|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:52 pm
Delein Adwokat.Kozy Delein Adwokat.Kozy Delein Adwokat.Kozy nu w sobote rano do roboty musze isc na polowke.. tak wyjatkowo dosc.. ale to chyba nie jest wielki problem? w niedziele bedziemy spac do 12 No jak do 12 to okej mrgreen Chyba ze tak jak ostatnio obudzisz sie o 9, mnie tez przy okazji i nie pozwolisz zasnac :> to Morgan.. to jego wina.. Morgana.. biggrin Nonono na morgana wszystko zwalasz...a potem...jesz jego...sline gonk nie jem.. pije Wsio ryba...on sie lize...po...po jajkach gonk ja tez... znaczy pewnie robilbym to na jego miejscu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:53 pm
Twisted_Exile Delein Wsio ryba...on sie lize...po...po jajkach gonk wy mowicie o piesie? bo jak tak to slina psa jest duzo sterylniejsza niz czlowieka...chyba, tak mi sie wydaje ninja twisted No nie wiem, moze sama w sobie tak, ale psy generalnie lubia wtykac jezyk, tam gdzie go nie trzeba... Adwokat-...tylko nie mow mi, ze robisz tak na swoim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:08 pm
Delein Twisted_Exile Delein Wsio ryba...on sie lize...po...po jajkach gonk wy mowicie o piesie? bo jak tak to slina psa jest duzo sterylniejsza niz czlowieka...chyba, tak mi sie wydaje ninja twisted No nie wiem, moze sama w sobie tak, ale psy generalnie lubia wtykac jezyk, tam gdzie go nie trzeba... Adwokat-...tylko nie mow mi, ze robisz tak na swoim... nie robie.. mam inaczej skonstruowany kregoslup smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:09 pm
opzesz kurwa mac.... *KOPIE W TO, CO JEST OBOK NIEJ* KUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRR**************
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:09 pm
Adwokat.Kozy Delein Twisted_Exile Delein Wsio ryba...on sie lize...po...po jajkach gonk wy mowicie o piesie? bo jak tak to slina psa jest duzo sterylniejsza niz czlowieka...chyba, tak mi sie wydaje ninja twisted No nie wiem, moze sama w sobie tak, ale psy generalnie lubia wtykac jezyk, tam gdzie go nie trzeba... Adwokat-...tylko nie mow mi, ze robisz tak na swoim... nie robie.. mam inaczej skonstruowany kregoslup smile No i chwala Bogom! *wyobraza sobie potem...calus...znaczy po...eee...lizaniu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:12 pm
~~lena-undesaid~~ opzesz kurwa mac.... *KOPIE W TO, CO JEST OBOK NIEJ* KUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRR************** Co jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:14 pm
Delein ~~lena-undesaid~~ opzesz kurwa mac.... *KOPIE W TO, CO JEST OBOK NIEJ* KUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRR************** Co jest? ktos do mnie dzwonil, ze niby umre za 7 dni.. myslalam, ze to moja kumpela, wiec se nic z tego nie zrobilam a potem ten sam nr wysyla do mojej MATKI smsa, ze jest 55letnim facetem, zna mnie i wlasnie rozmawia ze mna przez neta i sie na randke umawia... a ja chyba wiem kto to.. ojjj, bedzie pompa... moja matka to na policje zglosi >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:15 pm
~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ opzesz kurwa mac.... *KOPIE W TO, CO JEST OBOK NIEJ* KUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRR************** Co jest? ktos do mnie dzwonil, ze niby umre za 7 dni.. myslalam, ze to moja kumpela, wiec se nic z tego nie zrobilam a potem ten sam nr wysyla do mojej MATKI smsa, ze jest 55letnim facetem, zna mnie i wlasnie rozmawia ze mna przez neta i sie na randke umawia... a ja chyba wiem kto to.. ojjj, bedzie pompa... moja matka to na policje zglosi >_< XD Nie sadzilam, ze sa jeszcze tacy debile, ktorzy sie w to bawia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:17 pm
Delein ~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ opzesz kurwa mac.... *KOPIE W TO, CO JEST OBOK NIEJ* KUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRR************** Co jest? ktos do mnie dzwonil, ze niby umre za 7 dni.. myslalam, ze to moja kumpela, wiec se nic z tego nie zrobilam a potem ten sam nr wysyla do mojej MATKI smsa, ze jest 55letnim facetem, zna mnie i wlasnie rozmawia ze mna przez neta i sie na randke umawia... a ja chyba wiem kto to.. ojjj, bedzie pompa... moja matka to na policje zglosi >_< XD Nie sadzilam, ze sa jeszcze tacy debile, ktorzy sie w to bawia... taaa.... bedize pompa, oj bedzie :mrgeen: kocham moja mamusie XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:17 pm
~~lena-undesaid~~ taaa.... bedize pompa, oj bedzie :mrgeen: kocham moja mamusie XDD Dymyyy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:19 pm
Delein ~~lena-undesaid~~ taaa.... bedize pompa, oj bedzie :mrgeen: kocham moja mamusie XDD Dymyyy mrgreen buaaaah XDDD i love my mummy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:23 pm
Delein Adwokat.Kozy Delein Twisted_Exile Delein Wsio ryba...on sie lize...po...po jajkach gonk wy mowicie o piesie? bo jak tak to slina psa jest duzo sterylniejsza niz czlowieka...chyba, tak mi sie wydaje ninja twisted No nie wiem, moze sama w sobie tak, ale psy generalnie lubia wtykac jezyk, tam gdzie go nie trzeba... Adwokat-...tylko nie mow mi, ze robisz tak na swoim... nie robie.. mam inaczej skonstruowany kregoslup smile No i chwala Bogom! *wyobraza sobie potem...calus...znaczy po...eee...lizaniu* no.. przeciez nieraz calowalem cie po lizaniu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:28 pm
Adwokat.Kozy no.. przeciez nieraz calowalem cie po lizaniu biggrin Ale nie wlasnych jajek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:34 pm