|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:06 am
PointZer0 Delein Tak taaak grzeczny chlopczyk, grzeeeczny...cukierka chcesz? XD A z czym jest ? ninja A z czym chcesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:07 am
Delein PointZer0 Delein Tak taaak grzeczny chlopczyk, grzeeeczny...cukierka chcesz? XD A z czym jest ? ninja A z czym chcesz? AAAARRRRRRRR GORZAŁKAAA !!! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 - co ty wogole do mnie powiedziales? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein ~~lena-undesaid~~ Delein PointZer0 Black Eyed Peas : Anxiety Czekaj czekaj, przebije cie... Sugababes- Push The Button Wejdz na interie-muzyke-teledyski i zobacz klip XD NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE bo mi zaraz z tatu wyskoczycie xp albo ozone gonk Nie no ja dzisiaj preferuje dno, ale nie az takie XD A tlo jest w css zrobione...tam u gory masz userke, ktora to zrobila, wejdz do niej na profil :] eeee... aha sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:09 am
PointZer0 Delein PointZer0 Delein Tak taaak grzeczny chlopczyk, grzeeeczny...cukierka chcesz? XD A z czym jest ? ninja A z czym chcesz? AAAARRRRRRRR GORZAŁKAAA !!! pirate Sie robi! *wygrzebuje zza dekoltu pare cukierkow* *rzuca mu jednego* Lena- zobacz profil f!zzabang
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:11 am
Delein Sie robi! *wygrzebuje zza dekoltu pare cukierkow* *rzuca mu jednego* *zanim połyka w całości cuksa delektuje sie aromatem miejsca z którego pochodził ninja *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:13 am
Delein PointZer0 Delein PointZer0 Delein Tak taaak grzeczny chlopczyk, grzeeeczny...cukierka chcesz? XD A z czym jest ? ninja A z czym chcesz? AAAARRRRRRRR GORZAŁKAAA !!! pirate Sie robi! *wygrzebuje zza dekoltu pare cukierkow* *rzuca mu jednego* Lena- zobacz profil f!zzabang ale ja nikogo takiego tam nie widze O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:13 am