|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:33 am
hejka wszystkim. blaugh skąd można mieć takie kwiatki?? sweatdrop >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:35 am
Ann_Miho hejka wszystkim. blaugh skąd można mieć takie kwiatki?? sweatdrop >< jak zwykle odsyła do topicu z F.A.Q. i regulaminem >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:36 am
opcy *odpac ja kwiatkiem w sposob jak najbardziej normalny* eek Opcy + kwiatki= ? chyba obudzilam sie w alternatywnej rzeczywistosci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:38 am
Omega Sun opcy *odpac ja kwiatkiem w sposob jak najbardziej normalny* eek Opcy + kwiatki= ? chyba obudzilam sie w alternatywnej rzeczywistosci xd Odkrył przed nami zapasy swej romantyczności xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun opcy *odpac ja kwiatkiem w sposob jak najbardziej normalny* eek Opcy + kwiatki= ? chyba obudzilam sie w alternatywnej rzeczywistosci xd Te kwiatki nie istnieja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun opcy *odpac ja kwiatkiem w sposob jak najbardziej normalny* eek Opcy + kwiatki= ? chyba obudzilam sie w alternatywnej rzeczywistosci xd bo ja slodziutki pokemon jestem....... a kwiatka na glowie to juz 'od zawsze' przeca mialem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:40 am
opcy Omega Sun opcy *odpac ja kwiatkiem w sposob jak najbardziej normalny* eek Opcy + kwiatki= ? chyba obudzilam sie w alternatywnej rzeczywistosci xd bo ja slodziutki pokemon jestem....... a kwiatka na glowie to juz 'od zawsze' przeca mialem..... zaraz zacznie zamieniac sie w zoltego szczura
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:41 am
Aidanna opcy Omega Sun opcy *odpac ja kwiatkiem w sposob jak najbardziej normalny* eek Opcy + kwiatki= ? chyba obudzilam sie w alternatywnej rzeczywistosci xd bo ja slodziutki pokemon jestem....... a kwiatka na glowie to juz 'od zawsze' przeca mialem..... zaraz zacznie zamieniac sie w zoltego szczura
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:44 am
opcy bo ja slodziutki pokemon jestem....... a kwiatka na glowie to juz 'od zawsze' przeca mialem..... ale na glowie to mogl wyrosnac sam przez specyficzny mikroklimat, ale ten w lapce i do tego rozowy mnie zaskoczyl wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:45 am
Omega Sun opcy bo ja slodziutki pokemon jestem....... a kwiatka na glowie to juz 'od zawsze' przeca mialem..... ale na glowie to mogl wyrosnac sam przez specyficzny mikroklimat, ale ten w lapce i do tego rozowy mnie zaskoczyl wink od Monisi dostalem...... redface heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:49 am
opcy od Monisi dostalem...... redface heart od tej wrednej, zlej Monisi? To uwazaj, moze to zamach na Twoje zycie i z tym kwiatkiem cos nie tak jest wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:50 am
Omega Sun opcy od Monisi dostalem...... redface heart od tej wrednej, zlej Monisi? To uwazaj, moze to zamach na Twoje zycie i z tym kwiatkiem cos nie tak jest wink No... : A to trucizna jakaś a to dając Ci go zmusiłą cię do podpisania zeznania podatkowego , albo do przyznania się do złego coby alimenty wyciągnąć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:51 am
Omega Sun opcy od Monisi dostalem...... redface heart od tej wrednej, zlej Monisi? To uwazaj, moze to zamach na Twoje zycie i z tym kwiatkiem cos nie tak jest wink nieprawda! Monisia jest koachna i ma dobre serduszko....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:53 am
opcy Omega Sun opcy od Monisi dostalem...... redface heart od tej wrednej, zlej Monisi? To uwazaj, moze to zamach na Twoje zycie i z tym kwiatkiem cos nie tak jest wink nieprawda! Monisia jest koachna i ma dobre serduszko....... mrgreen Juz po nim...stracilismy Buca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|