|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:25 am
czyzby sie lud znosil? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:25 am
Twisted_Exile redface redface xd xd a ja musze referat o uprzedzeniach napisac i dzieciobujstwie xp heart heart _ heart 02. SR-71 - [Tomorrow (Advance) #06] Goodbye [3:40] zaczynam kochac te piosenke mrgreen W Grecji matka kt�ra zabiła swoje dziecko musiała przez 3 dni chodzić non stop z tym dzieckiem na rękach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:26 am
~~lena-undesaid~~ czyzby sie lud znosil? ninja A Ty co lurkujesz ? cooooo ? I dawaj wreszcie ten stanik domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:27 am
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ czyzby sie lud znosil? ninja A Ty co lurkujesz ? cooooo ? I dawaj wreszcie ten stanik domokun a bo co? mrgreen ladnie popros blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:30 am
~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ czyzby sie lud znosil? ninja A Ty co lurkujesz ? cooooo ? I dawaj wreszcie ten stanik domokun a bo co? mrgreen ladnie popros blaugh Ślicznie proszę o twój Stanik i o Majtki ninja heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:33 am
Twisted_Exile mrgreen mrgreen no mi chodzi o takie ciekawostki ale zartuje poradze sobie dzielna dziewczynka jestem...chyba ninja mrgreen twisted twisted W zamian musisz mi dać swoje majtki i stanik ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:34 am
PointZer0 Twisted_Exile mrgreen mrgreen no mi chodzi o takie ciekawostki ale zartuje poradze sobie dzielna dziewczynka jestem...chyba ninja mrgreen twisted twisted W zamian musisz mi dać swoje majtki i stanik ninja ninja jak oddasz swoje bokserki i jeszcze mi cos powiesz rofl rofl mrgreen twisted wink wink ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:34 am
A własnie - na tym Gaia Towns robi sie cos poza zbieraniem kfiatkoff albo łapaniem rołbałli ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:35 am
Twisted_Exile PointZer0 Twisted_Exile mrgreen mrgreen no mi chodzi o takie ciekawostki ale zartuje poradze sobie dzielna dziewczynka jestem...chyba ninja mrgreen twisted twisted W zamian musisz mi dać swoje majtki i stanik ninja ninja jak oddasz swoje bokserki i jeszcze mi cos powiesz rofl rofl mrgreen twisted wink wink ninja ninja Najpierw stanik i majtki pirate ja już pomogłem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ czyzby sie lud znosil? ninja A Ty co lurkujesz ? cooooo ? I dawaj wreszcie ten stanik domokun a bo co? mrgreen ladnie popros blaugh Ślicznie proszę o twój Stanik i o Majtki ninja heart nie ma! albo jedno albo drugie! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 A własnie - na tym Gaia Towns robi sie cos poza zbieraniem kfiatkoff albo łapaniem rołbałli ? mozesz sie szlajac z innymi gadac i zwiedzac cudze domki rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ czyzby sie lud znosil? ninja A Ty co lurkujesz ? cooooo ? I dawaj wreszcie ten stanik domokun a bo co? mrgreen ladnie popros blaugh Ślicznie proszę o twój Stanik i o Majtki ninja heart nie ma! albo jedno albo drugie! scream Czemu ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|