|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:53 am
degenerat polecam "Odlot bocianow", "Czar pegeeru", "Sen Soltysa", "Komandos", "Arizona", ja pije tylko super Cole albo kapitańskie poziomkowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:54 am
PointZer0 Twisted_Exile PointZer0 Witam nowoprzybych *majstruje w notatniku i na post preview* a cio notatkujesz*zaglada bezczelnie mu w notatki* xd mrgreen twisted wink Międży innymy to jak żdobycz to czo masz terasz na głowie *pociąga cygaro* Czyli tłumaczenie na polski instruckcji z wymiany śmieci , kwiat�w i robali. w markecie xd *wdycha dym cygara*mrrrrrr xd mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:54 am
Twisted_Exile Kiart Twisted_Exile PointZer0 Witam nowoprzybych *majstruje w notatniku i na post preview* a cio notatkujesz*zaglada bezczelnie mu w notatki* xd mrgreen twisted wink I co zobaczylas ... question 3nodding ninja cos dziwnie zaslania to co notatkuje niepodoba mi sie to xd mrgreen twisted ninja ... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:58 am
MarianKanapowiec lepiej żeby ci stykło hajsu na koszulkę dla mnie, bo jak, do lachy, odwaliłaś manianę... to masz przejebanem gdyż nienawidzę niesłownych patałachów oz........ czyli nie tylko ja mam mieszane uczucia? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:58 am
Twisted_Exile PointZer0 Twisted_Exile PointZer0 Witam nowoprzybych *majstruje w notatniku i na post preview* a cio notatkujesz*zaglada bezczelnie mu w notatki* xd mrgreen twisted wink Międży innymy to jak żdobycz to czo masz terasz na głowie *pociąga cygaro* Czyli tłumaczenie na polski instruckcji z wymiany śmieci , kwiat�w i robali. w markecie xd *wdycha dym cygara*mrrrrrr xd mrgreen twisted heart Dokładniejszy opis jak Omi zamieści tekst na topicu z regulaminem... Może jeszczę poślę to do Opcego , bo jak Omi mi to przypadkiem skasuje to nie będę kontent xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:59 am
Kagaio degenerat polecam "Odlot bocianow", "Czar pegeeru", "Sen Soltysa", "Komandos", "Arizona", ja pije tylko super Cole albo kapitańskie poziomkowe a ta sie na tych trunkach wychowalem wiec polecam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 12:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 12:01 pm
Twisted_Exile ninja i do Tao mrgreen i wogole wszystkim z pogg tak dla pewnosci wink mrgreen twisted ninja Hehe, niestety - Mam zamiar spać dziś w nocy. Pozatym MissTao nigdy nie ma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 12:05 pm
PointZer0 Twisted_Exile ninja i do Tao mrgreen i wogole wszystkim z pogg tak dla pewnosci wink mrgreen twisted ninja Hehe, niestety - Mam zamiar spać dziś w nocy. Pozatym MissTao nigdy nie ma. ninja dzis nie korzystasz z zycia i mlodosci mrgreen wink mrgreen twisted ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 12:08 pm
hał mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 12:10 pm
Twisted_Exile hał mrgreen twisted heart gonk prych... ninja nio łap.. łap pileczke piesku 4laugh twisted bueheheheeh blaugh ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 12:11 pm
Lethiel Twisted_Exile hał mrgreen twisted heart gonk prych... ninja nio łap.. łap pileczke piesku 4laugh twisted bueheheheeh blaugh ;> stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 12:13 pm
Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile hał mrgreen twisted heart gonk prych... ninja nio łap.. łap pileczke piesku 4laugh twisted bueheheheeh blaugh ;> stare twisted tiak.. tiak.. mądra zaśliniona kupa kudloow rofl rofl rofl przepraszam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 12:13 pm
Twisted_Exile Lethiel Twisted_Exile hał mrgreen twisted heart gonk prych... ninja nio łap.. łap pileczke piesku 4laugh twisted bueheheheeh blaugh ;> stare twisted Hejka Lethi ... ^_^  ...Hehe ... twisted // redface Buhahaha ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|