|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:16 am
X( beznadzieja totalna ........ niedługo semesrt sie konczy ... tak szybko ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:17 am
crazy chaz nowoprzybyly jestem co?! scream tak sie teraz do mnie zwracasz?! scream masz ostatnia szanse... zrob to jak nalezy! domokun eee.. sweatdrop *rozwiesza w pokoju transparent* NIECH ZYJE CHAAAAZ!!! moze byc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:17 am
Kagaio crazy chaz nowoprzybyly jestem co?! scream tak sie teraz do mnie zwracasz?! scream masz ostatnia szanse... zrob to jak nalezy! domokun nie krzycz tak*kaszl, kaszl, smark, smark* ja nie krzycze, tylko mowie wyrazniej mrgreen *bek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:20 am
~~lena-undesaid~~ crazy chaz nowoprzybyly jestem co?! scream tak sie teraz do mnie zwracasz?! scream masz ostatnia szanse... zrob to jak nalezy! domokun eee.. sweatdrop *rozwiesza w pokoju transparent* NIECH ZYJE CHAAAAZ!!! moze byc? blisko, blisko... ale juz wole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:22 am
crazy chaz ~~lena-undesaid~~ crazy chaz nowoprzybyly jestem co?! scream tak sie teraz do mnie zwracasz?! scream masz ostatnia szanse... zrob to jak nalezy! domokun eee.. sweatdrop *rozwiesza w pokoju transparent* NIECH ZYJE CHAAAAZ!!! moze byc? blisko, blisko... ale juz wole...  fajne foto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:24 am
No to chyba jak starszy brat miał wieczór kawalerski...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:25 am
PointZer0 No to chyba jak starszy brat miał wieczór kawalerski... nie blaugh domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:31 am
PointZer0 No to chyba jak starszy brat miał wieczór kawalerski... radzil bym zajrzez na www.lajt.pl i rozejrzec sie co tam jest...i jakie programy oferuja ...xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart PointZer0 No to chyba jak starszy brat miał wieczór kawalerski... radzil bym zajrzez na www.lajt.pl i rozejrzec sie co tam jest...i jakie programy oferuja ...xD Przecież to znam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:37 am
Kagaio crazy chaz ~~lena-undesaid~~ crazy chaz nowoprzybyly jestem co?! scream tak sie teraz do mnie zwracasz?! scream masz ostatnia szanse... zrob to jak nalezy! domokun eee.. sweatdrop *rozwiesza w pokoju transparent* NIECH ZYJE CHAAAAZ!!! moze byc? blisko, blisko... ale juz wole...  fajne foto mam inne zdanie na temat tego typu przedsiewziec stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|