|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 2:44 am
M-Teen cholera.. musze sie uczyc inwokacji -.- i przeczytac II księge Pana Tadeusza czyli ostatni zjazd szlaechecki na litwie w latach ple ple ple XP ;P rofl o rany wspolczoje ciesze sie ze juz mam to za soba..choc sie przyznam sama z siebie przeczytalam calego pana Tadka mrgreen rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 2:52 am
Twisted_Exile M-Teen cholera.. musze sie uczyc inwokacji -.- i przeczytac II księge Pana Tadeusza czyli ostatni zjazd szlaechecki na litwie w latach ple ple ple XP ;P rofl o rany wspolczoje ciesze sie ze juz mam to za soba..choc sie przyznam sama z siebie przeczytalam calego pana Tadka mrgreen rofl twisted nam kazali dopiero dwie księgi... to by było nawet i ciekawe gdyby nie pisane wierszem ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 2:55 am
M-Teen Twisted_Exile M-Teen cholera.. musze sie uczyc inwokacji -.- i przeczytac II księge Pana Tadeusza czyli ostatni zjazd szlaechecki na litwie w latach ple ple ple XP ;P rofl o rany wspolczoje ciesze sie ze juz mam to za soba..choc sie przyznam sama z siebie przeczytalam calego pana Tadka mrgreen rofl twisted nam kazali dopiero dwie księgi... to by było nawet i ciekawe gdyby nie pisane wierszem ;P no niestety i tak najciekkawsza jest 13 ksiega xd xd xd xd xd xd rofl mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:08 am
oi! ignoranci!
Björk [Live At The Wireless] Joga [5:11]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:09 am
opcy oi! ignoranci! Björk [Live At The Wireless] Joga [5:11] 4laugh Oi bucusiu 4laugh xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:12 am
Twisted_Exile opcy oi! ignoranci! Björk [Live At The Wireless] Joga [5:11] 4laugh Oi bucusiu 4laugh xd mrgreen twisted ale masz bukiet.......... od kogo dostalas? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:13 am
opcy Twisted_Exile opcy oi! ignoranci! Björk [Live At The Wireless] Joga [5:11] 4laugh Oi bucusiu 4laugh xd mrgreen twisted ale masz bukiet.......... od kogo dostalas? wink cry od nikogo nikt mi kfaitow nie kupuje i samam musialam sobie kupic..nikt mnie nie kocha xd xd xd xd xd xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:18 am
opcy Twisted_Exile opcy Twisted_Exile opcy oi! ignoranci! Bj�rk [Live At The Wireless] Joga [5:11] 4laugh Oi bucusiu 4laugh xd mrgreen twisted ale masz bukiet.......... od kogo dostalas? wink cry od nikogo nikt mi kfaitow nie kupuje i samam musialam sobie kupic..nikt mnie nie kocha xd xd xd xd xd xd mrgreen twisted mi tez nie....... crying *smarka jej w rekaw* *klepie go po glowce*no juz juz nie plakaj juz dostales kfiatka mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:22 am
oi oi oi witay mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:24 am
Twisted_Exile oi oi oi witay mrgreen twisted *pedzi zbierac dalej kwaitki*... Mam nowe hobby ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|