|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:24 pm
*siada na fotel* no nie moge... taki tu ruch ze nie nadarzam z czytaniem... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:25 pm
Ozzwald Kiart ... No tak ... domokun xp i czego sie pienisz A nie nic ... ...Kanapka mi sie popsula ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:25 pm
Aidanna *siada na fotel* no nie moge... taki tu ruch ze nie nadarzam z czytaniem... talk2hand mrgreen wszyscy szaleja na baletach mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:27 pm
Aidanna *siada na fotel* no nie moge... taki tu ruch ze nie nadarzam z czytaniem... talk2hand a czego sie spodziewalas w piatek wieczorem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:28 pm
Twisted_Exile Aidanna *siada na fotel* no nie moge... taki tu ruch ze nie nadarzam z czytaniem... talk2hand mrgreen wszyscy szaleja na baletach mrgreen twisted :dotyka ja lekko palcem: ... o.O ... ...HEjka ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:30 pm
Kiart Ozzwald Kiart ... No tak ... domokun xp i czego sie pienisz A nie nic ... ...Kanapka mi sie popsula ... blaugh nie martw sie.. ja przypalilem kolacje sobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Twisted_Exile Aidanna *siada na fotel* no nie moge... taki tu ruch ze nie nadarzam z czytaniem... talk2hand mrgreen wszyscy szaleja na baletach mrgreen twisted :dotyka ja lekko palcem: ... o.O ... ...HEjka ^_^ *oddtyka sie mu* mrgreen tak juz tu jestem mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna *siada na fotel* no nie moge... taki tu ruch ze nie nadarzam z czytaniem... talk2hand a czego sie spodziewalas w piatek wieczorem... ja bym sobie gdzies poszla ale angol mam jutro domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:32 pm
Twisted_Exile *oddtyka sie mu* mrgreen tak juz tu jestem mrgreen twisted ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:32 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna *siada na fotel* no nie moge... taki tu ruch ze nie nadarzam z czytaniem... talk2hand a czego sie spodziewalas w piatek wieczorem... ja bym sobie gdzies poszla ale angol mam jutro domokun nie mam gdzie isc... wiec nie ide... posiedze.. moze wpadnie mi pomysl na jakis projekt na codeguru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:34 pm
Kiart Twisted_Exile *oddtyka sie mu* mrgreen tak juz tu jestem mrgreen twisted ... wink 4laugh no i widzisz jak sie najjesz nie masz juz zwidow 4laugh rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:34 pm
Ozzwald Kiart Ozzwald Kiart ... No tak ... domokun xp i czego sie pienisz A nie nic ... ...Kanapka mi sie popsula ... blaugh nie martw sie.. ja przypalilem kolacje sobie... Oh ... ninja Czasami sie zdarzy ... ... a smakowalo przynajmniej ... question whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:37 pm
Kiart Oh ... ninja Czasami sie zdarzy ... ... a smakowalo przynajmniej ... question whee jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:37 pm
Twisted_Exile 4laugh no i widzisz jak sie najjesz nie masz juz zwidow 4laugh rofl mrgreen twisted ... Eh ... ... neutral ... A skad wiesz, ze bylem glodny i mialem zwidy ... question wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:38 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *siada na fotel* no nie moge... taki tu ruch ze nie nadarzam z czytaniem... talk2hand a czego sie spodziewalas w piatek wieczorem... ja bym sobie gdzies poszla ale angol mam jutro domokun nie mam gdzie isc... wiec nie ide... posiedze.. moze wpadnie mi pomysl na jakis projekt na codeguru a ja bym sobie dokonczyla stronke internetowa ale musze najpierws sciagnac offica calego bo wiesniak nie dal domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|