Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 212 213 214 215 216 217 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Wed May 20, 2009 2:00 pm

sgergely
Nem nem... Agyátültetéshez nem találtunk donort... sweatdrop Megmaradok a régi váááákum fejű sgergely... sweatdrop Nekem Kb fél éve (Talán több) combnyak törésem volt és történetesen (tényleg van története méghozzá nem is rövid) 3nodding és ezidáig két csavar tartotta a lábamat... sweatdrop De már be forrt és kiveszik... 3nodding

Ohh vagy úgy! részvétem! Nekem már volt a lábam is és a karom is. amjd az utánna lévő kezelések lesznek nagyon kellemetlenek! Állandóan fály még a karom amikor csak bele gondolok.....
PostPosted: Wed May 20, 2009 2:01 pm

sgergely
Nem nem... Agyátültetéshez nem találtunk donort... sweatdrop Megmaradok a régi váááákum fejű sgergely... sweatdrop Nekem Kb fél éve (Talán több) combnyak törésem volt és történetesen (tényleg van története méghozzá nem is rövid) 3nodding és ezidáig két csavar tartotta a lábamat... sweatdrop De már be forrt és kiveszik... 3nodding

juj szegényke crying szurkolunk hétfőn *_*
aztényleg elég rossz lehet.. sad devégülis ez jo is mert nemkell egy csavarral élned a lábadban ^^
nekemmég egyelőre nemvolt semmim eltörve xD.. (MÉG)

vzoey

sgergely

PostPosted: Wed May 20, 2009 2:06 pm

Nos nekem egyszerre tört a bal lábam karom (Csak a lábam volt csavarozva a kezemet gipszelték) de majd holnap elmesélem. sweatdrop Most jó éjszakát! blaugh (Vámpírmenteset...)
PostPosted: Wed May 20, 2009 10:03 pm

napsugar
eek hogy jön ide a pasik fantáziátlansága??

mindegyik csak felfalná a tejszínhabot 3nodding xd ...hát úgy...

stranger12

Invisible Sweetheart

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Wed May 20, 2009 10:05 pm

sgergely
Nos nekem egyszerre tört a bal lábam karom (Csak a lábam volt csavarozva a kezemet gipszelték) de majd holnap elmesélem. sweatdrop Most jó éjszakát! blaugh (Vámpírmenteset...)

akkor ha repülővel mentél volna csipogtál volna a fémérzékelőben??
am majd szólj ha mész...gondolunk rád meg minden 3nodding biggrin
PostPosted: Wed May 20, 2009 11:31 pm

RockNekoGirl94
Medvelaszlo
...... evil És hol vannak a receptek?!?!?!?!?!?!?! scream

igeeeen receptekeeet *.* ha tudsz biggrin DD a főzéses topicbaa ^^
am a főzésről jut eszembe pénteken főzőverseny wuuuu rofl
ötleteket kaptál már csak kivitelezni kell wink

am nekem eddig csak a kulcscsontom volt eltörve nah az sem kívánom senkinek eek nem lehet gipszelni és minden egyes apró mozdításnál éles fájdalom gonk

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Thu May 21, 2009 2:29 am

huh...ez rosszul hangzik... eek
arik azok a kis felhők körülötted...
biggrin
PostPosted: Thu May 21, 2009 3:07 am

napsugar
RockNekoGirl94
Medvelaszlo
...... evil És hol vannak a receptek?!?!?!?!?!?!?! scream

igeeeen receptekeeet *.* ha tudsz biggrin DD a főzéses topicbaa ^^
am a főzésről jut eszembe pénteken főzőverseny wuuuu rofl
ötleteket kaptál már csak kivitelezni kell wink

am nekem eddig csak a kulcscsontom volt eltörve nah az sem kívánom senkinek eek nem lehet gipszelni és minden egyes apró mozdításnál éles fájdalom gonk

jajam *.*
aza poén hogy tegnap tudtuk meg hogy holnap angol írásbeli záróvizsga, így nem kell bemenni csaaak 10 órára és 11-ig írhatjuk.. szal nem lesz főzőverseny, mert jövőhéten nem lesz technikánk. aztán megmár kirándulás meg ienek.. o.o deazértköszönöm a recepteket *-* majd főzök itthon egyedül ^.^ 3nodding
uh a kulcscsont az tényleg nagyon rossz.. néztem MTV-n ilyen balesetes műsort éjfél fele a múltkor és abban is volt hogy egy csomószor eltörte a kulcscsontját egy pasi eek eek eek eek eek deszerencsére túlélted ésmost ittvagy körünk között ^^ 3nodding
különben tényleg jók a felhőid *-*

vzoey

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu May 21, 2009 6:29 am

köszi és tudok hozzá unikornist is rakni meg ha megfordulok egy napocska vigyorog mindenkire 4laugh
PostPosted: Thu May 21, 2009 7:09 am

napsugar
köszi és tudok hozzá unikornist is rakni meg ha megfordulok egy napocska vigyorog mindenkire 4laugh

dejoo biggrin
hehe, ez alap nálad mivel Napsugár vagy biggrin
vagyis.. Napsugár-mester biggrin

vzoey

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu May 21, 2009 7:22 am

RockNekoGirl94
napsugar

dejoo biggrin
hehe, ez alap nálad mivel Napsugár vagy biggrin
vagyis.. Napsugár-mester biggrin
3nodding xd
PostPosted: Thu May 21, 2009 7:40 am

Uh...ezt azért nem kivántam volna :s Unokatesóm még egész kicsi korában csonthártya gyulladást kapott, azóta a lába rosszul nőt és állandóan amerikában kelett megműteni, hogy egyforma legyen mind a kettő... az a fémszerkezett amivel nyújtották nem volt túl szép látvány :s

Narcisz

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Thu May 21, 2009 8:01 am

Mester.....hűséges követőjeként (és mert tök arik a felhők) beszereztem a felhőcskés hátteret....csak most akkora a hajam h eltakarnám az egészet eek
PostPosted: Thu May 21, 2009 8:03 am

Sgergely én is szorítok hogy minden oké legyen a műtétnél wink
Nekem se tört még el csontom. smile

Napsugár tényleg ari a felhő bár én aranyhalat választottam. Nem nagyon szeretem az olyan háttereket ami szögletesen végződik... A dreamer's dust háttér meg többi okésabb mert azok egész "kerek" képek... De ez a felhős meg a cseresznyevirágos is kicsit olyan nekem mintha 1 kép közepéről vágták volna ki, nem tűnik egészenk ha értitek. De am a napocska ari, a ló és a felhök is szépek smile
A készítők helyében szép elhalványuló "ködös" széleket csinálnék az ilyen cuccoknak... Hogy ne olyan legyen mintha képkeret nélküli kép lenne mögéd tapasztva. Ez csak a véleményem.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu May 21, 2009 8:50 am

stranger12
Mester.....hűséges követőjeként (és mert tök arik a felhők) beszereztem a felhőcskés hátteret....csak most akkora a hajam h eltakarnám az egészet eek
juuuj dejó biggrin lehetünk lassan akár ikrek is XD (egyforma felhő, kottan bell, yemayas pearl.... whee )
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 212 213 214 215 216 217 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games