|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 9:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 9:58 am
tak to on... nasz bohater i wybawca... witaj o panie wielki jak swiat... uratuj nas przed pieklem tego istnienia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 10:01 am
spac mi sie kcie cry twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 10:04 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna Omega Sun Aidanna *oglada krotki filmik z Ringa* ninja ja ogladalam wczoraj ten normalny, a najlepsze jest to, ze jak sie skonczyl, to telefon zaczal dzwonic... xd no mi tez dzwonili talk2hand ninja tylko ze w czasie filmu domokun ja myslalam ze zawalu dostane uhahaha mrgreen i co sie cieszysz... domokun bo ozzemu sie udało cie wystraszyc. i radoche mieliscie.... ja naprawde sie wystraszylam.... sama w wielkim domu, po ciemku gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 10:05 am
Twisted_Exile spac mi sie kcie cry twisted hmmm luzko jest na wprost potem na lewo nastepnie na polnocny wschod, potem na poludniowy zachod, dalej na lewo, puzniej na polnoc, nastepnie w prawo tam beedzie taki ladny obrazek pod nim jest przycisk ktory otwiera przejscie idziesz nim na wprost, potem na lewo, potem troszke glebiej w cien, potem na wschod... ... i tam bedzie prycza z napisem Syfek, mozesz sie na niej przespac tylko uwazaj na karaluchy... i nieprzydepnij Kruka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 10:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 10:20 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna no mi tez dzwonili talk2hand ninja tylko ze w czasie filmu domokun ja myslalam ze zawalu dostane uhahaha mrgreen i co sie cieszysz... domokun bo ozzemu sie udało cie wystraszyc. i radoche mieliscie.... ja naprawde sie wystraszylam.... sama w wielkim domu, po ciemku gonk Dobrze wiedziec materiał na zone niezły zciebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 10:23 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna no mi tez dzwonili talk2hand ninja tylko ze w czasie filmu domokun ja myslalam ze zawalu dostane uhahaha mrgreen i co sie cieszysz... domokun bo ozzemu sie udało cie wystraszyc. i radoche mieliscie.... ja naprawde sie wystraszylam.... sama w wielkim domu, po ciemku gonk Dobrze wiedziec materiał na zone niezły zciebie. to jest dom taty... tam mieszkam w weekendy a normalnie to w bloku whee a tak pozatym to mam na wlasnosc z bratem dom i dzialke na kaszubach, miszkanie w bloku ktore stoi puste i jeszcze jeden dom w ktorym narazie dziadkowie mieszkaja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 10:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 10:25 am
Aidanna to jest dom taty... tam mieszkam w weekendy a normalnie to w bloku whee a tak pozatym to mam na wlasnosc z bratem dom i dzialke na kaszubach, miszkanie w bloku ktore stoi puste i jeszcze jeden dom w ktorym narazie dziadkowie mieszkaja xd no to szybko meza znjadziesz xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 10:28 am
Twisted_Exile Aidanna to jest dom taty... tam mieszkam w weekendy a normalnie to w bloku whee a tak pozatym to mam na wlasnosc z bratem dom i dzialke na kaszubach, miszkanie w bloku ktore stoi puste i jeszcze jeden dom w ktorym narazie dziadkowie mieszkaja xd no to szybko meza znjadziesz xd mrgreen twisted ładny bukiet masz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 10:30 am
Negai-chan Twisted_Exile Aidanna to jest dom taty... tam mieszkam w weekendy a normalnie to w bloku whee a tak pozatym to mam na wlasnosc z bratem dom i dzialke na kaszubach, miszkanie w bloku ktore stoi puste i jeszcze jeden dom w ktorym narazie dziadkowie mieszkaja xd no to szybko meza znjadziesz xd mrgreen twisted ładny bukiet masz mrgreen a dziekuje musialam sama sobie kupic bo mi nikt nigdy nie kupil kfiatkow i zapragnelam takich wirtualnych 3nodding mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 10:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 10:32 am
Twisted_Exile Negai-chan Twisted_Exile Aidanna to jest dom taty... tam mieszkam w weekendy a normalnie to w bloku whee a tak pozatym to mam na wlasnosc z bratem dom i dzialke na kaszubach, miszkanie w bloku ktore stoi puste i jeszcze jeden dom w ktorym narazie dziadkowie mieszkaja xd no to szybko meza znjadziesz xd mrgreen twisted ładny bukiet masz mrgreen a dziekuje musialam sama sobie kupic bo mi nikt nigdy nie kupil kfiatkow i zapragnelam takich wirtualnych 3nodding mrgreen twisted heart a ja mam slonecznika xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|