Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21392 21393 21394 21395 21396 21397 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Iael

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 9:56 am

Witam was rodacy blaugh
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 9:58 am

Iael
Witam was rodacy blaugh
tak to on... nasz bohater i wybawca... witaj o panie wielki jak swiat... uratuj nas przed pieklem tego istnienia...

Mr-Syf

Twisted_Exile

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:01 am

spac mi sie kcie cry twisted
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:04 am

BeeWolf_san
Aidanna
BeeWolf_san
Aidanna
Omega Sun
Aidanna
*oglada krotki filmik z Ringa* ninja

ja ogladalam wczoraj ten normalny, a najlepsze jest to, ze jak sie skonczyl, to telefon zaczal dzwonic... xd
no mi tez dzwonili talk2hand ninja tylko ze w czasie filmu domokun ja myslalam ze zawalu dostane

uhahaha mrgreen
i co sie cieszysz... domokun

bo ozzemu sie udało cie wystraszyc.
i radoche mieliscie.... ja naprawde sie wystraszylam.... sama w wielkim domu, po ciemku gonk

Aidanna

Mr-Syf

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:05 am

Twisted_Exile
spac mi sie kcie cry twisted
hmmm
luzko jest na wprost potem na lewo nastepnie na polnocny wschod, potem na poludniowy zachod, dalej na lewo, puzniej na polnoc, nastepnie w prawo tam beedzie taki ladny obrazek pod nim jest przycisk ktory otwiera przejscie idziesz nim na wprost, potem na lewo, potem troszke glebiej w cien, potem na wschod...

... i tam bedzie prycza z napisem Syfek, mozesz sie na niej przespac tylko uwazaj na karaluchy... i nieprzydepnij Kruka
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:16 am

hej biggrin

Sumorukanizukai

BeeWolf_san

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:20 am

Aidanna
BeeWolf_san
Aidanna
BeeWolf_san
Aidanna
no mi tez dzwonili talk2hand ninja tylko ze w czasie filmu domokun ja myslalam ze zawalu dostane

uhahaha mrgreen

i radoche mieliscie.... ja naprawde sie wystraszylam.... sama w wielkim domu, po ciemku gonk

Dobrze wiedziec materiał na zone niezły zciebie.
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:23 am

BeeWolf_san
Aidanna
BeeWolf_san
Aidanna
BeeWolf_san
Aidanna

uhahaha mrgreen

Dobrze wiedziec materiał na zone niezły zciebie.
to jest dom taty... tam mieszkam w weekendy a normalnie to w bloku whee a tak pozatym to mam na wlasnosc z bratem dom i dzialke na kaszubach, miszkanie w bloku ktore stoi puste i jeszcze jeden dom w ktorym narazie dziadkowie mieszkaja xd

Aidanna

BeeWolf_san

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:25 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:25 am

Aidanna
to jest dom taty... tam mieszkam w weekendy a normalnie to w bloku whee a tak pozatym to mam na wlasnosc z bratem dom i dzialke na kaszubach, miszkanie w bloku ktore stoi puste i jeszcze jeden dom w ktorym narazie dziadkowie mieszkaja xd
no to szybko meza znjadziesz xd mrgreen twisted

Twisted_Exile

Sumorukanizukai

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:28 am

Twisted_Exile
Aidanna

ładny bukiet masz mrgreen
PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:30 am

Negai-chan
Twisted_Exile
Aidanna

a dziekuje musialam sama sobie kupic bo mi nikt nigdy nie kupil kfiatkow i zapragnelam takich wirtualnych 3nodding mrgreen twisted heart

Twisted_Exile

Aidanna

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:31 am

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:32 am

Twisted_Exile
Negai-chan
Twisted_Exile
Aidanna

a dziekuje musialam sama sobie kupic bo mi nikt nigdy nie kupil kfiatkow i zapragnelam takich wirtualnych 3nodding mrgreen twisted heart
a ja mam slonecznika xd

Aidanna

BeeWolf_san

PostPosted: Sun Dec 04, 2005 10:32 am

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21392 21393 21394 21395 21396 21397 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games