......... ktory sie potem konsekwentnie rozwijal............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:43 am
opcy Falcone chaos jest dobry ........... w koncu wszytko sie zaczeło od "chaosu" na poczatku byl chaos.......... ktory sie potem konsekwentnie rozwijal............ Ja tu widze niezły burdel, ... burdel siostry to wy macie w tym swoim archeo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:52 am
BeeWolf_san opcy Falcone chaos jest dobry ........... w koncu wszytko sie zaczeło od "chaosu" na poczatku byl chaos.......... ktory sie potem konsekwentnie rozwijal............ Ja tu widze niezły burdel, ... burdel siostry to wy macie w tym swoim archeo. bo w dupach sie poprzewracalo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 9:53 am
opcy BeeWolf_san opcy Falcone chaos jest dobry ........... w koncu wszytko sie zaczeło od "chaosu" na poczatku byl chaos.......... ktory sie potem konsekwentnie rozwijal............ Ja tu widze niezły burdel, ... burdel siostry to wy macie w tym swoim archeo. bo w dupach sie poprzewracalo mrgreen jak to mowią "s**t happens" ...... czy jakos tak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|