|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 12:43 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 12:44 pm
Omega Sun Mirabell powiedzcie mi ludzie jedno, bom niekumaty i zbyt leniwy by mi sie chcialo szukac: jak wyjsc z gaia towns, zeby te wszystkie smieci trafily do inwentarza (domyslam sie, ze trzeba na stacje wrocic, tylko ze jak z niej wyjde to trafic z powrotem nie moge) muisisz wrzucic do robocikow itemki i po prostu wylaczasz okno jak sie licznik wyzeruje 3nodding myslalem, ze to tylko do robali sluzy. tylko jak wrocic na stacje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 12:44 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 12:45 pm
PointZer0 Mirabell powiedzcie mi ludzie jedno, bom niekumaty i zbyt leniwy by mi sie chcialo szukac: jak wyjsc z gaia towns, zeby te wszystkie smieci trafily do inwentarza (domyslam sie, ze trzeba na stacje wrocic, tylko ze jak z niej wyjde to trafic z powrotem nie moge) Nie odpowiem Ci bo mi nie wchodzi na Gaia towns - loading zwiesza mi się na procesie przyznawania autoryzacji. musisz wyrzucic pliki tymczasowe z przegladarki- powinno pomoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 12:47 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 12:48 pm
Omega Sun PointZer0 Mirabell powiedzcie mi ludzie jedno, bom niekumaty i zbyt leniwy by mi sie chcialo szukac: jak wyjsc z gaia towns, zeby te wszystkie smieci trafily do inwentarza (domyslam sie, ze trzeba na stacje wrocic, tylko ze jak z niej wyjde to trafic z powrotem nie moge) Nie odpowiem Ci bo mi nie wchodzi na Gaia towns - loading zwiesza mi się na procesie przyznawania autoryzacji. musisz wyrzucic pliki tymczasowe z przegladarki- powinno pomoc *idzie uczynić*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 12:48 pm
Mirabell Omega Sun Mirabell powiedzcie mi ludzie jedno, bom niekumaty i zbyt leniwy by mi sie chcialo szukac: jak wyjsc z gaia towns, zeby te wszystkie smieci trafily do inwentarza (domyslam sie, ze trzeba na stacje wrocic, tylko ze jak z niej wyjde to trafic z powrotem nie moge) muisisz wrzucic do robocikow itemki i po prostu wylaczasz okno jak sie licznik wyzeruje 3nodding myslalem, ze to tylko do robali sluzy. tylko jak wrocic na stacje? nie musisz wracac na stacje (nie da sie z reszta). Roboty sa w kazdej dzielnicy na mapce nr 5 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 12:50 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 12:51 pm
Omega Sun Mirabell Omega Sun Mirabell powiedzcie mi ludzie jedno, bom niekumaty i zbyt leniwy by mi sie chcialo szukac: jak wyjsc z gaia towns, zeby te wszystkie smieci trafily do inwentarza (domyslam sie, ze trzeba na stacje wrocic, tylko ze jak z niej wyjde to trafic z powrotem nie moge) muisisz wrzucic do robocikow itemki i po prostu wylaczasz okno jak sie licznik wyzeruje 3nodding myslalem, ze to tylko do robali sluzy. tylko jak wrocic na stacje? nie musisz wracac na stacje (nie da sie z reszta). Roboty sa w kazdej dzielnicy na mapce nr 5 3nodding dzieki Omega, wiedzialem, ze na Ciebie mozna liczyc whee BTW, mam teraz ten sam problem co Point0 i wywalenie plikow tymczasowych nic nie dalo. Pewnie znowu costam sie psuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 12:51 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 12:53 pm
Mirabell dzieki Omega, wiedzialem, ze na Ciebie mozna liczyc whee BTW, mam teraz ten sam problem co Point0 i wywalenie plikow tymczasowych nic nie dalo. Pewnie znowu costam sie psuje... Owszem - ni pomaga xd Trudno tam , olać - co ja plakal będę że śmieci nie będę miał ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 12:53 pm
Mirabell dzieki Omega, wiedzialem, ze na Ciebie mozna liczyc whee BTW, mam teraz ten sam problem co Point0 i wywalenie plikow tymczasowych nic nie dalo. Pewnie znowu costam sie psuje... widocznie to jakis tymczasowy problem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 12:55 pm
Omega Sun Mirabell Omega Sun Mirabell powiedzcie mi ludzie jedno, bom niekumaty i zbyt leniwy by mi sie chcialo szukac: jak wyjsc z gaia towns, zeby te wszystkie smieci trafily do inwentarza (domyslam sie, ze trzeba na stacje wrocic, tylko ze jak z niej wyjde to trafic z powrotem nie moge) muisisz wrzucic do robocikow itemki i po prostu wylaczasz okno jak sie licznik wyzeruje 3nodding myslalem, ze to tylko do robali sluzy. tylko jak wrocic na stacje? nie musisz wracac na stacje (nie da sie z reszta). Roboty sa w kazdej dzielnicy na mapce nr 5 3nodding posrodku dla lespzego zobrazowania mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Weź Ty nawet nie zartuj Omi gonk Pozatym niewyraziłem zgody na adopcję sweatdrop zarty zartami ale uwazac trzeba *odsuwa sie na wszelki wypadek* Sam rozumiesz, jestem jeszcze za mloda wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|