|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:40 am
Twisted_Exile Opcy tez taike do dzis nosilam znaczy podobne ale na zime sa one niepraktyczne bo stopy po lodzie jezdza w nich jak chca cry twisted no ja wiem....... to jest moj najwiekszy dramat zeiazany z zima.... (oprocz tego ze jest kunewsko zimno..)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:40 am
YumiTao opcy tfu glany........ trampacze gora.....  niii bo TAMPKI rlz xd idz ty ty skejcie brzydki xD ...
pa. si ja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:45 am
YumiTao opcy tfu glany........ trampacze gora.....  niii bo TAMPKI rlz xd idz ty ty skejcie brzydki xD ...
pa. pfff........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 8:17 am
Hey My Firends ... heart blaugh
...^_^ ... wlasnie wyprzedalem wszystkie niepotrzebne smieci, insekty i chwasty ...
... inverotry odrazu ladniej wyglada ... xD
... :Music On: whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 8:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 8:22 am
helo biggrin zi mno wieje ... uf ... namachałam się łapką na gitarze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 8:24 am
Ita Lockheart helo biggrin zi mno wieje ... uf ... namachałam się łapką na gitarze XD NOm ... troszke pizdzi na zewnatrz ... sweatdrop Musialem az okno przymknac bo troszke zimem wialo ... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 8:26 am
Kiart Ita Lockheart helo biggrin zi mno wieje ... uf ... namachałam się łapką na gitarze XD NOm ... troszke pizdzi na zewnatrz ... sweatdrop Musialem az okno przymknac bo troszke zimem wialo ... rofl moje okna s ą snieszczelne niestety XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 8:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 8:29 am
Ita Lockheart Kiart Ita Lockheart helo biggrin zi mno wieje ... uf ... namachałam się łapką na gitarze XD NOm ... troszke pizdzi na zewnatrz ... sweatdrop Musialem az okno przymknac bo troszke zimem wialo ... rofl moje okna s ą snieszczelne niestety XD ... wink Hejka Lena...^_^ :pije goroaca herbatke:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 8:32 am
Kiart Ita Lockheart Kiart Ita Lockheart helo biggrin zi mno wieje ... uf ... namachałam się łapką na gitarze XD NOm ... troszke pizdzi na zewnatrz ... sweatdrop Musialem az okno przymknac bo troszke zimem wialo ... rofl moje okna s ą snieszczelne niestety XD ... wink Hejka Lena...^_^ :pije goroaca herbatke: dasz lyczka ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 8:34 am
po cą są te atramenty ? mam red ink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 8:37 am
Ita Lockheart po cą są te atramenty ? mam red ink na Gaia Comunity Discussion poszukaj 3nodding a tak apropos to witam....... w ten niedobry dzien..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 8:40 am
Baliaur Ita Lockheart po cą są te atramenty ? mam red ink na Gaia Comunity Discussion poszukaj 3nodding a tak apropos to witam....... w ten niedobry dzien.......... a witam szanowną zombie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|