|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:11 am
Falcone ..... witajcie mrgreen ..... kurcze ale mroz na dworzu >.< bylam dzisiaj z moja mam na miescie i ta mi w miejscu publicznym udzielala lekcji jak poprawnie zawiazac szalik =.=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:13 am
Falcone ..... witajcie mrgreen ..... kurcze ale mroz na dworzu >.< straszny XP ale i tak bm sie przeszła XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:13 am
~~lena-undesaid~~ Falcone ..... witajcie mrgreen ..... kurcze ale mroz na dworzu >.< bylam dzisiaj z moja mam na miescie i ta mi w miejscu publicznym udzielala lekcji jak poprawnie zawiazac szalik =.= ... ale przypał ... juz sobie wyobrazam jak mowisz "no ale mamo wszyscy patrzą gonk " a ja sobie wyszedłem ...... pospacerowałem chwile i doszedłem do wniosku ze samemu sie nie opłaca chodzic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:14 am
Ita Lockheart Falcone ..... witajcie mrgreen ..... kurcze ale mroz na dworzu >.< straszny XP ale i tak bm sie przeszła XD aa aa co ci w tym przeszkadza o.O question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:19 am
Twisted_Exile *puszcza i spada na ziemie* a mi calkiem milo wlasnie buciki kupilam mrrrrrr whee a za 4 dni koncert 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted a jak Tobie kochanie minol dzien 16. Strachy na Lachy - Dzien dobry kocham Cie.mp3 [3:07] heart twisted a jaki koncert jesli mozna wiedziec question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:21 am
Twisted_Exile 4laugh heyka twisted miec dobry umor wiec bedzie mila 4laugh mrgreen twisted wink eeee... fajnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:22 am
Falcone ~~lena-undesaid~~ Falcone ..... witajcie mrgreen ..... kurcze ale mroz na dworzu >.< bylam dzisiaj z moja mam na miescie i ta mi w miejscu publicznym udzielala lekcji jak poprawnie zawiazac szalik =.= ... ale przypał ... juz sobie wyobrazam jak mowisz "no ale mamo wszyscy patrzą gonk " a ja sobie wyszedłem ...... pospacerowałem chwile i doszedłem do wniosku ze samemu sie nie opłaca chodzic xd taaa... ARGGGHHHHH gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:26 am
Falcone Twisted_Exile *puszcza i spada na ziemie* a mi calkiem milo wlasnie buciki kupilam mrrrrrr whee a za 4 dni koncert 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted a jak Tobie kochanie minol dzien 16. Strachy na Lachy - Dzien dobry kocham Cie.mp3 [3:07] heart twisted a jaki koncert jesli mozna wiedziec question happysad 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh heart *biegnie i rzuca sie na Lave* Czesc :* heart heart heart heart heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:27 am
Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile YumiTao #Cała G�ra Barwnik�w - Rudi heart _ heart
Oi ! widze ,ze ruch jak nigdy ... mrgreen heyka Yumciu *skacze na nia i zawisa na niej w uscisku* 4laugh rofl mrgreen heart twisted Oo *dusi sie, kt�ryś raz z rzędu od 'psytula' Moniś*
Oi Kąłtunku heart jak tam Ci ta brzydka i zimna sobota zleciała ?*puszcza i spada na ziemie* a mi calkiem milo wlasnie buciki kupilam mrrrrrr whee a za 4 dni koncert 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted a jak Tobie kochanie minol dzien 16. Strachy na Lachy - Dzien dobry kocham Cie.mp3 [3:07] heart twisted co za gumofilce kupiłas ? xd
a u mnie dopiero dzień sie zaczyna ... XD zaraz ide na impreze do koleżanki ... uh uh i bede wstanie 'Duke' mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:28 am
YumiTao co za gumofilce kupiłas ? xd
a u mnie dopiero dzień sie zaczyna ... XD zaraz ide na impreze do koleżanki ... uh uh i bede wstanie 'Duke' mrgreen 4laugh glany 4laugh mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 7:28 am
Twisted_Exile *biegnie i rzuca sie na Lave* Czesc :* heart heart heart heart heart twisted hej promyczku :****** heart heart czy te szkielety to my? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|