|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 10:45 am
Rynn the Vampire Za kr, stanowczo xD ani się człowiek obejrzy a tu już grudzień, i kiedy ja te ocenki poprawię? ;P
...Nom ... za szybko ten czas zlecial ... ... i za duzo go nie wykorzystalem na nauke (czego troszke zaluje)... sweatdrop Hejka Bee ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 10:48 am
Oi, moje ulubione wilczysko surprised *pakuje się na kask*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 10:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 10:53 am
Rynn the Vampire Oi, moje ulubione wilczysko surprised *pakuje się na kask* mac mac rynienke po stopach iliz ite pod spudniczke po wilkowemu. heja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 10:54 am
ninja *przemyka niezauwazona* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 10:57 am
dobra ja znikam bay bya wam. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 10:57 am
BeeWolf_san Rynn the Vampire Oi, moje ulubione wilczysko surprised *pakuje się na kask* mac mac rynienke po stopach iliz ite pod spudniczke po wilkowemu. heja mrgreen xd stęskniłam sie za tym 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 10:59 am
Twisted_Exile ninja *przemyka niezauwazona* ninja ... surprised Hehe ... Papa Bee ... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 11:02 am
Kiart Twisted_Exile ninja *przemyka niezauwazona* ninja ... surprised Hehe ... Papa Bee ... twisted macha mu przed twarza reka niczym Jedi* Ty nic tu nie widziales rofl mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 11:05 am
Twisted_Exile Kiart Twisted_Exile ninja *przemyka niezauwazona* ninja ... surprised Hehe ... Papa Bee ... twisted macha mu przed twarza reka niczym Jedi* Ty nic tu nie widziales rofl mrgreen twisted wink Mhmm... question Czy to jadalne ... question :lapie cos co szybko przemierza mu przed oczyma i gryzie:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 11:07 am
Kiart Twisted_Exile Kiart Twisted_Exile ninja *przemyka niezauwazona* ninja ... surprised Hehe ... Papa Bee ... twisted macha mu przed twarza reka niczym Jedi* Ty nic tu nie widziales rofl mrgreen twisted wink Mhmm... question Czy to jadalne ... question :lapie cos co szybko przemierza mu przed oczyma i gryzie: 8coraz mnije pewniej macha reka...patrzy uwaznie na reke i potrzasa nia wsciekle*cos sie sposulo wrrrrr*mach mach*mnie tu nie ma tak naprawde rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 11:12 am
ah , po wsadzeniu fotek juz mi lepiej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 11:13 am
Twisted_Exile 8coraz mnije pewniej macha reka...patrzy uwaznie na reke i potrzasa nia wsciekle*cos sie sposulo wrrrrr*mach mach*mnie tu nie ma tak naprawde rofl mrgreen twisted ... question ...Mhmm... To pewnie przez to, ze jestem glodny ... i mam zwidy ... ...cos nie tak jest ze mna ... xp IDe cos przekasic ... whee :wychodzi: Wpadne, ja mi sie polepszy ... ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 11:14 am
Kiart Twisted_Exile 8coraz mnije pewniej macha reka...patrzy uwaznie na reke i potrzasa nia wsciekle*cos sie sposulo wrrrrr*mach mach*mnie tu nie ma tak naprawde rofl mrgreen twisted ... question ...Mhmm... To pewnie przez to, ze jestem glodny ... i mam zwidy ... ...cos nie tak jest ze mna ... xp IDe cos przekasic ... whee :wychodzi: Wpadne, ja mi sie polepszy ... ;pno grzeczny Kiartek smacznego i szybkiego powrotu do zdrowia mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 11:15 am
Ita Lockheart ah , po wsadzeniu fotek juz mi lepiej biggrin A mnie tam jest fajnie nawet bez..ym..wsadzania <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|