|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:38 pm
Kiart Twisted_Exile 4laugh no i widzisz jak sie najjesz nie masz juz zwidow 4laugh rofl mrgreen twisted ... Eh ... ... neutral ... A skad wiesz, ze bylem glodny i mialem zwidy ... question wink ninja a nie byles? ninja ninja mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:39 pm
Ozzwald Kiart Oh ... ninja Czasami sie zdarzy ... ... a smakowalo przynajmniej ... question whee jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma Prawidlowo ... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:40 pm
Twisted_Exile Kiart Twisted_Exile 4laugh no i widzisz jak sie najjesz nie masz juz zwidow 4laugh rofl mrgreen twisted ... Eh ... ... neutral ... A skad wiesz, ze bylem glodny i mialem zwidy ... question wink ninja a nie byles? ninja ninja mrgreen twisted ...no moze bylem ... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:42 pm
Kiart Twisted_Exile Kiart Twisted_Exile 4laugh no i widzisz jak sie najjesz nie masz juz zwidow 4laugh rofl mrgreen twisted ... Eh ... ... neutral ... A skad wiesz, ze bylem glodny i mialem zwidy ... question wink ninja a nie byles? ninja ninja mrgreen twisted ...no moze bylem ... rolleyes no bo ja wiem wszystko mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:47 pm
Twisted_Exile no bo ja wiem wszystko mrgreen twisted Oh ... ... Fajny dar ... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:47 pm
czesc stara cholero mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:48 pm
Hejka ...^_^ heart blaugh ...A ty nigdzie nie bibasz ... question whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:48 pm
Twisted_Exile czesc stara cholero mrgreen twisted heart witaj jeszcze strasza dupo ;> *przytuuuuul* blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:49 pm
Kiart Hejka ...^_^ heart blaugh ...A ty nigdzie nie bibasz ... question whee *bieg skok na kiarta* *tuuuuuuuli* mrgreen heart nieeee blaugh hej Aid wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:51 pm
Lethiel Twisted_Exile czesc stara cholero mrgreen twisted heart witaj jeszcze strasza dupo ;> *przytuuuuul* blaugh heart jeszcze starsza dupa jutro musi do wawy jechac po buty i rossmana po tusz do rzes zesz kuna matce sie zachcialo wrrrrrrr stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:52 pm
Lethiel Kiart Hejka ...^_^ heart blaugh ...A ty nigdzie nie bibasz ... question whee *bieg skok na kiarta* *tuuuuuuuli* mrgreen heart nieeee blaugh hej Aid wink ...^_^ :proboje ukrasc jednego lizaka z siga: twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:57 pm
Kiart ...^_^ :proboje ukrasc jednego lizaka z siga: twisted *czestuje go i sama zarzera sie jednym* rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:57 pm
Kiart ...^_^ :proboje ukrasc jednego lizaka z siga: twisted ... :ale mu cos nie wychdzi ...: :siada na foteliq: ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|