|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 9:26 am
Lethiel mrrrrr... a pan znowu prezentuje seksii tyleczek whee heart rofl *przytuuuuuul* Przytul tyłeczek ? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 9:28 am
PointZer0 opcy PointZer0 Opcy , masz jakieś linki pod bittorrenta z kt�rego można by dorwać Scourge Of Armagon ? gonk Szukam go *liczy na palcach* kolo 6 lat ni...... ja z mula sciagalem...... [destroy="universe"] kuwa [/destroy] Hej Lethiel... jakbys mial tlena tobym ci go podeslal bo ma to tylko 12 mega z tego co widze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 9:28 am
Poskarze sie wam na pewnego dziada =,= przylazl dzis ksiadz "do wiernych" ple.. grr.. nie zdazylam uciec z domu.. rozsiad sie dupek.. zaczal przegladac jakies papierki.. a potem dreczyc mnie 15 minut czemu to ja nie jestem biezmowana !! i jakie to straszne okropne i cojaterazzrobie i mam isc do proboszcza.. napewno szybko w podskokach pobiegne rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 9:29 am
PointZer0 Lethiel mrrrrr... a pan znowu prezentuje seksii tyleczek whee heart rofl *przytuuuuuul* Przytul tyłeczek ? Oo nie za bardzo o to mi chodzilo xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 9:30 am
opcy jakbys mial tlena tobym ci go podeslal bo ma to tylko 12 mega z tego co widze.... 12 mega ? Przyznaj sie , okroileś go jakoś albo wsypałeś do niego fuhQuake
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 9:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 9:35 am
PointZer0 opcy jakbys mial tlena tobym ci go podeslal bo ma to tylko 12 mega z tego co widze.... 12 mega ? Przyznaj sie , okroileś go jakoś albo wsypałeś do niego fuhQuake 12 mega ma spakowany .ace rozpakowany ma 30iles mega...... no a co do fuh'a to chyba armagonowego paka do niego dolaczylem i mam dostep do map z konsoli......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 9:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 9:38 am
Lethiel ale wrrrrrr.. czemu sie tak czepnol O_o powiedzial ze jak bede chciala zostac chrzestna.. i tam poleze.. to mi pokaze taki9 gest hihihi.. "fige zmakiem" hihihi... chcialam mu powiedziec co ja bym pokazala stare .. ale matka patrzyla wzrokoem "błagam na wszystko nie" xD To olej tego klechę i tyle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 9:40 am
PointZer0 Lethiel ale wrrrrrr.. czemu sie tak czepnol O_o powiedzial ze jak bede chciala zostac chrzestna.. i tam poleze.. to mi pokaze taki9 gest hihihi.. "fige zmakiem" hihihi... chcialam mu powiedziec co ja bym pokazala stare .. ale matka patrzyla wzrokoem "błagam na wszystko nie" xD To olej tego klechę i tyle xd ale mnie zdenerwowoal no xD ... a grrrrrrr... po za tym jeszcze przez niego babcia za mna lazi i powtarza jakie to wzne ple.. zebym blaa.. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 9:42 am
Lethiel ale mnie zdenerwowoal no xD ... a grrrrrrr... po za tym jeszcze przez niego babcia za mna lazi i powtarza jakie to wzne ple.. zebym blaa.. domokun Za mną od pół roku łażą żebym sie ogolił i ostrzygł. I też mówią że to ważne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 9:45 am
PointZer0 Lethiel ale mnie zdenerwowoal no xD ... a grrrrrrr... po za tym jeszcze przez niego babcia za mna lazi i powtarza jakie to wzne ple.. zebym blaa.. domokun Za mną od pół roku łażą żebym sie ogolił i ostrzygł. I też mówią że to ważne. tjaaa xD nie daj sie !!! ;> ja tez sie bede bronic mwha.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|