|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:05 am
ninja czesc i narazie mrgreen wiesz co za 3 dni? mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:05 am
opcy Aidanna opcy Aidanna zlozmy kogos w ofierze *popycha opcego* pirate Fhtagn! gonk co ty mi tu fhtangujesz domokun .... spalic cie, czy moze na stol ofiarny i nozem rofl szkoda ze nie mam przy sobie takiej fajnej ksiazki to by sie demona przyzwalo albo cos whee a moze jeszcze jakos inaczej.... jakos fajniej.... ninja *glaszcze ja po glowce* tak tak..... neutral jak ja nie nawidze jak ktos glaszcze mnie po glowie domokun gonk scream nie to nie.... pomecze brata xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:06 am
Delein To co z tym zarciem? mrgreen Jakim zarciem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:06 am
Delein PointZer0  Somenody Called For An Exterminator ? Tak, ja jestem glodna rofl Avsko Leth! mrgreen *tuuuuuul* hej Aid
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:08 am
Twisted_Exile ninja czesc i narazie mrgreen wiesz co za 3 dni? mrgreen twisted wiem wiem domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein To co z tym zarciem? mrgreen Jakim zarciem ? No mowilam, ze glodna jestem i w tym momencie pojawiles sie ty, wiec wywnioskowalam, ze masz dla mnie jedzenie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mraaa !! Moni mnie obdarowala kwiatkiem !! 4laugh 4laugh 4laugh a jednak wciaz cos do mne czuje !! 4laugh 4laugh 4laugh
rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:09 am
Lethiel Twisted_Exile ninja czesc i narazie mrgreen wiesz co za 3 dni? mrgreen twisted wiem wiem domokun heart znowu spimy razem wink i wez usun ta bestie z siga gonk gonk gonk gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:09 am
Delein PointZer0 Delein To co z tym zarciem? mrgreen Jakim zarciem ? No mowilam, ze glodna jestem i w tym momencie pojawiles sie ty, wiec wywnioskowalam, ze masz dla mnie jedzenie mrgreen Niestety nie posiadam zapasowego prowiantu xd Witaj Lethiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:10 am
PointZer0 Delein PointZer0 Delein To co z tym zarciem? mrgreen Jakim zarciem ? No mowilam, ze glodna jestem i w tym momencie pojawiles sie ty, wiec wywnioskowalam, ze masz dla mnie jedzenie mrgreen Niestety nie posiadam zapasowego prowiantu xd Witaj Lethiel No i co teraz? Umre!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:10 am
Lethiel mraaa !! Moni mnie obdarowala kwiatkiem !! 4laugh 4laugh 4laugh a jednak wciaz cos do mne czuje !! 4laugh 4laugh 4laugh rofl Opcemu tez dalam kfiatka nikt mi nie daje wiec ja obdaruje kfiatami whee mrgreen twisted *dziwny nastroj mode : on* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:11 am
witam pana mrgreen *tuuuli tuuli mocno* *poddusza* xD Moni.. to nie bestia tylko moje male kochane kociatko stare heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:11 am
Hmmm..... myślę że lepiej byłoby abyś po prostu skoczyłą do kuchni po jakiś ser czy inne mięsko domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:12 am
Lethiel Moni.. to nie bestia tylko moje male kochane kociatko stare heart gonk na jedno wychodzi gonk mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 5:12 am
PointZer0 Hmmm..... myślę że lepiej byłoby abyś po prostu skoczyłą do kuchni po jakiś ser czy inne mięsko domokun Dzisiaj w menu pizza i bigos ^^v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|