|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:26 am
Delein Twisted_Exile oi oi oi witay mrgreen twisted *pedzi zbierac dalej kwaitki*... Mam nowe hobby ^^ ale ja zauwazylam ze strasznie malo jest teraz kfiatkow i smieciow albo wszystko wyzbierane albo nie mam szczescia Opcy w koncu mamy rownouprawnienie a nie zaden gstyd nie musisz ich przyjmowac jak nie kcesz crying crying crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:27 am
Ole ole siabadabada amore! Twisted- wlasnie pare zebralam w gildiowej dzielnicy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:29 am
Delein Ole ole siabadabada amore! Twisted- wlasnie pare zebralam w gildiowej dzielnicy mrgreen gildiowej dzielnicy OI.o to my mamy cus takowego? eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:32 am
a ja nic nie zbieram bo mi sie niechce wlaczac a z reszta stracilam nie wiem czemu moj domek i niemoge miec nowego domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:34 am
Twisted_Exile Delein Ole ole siabadabada amore! Twisted- wlasnie pare zebralam w gildiowej dzielnicy mrgreen gildiowej dzielnicy OI.o to my mamy cus takowego? eek twisted Nu na mapce 8 barton 001739
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:35 am
Delein Twisted_Exile Delein Ole ole siabadabada amore! Twisted- wlasnie pare zebralam w gildiowej dzielnicy mrgreen gildiowej dzielnicy OI.o to my mamy cus takowego? eek twisted Nu na mapce 8 barton 001739 mnie do towns nie kce wpuscic buractwo jedne crying xd pozniej tam lukne mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:37 am
Twisted_Exile mnie do towns nie kce wpuscic buractwo jedne crying xd pozniej tam lukne mrgreen twisted no...... cos sie sypie.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:38 am
opcy Twisted_Exile mnie do towns nie kce wpuscic buractwo jedne crying xd pozniej tam lukne mrgreen twisted no...... cos sie sypie......... u mraa masz kfiatka whee whee mi ciagle "Setting permision" i dalej nie laduje stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:40 am
Twisted_Exile opcy Twisted_Exile mnie do towns nie kce wpuscic buractwo jedne crying xd pozniej tam lukne mrgreen twisted no...... cos sie sypie......... u mraa masz kfiatka whee whee mi ciagle "Setting permision" i dalej nie laduje stressed twisted Hmm...mi piknie wsio chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:41 am
Twisted_Exile opcy Twisted_Exile mnie do towns nie kce wpuscic buractwo jedne crying xd pozniej tam lukne mrgreen twisted no...... cos sie sypie......... u mraa masz kfiatka whee whee mi ciagle "Setting permision" i dalej nie laduje stressed twisted ano mam...... mi tez sie zwiesza w tym momencie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:42 am
Twisted_Exile opcy Twisted_Exile mnie do towns nie kce wpuscic buractwo jedne crying xd pozniej tam lukne mrgreen twisted no...... cos sie sypie......... u mraa masz kfiatka whee whee mi ciagle "Setting permision" i dalej nie laduje stressed twisted mi tak samo.... za duzo ludzi pewnie zaczelo wlazic confused whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:44 am
Aidanna Twisted_Exile opcy Twisted_Exile mnie do towns nie kce wpuscic buractwo jedne crying xd pozniej tam lukne mrgreen twisted no...... cos sie sypie......... u mraa masz kfiatka whee whee mi ciagle "Setting permision" i dalej nie laduje stressed twisted mi tak samo.... za duzo ludzi pewnie zaczelo wlazic confused whee Dzika przekupila jakie mroczne bostwo i townsy zablokowalo.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:45 am
opcy Aidanna Twisted_Exile opcy Twisted_Exile mnie do towns nie kce wpuscic buractwo jedne crying xd pozniej tam lukne mrgreen twisted no...... cos sie sypie......... u mraa masz kfiatka whee whee mi ciagle "Setting permision" i dalej nie laduje stressed twisted mi tak samo.... za duzo ludzi pewnie zaczelo wlazic confused whee Dzika przekupila jakie mroczne bostwo i townsy zablokowalo....... A ty myslales, ze co cool Mam teraz monopol na kwiatki, smieci i robale..bede zawsze mloda, piekna i bogata muahahahaha!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:45 am
opcy Aidanna Twisted_Exile opcy Twisted_Exile mnie do towns nie kce wpuscic buractwo jedne crying xd pozniej tam lukne mrgreen twisted no...... cos sie sypie......... u mraa masz kfiatka whee whee mi ciagle "Setting permision" i dalej nie laduje stressed twisted mi tak samo.... za duzo ludzi pewnie zaczelo wlazic confused whee Dzika przekupila jakie mroczne bostwo i townsy zablokowalo....... zlozmy kogos w ofierze *popycha opcego* pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|